Wawa-małe, piękne, samotne-nowe koty,błagam o DS dla Titani!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt mar 12, 2010 9:35 Re: Wawa-małe, piękne, samotne - szukają DS..Kciuki za Brunie!

:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt mar 12, 2010 11:41 Re: Wawa-małe, piękne, samotne - szukają DS..Kciuki za Brunie!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt mar 12, 2010 12:13 Re: Wawa-małe, piękne, samotne - szukają DS..Kciuki za Brunie!

:ryk:

:ok: To ile jeszcze czeka na adopcję? :D Kocice wszystkie już w nowych domkach??
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Pt mar 12, 2010 12:16 Re: Wawa-małe, piękne, samotne - szukają DS..Kciuki za Brunie!

znowu pytasz... i znów piszę - kotów nie wiadomo ile jest, ale naprawdę minimum 30 więc sama widzisz.... kropla w morzu potrzeb... i nawet nie wiemy, ile jest kocurków a ile koteczek...
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt mar 12, 2010 19:56 Re: Wawa-małe, piękne, samotne - szukają DS..Kciuki za Brunie!

Potrzebne jutro :ok: i same pozytywne myśli.
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Pt mar 12, 2010 20:28 Re: Wawa-małe, piękne, samotne - szukają DS..Kciuki za Brunie!

Marzenia11 pisze:znowu pytasz... i znów piszę - kotów nie wiadomo ile jest, ale naprawdę minimum 30 więc sama widzisz.... kropla w morzu potrzeb... i nawet nie wiemy, ile jest kocurków a ile koteczek...

Pytam, bo może już wiecie. Kto pyta- nie błądzi ;)
To jednak jest ich 8O 8O Nie myślałam, że aż tyle 8O
Obrazek

kinia098

Post » Pt mar 12, 2010 22:37 Re: Wawa-małe, piękne, samotne - szukają DS..Kciuki za Brunie!

kinia098 pisze:
Pytam, bo może już wiecie. Kto pyta- nie błądzi ;)
To jednak jest ich 8O 8O Nie myślałam, że aż tyle 8O

Ok... myślałam, ze nie doczytałaś....
Nie wiemy i pewnie się nie dowiemy, ale jesteśmy nastawione na ogromną ilość i drżymy o pojawienie się nowych, choc pani zapewnia, ze kocury są oddzielone od kotek, ale ja mam do tych zapewnień lekki dystans i dużą ostrożność...
Kciuki potrzebne, bardzo, bardzo, za nas, za koty, za chętne domki, za - cholewka-dosłownie wszystko...

Marzenia11

Post » Pt mar 12, 2010 22:38 Re: Wawa-małe, piękne, samotne - szukają DS..Kciuki za Brunie!

Aga Ratuszek pisze:Potrzebne jutro :ok: i same pozytywne myśli.

masz jak w banku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: jutro będę śledzić rozwoj wypadkow przez internet w telefonie więc pisać nie będę, ale na wieści czekać z utęsknieniem... oby dobre :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:

Marzenia11

Post » Sob mar 13, 2010 22:31 Re: Wawa-małe, piękne, samotne - szukają DS..Kciuki za Brunie!

Brunia już w nowym domku. Robi się z niej Pani Ślązaczka :1luvu:
Trafiła do cudownych ludzi i...już rozpoczęła ekslproalację dostępnego terytorium. Kciuki za dalszą pozytywną adopcję :ok:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."

Mruśkowo

Post » Nie mar 14, 2010 8:57 Re: Wawa-małe, piękne, samotne - szukają DS..Kciuki za Brunie!

Brunia w nowym domku :1luvu:
Oto treść wiadomości, którą dostałam:

Kotka jest przecudna.Wujek, ciocia i ich synek są w niej zakochani. Postanowili, że nie zmienią jej imienia i kotka zostanie Brunią :)

Podczas podróży z Zabrza do Dąbrowy trochę marudziła, na początku w domu trochę się chowała, ale dosyć szybko wyszła z ukrycia - myślę że miska z jedzeniem trochę pomogła.
Kicia ma wszystko, czego potrzebuje mały kotek, dużo miłości, dużo jedzonka, ciepły kocyk i miejsce w łóżku, drapak i zabawki do szaleństw. Jest skora do zabawy, jej harce z myszką mam nawet na zdjęciach :)
Muszę przyznać, że jestem zaskoczona tym, jak szybko się oswaja. Na samym początku jeszcze była troszkę zaniepokojona i chyba szukała towarzystwa ze starego domku głośno miałcząc, ale kiedy wychodziłam od wujostwa pozwalała głaskać się każdemu, ocierała się o nasze nogi i mruczała (!). Była strasznie głodna po podróży i chyba wie do czego służą ludzie bo bezbłędnie dwa razy zaprowadziła nas na repetę do miski :)

Jutro bedę dzwonić do cioci to napiszę kilka słów o tym jak Brunia spisywała się w nocy i czy wreszcie była w kuwecie.

Dostałam też zdjęcia koteczki:

Obrazek

Obrazek

Mruśkowo

Post » Nie mar 14, 2010 9:03 Re: Wawa-małe, piękne, samotne - szukają DS..Kciuki za Brunie!

Aga Ratuszek pisze:Brunia już w nowym domku. Robi się z niej Pani Ślązaczka :1luvu:
Trafiła do cudownych ludzi i...już rozpoczęła ekslproalację dostępnego terytorium. Kciuki za dalszą pozytywną adopcję :ok:

Będzie dobrze :D :ok:
Obrazek

kinia098

Post » Nie mar 14, 2010 13:51 Re: Wawa-małe, piękne, samotne - szukamy kolejnych DS dla kotków

niestety z Nefri nie jest dobrze. Cały czas jest strasznie przerażona.

auraa

Od: Wto wrz 16, 2008 16:09

Post » Nie mar 14, 2010 13:56 Re: Wawa-małe, piękne, samotne - szukamy kolejnych DS dla kotków

Kurcze, to nie są dobre wieści. Caly czas wysyłam pozytywne myśli. :cry: :cry:
Miałam nadzieję, że coś się zmieni i będzie tylko lepiej. :(

Mruśkowo

Post » Nie mar 14, 2010 14:10 Re: Wawa-małe, piękne, samotne - szukamy kolejnych DS dla kotków

Niestety nie.

auraa

Od: Wto wrz 16, 2008 16:09

Post » Nie mar 14, 2010 14:34 Re: Wawa-małe, piękne, samotne - szukamy kolejnych DS dla kotków

A czy koteńka je? Korzysta z kuwety?
:oops:

Mruśkowo

[poprzednia][następna]