Zaginął z dt w Trzcianach Czarny kocurek z chorą łapką :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pon sty 25, 2010 6:46 Re: Zaginął z dt w Trzcianach Czarny kocurek z chorą łapką :(

dziewczyny a ogłoszenia porobiłyście ?Trzeba rozwiesić w okolicy,u wetów w sklepach...wszędzie gdzie sie da.Podać namiary na siebie.Dobrze powiesić przy szkołach,poradniach,przystankach,kościołach,przedszkolach....Tam gdzie macie pomysł tam trzeba to zrobic.Obejść sąsiadów,popytać,prosic i tłumaczyc...Beda sie smiac,dogryzać-to nic.Oby sie znalazł.Trzeba coś robić.W ogłoszeniu napisać,by osoba dała znać nawet jak nie jest pewna czy to on,by wystawiła jedzenie,picie i skontaktowała sie ....
Jest watek kotów odnalezionych i tam wiele dobrych rad.Może ktoś w okolicy dokarmia koty.Trzeba dotrzec do nich.Poprosic listonosza by popatrzył,pogadał,może jakieś ulotki mu dać.ogłoszenie w kompie,lokalnej gazecie,gminie,urzedzie...Wysłać mailem do pobliskich instytucji przygotowane druki z prośba o rozwieszenie...
Nie można siedzieć i gadać.Zimno tak okropnie a on chory!!!
Szukałam dziczka ,który zaginął na obcym sobie terenie i znalazłam...
Powodzenia.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Pon sty 25, 2010 12:38 Re: Zaginął z dt w Trzcianach Czarny kocurek z chorą łapką :(

to mała wioska a naokoło lasy, najbliższy i jedyny ok 5 km sklep powiadomiony dawno, wetka też,sąsiedzi i znajomi też...ogłoszenia były a czy nadal są...to ciężki teren, zadupie totalne i te lasy...już to przerabiałam rok temu jak zaginął nasz pies :( to co mogłam zrobić by go odnaleźć, zrobiłam...
Jola
Obrazek Obrazek

jolek68

Od: Pon gru 29, 2008 3:04

Post » Pon sty 25, 2010 12:52 Re: Zaginął z dt w Trzcianach Czarny kocurek z chorą łapką :(

:cry:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Wto lut 02, 2010 14:57 Re: Zaginął z dt w Trzcianach Czarny kocurek z chorą łapką :(

wiadomo cos o Elmusiu??

martaslupsk

Od: Sob paź 17, 2009 16:23

Post » Wto lut 02, 2010 18:29 Re: Zaginął z dt w Trzcianach Czarny kocurek z chorą łapką :(

niestety nie :cry: zrobiło się trochę cieplej ale Elmusia nikt nie widział :( może zatrzymał się gdzieś gdzie mu jest dobrze...
Jola
Obrazek Obrazek

jolek68

Od: Pon gru 29, 2008 3:04

[poprzednia]