DAM DOMEK- Plamka i Leonek już w nowym domu :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Czw paź 01, 2009 21:26 Re: DAM DOMEK- Plamka już w domku :)Czekamy na LEONKA ;)

Hihi a bo jakoś tak pustawo się ostatnio zrobiło :mrgreen: chyba zaganiani wszyscy ;)
Ja tam w domu siedzę,więc czas jest :D

Aggi

Od: Nie wrz 20, 2009 23:50

Post » Pt paź 02, 2009 15:40 Re: DAM DOMEK- Plamka już w domku :)Czekamy na LEONKA ;)

no zagonionam, zagonionam-na maxa
ale codziennie choc czytam,zeby nie było :wink:
przesyłam wirtualne głaski dla kici

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pt paź 02, 2009 15:43 Re: DAM DOMEK- Plamka już w domku :)Czekamy na LEONKA ;)

O jak miło ;)
Musisz na tą kawkę wkońcu przyjechać ;)
Jutro to ja zagoniona,przyjeżdża Leonek,i bierzemy na tymczas malutką kicię dwumiesięczną...Z tego wątku ta kicia- viewtopic.php?f=13&t=100845 Jest teraz na działkach-zamarznie tam :( dlatego ją bierzemy...Ale będzie nam potrzebna kasa na weta...szczepienia itd.Nie damy rady z kolejnymi wizytami u wetki...Więc może w niedzielę?

Aggi

Post » Sob paź 03, 2009 10:33 Re: DAM DOMEK- Plamka już w domku :)Czekamy na LEONKA ;)

A zatem przedstawiamy integrację plamki z Leonkiem ;)
Jest baardzo kiepsko...Plamka syczy na niego,skacze z pazurami :evil: A jak Leon wchodził do kuwetki to odrazu atak...Myślę że damy im troszkę czasu,może się pogodzą...Choć widać że Plamka jest wściekła o to że jest drugi kotek :lol:

Obrazek

Obrazek

Aggi

Post » Sob paź 03, 2009 10:42 Re: DAM DOMEK- Plamka już w domku :)Czekamy na LEONKA ;)

Plamka ma złe doświadczenia ze schroniska, gdzie musiała walczyć o jedzonko i swoje miejsce.
Kotom trzeba czasu żeby się zaakceptowały i tak sukces, ze leżą tak blisko siebie i się tolerują.
Moje by nie dopuściły obcego bliżej niż z kuchni do pokoju i to przy zamkniętych drzwiach :twisted:
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Sob paź 03, 2009 12:22 Re: DAM DOMEK- Plamka już w domku :)Czekamy na LEONKA ;)

Ale on już duży :) Daj im czas na pokochanie siebie nawzajem. Będzie dobrze! Plamka zobaczy, że i jej miseczka pełna i będzie ok.
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Sob paź 03, 2009 12:38 Re: DAM DOMEK- Plamka już w domku :)Czekamy na LEONKA ;)

Wierzę w to że się pogodzą...Plamka nie toleruje również naszej 2 miesięcznej tymczaski...Podstawiliśmy transporterek Plamce na chwilę...Odrazu syczała i atakować chciała...Mam nadzieję że zaakceptuje nowych domowników...Tymczaska strasznie potrzebuje człowieka,mruczy pod każdym dotykiem,nawet u weta,i żal nam ją w łazience trzymać.Narazie odrobaczamy małą więc i tak izolujemy,ale potem będziemy chcieli żeby z nami była...
Plameczka jest bojowo nastawiona na Leośka ;) Mam nadzieję że uda nam się ich pogodzić...Myślę że Plamka musi mieć trochę czasu,tak samo jak z psem było...Choć do psa nie rzucała się z pazurkami,natomiast na Leonka nagminnie...On bidny z fotela nie ma jak zejść bo Plamka zaraz przy nim jest :lol: Ale uda się :D z psem daliśmy radę to i z kotem damy :D hihi
Mąż się śmieje że jak puścimy Sarę-tymczaske to Plamka może zgłupieje i nie będzie wiedziała kogo atakować i wkońcu odpuści ;) Liczę że jeszcze będą się razem bawić (choć Plamka mało skora do zabaw,bardziej Leonek i Sara zabawowi są :D )
Trzymajcie kciuki ;)

Aggi

Post » Sob paź 03, 2009 14:02 Re: DAM DOMEK- Plamka już w domku :)Czekamy na LEONKA ;)

ło mamo-to u Ciebie teraz tłoczno jest.
Mam nadzieje,ze Plamka nie okaze sie totalną zołzą i zaakceptuje towarzystwo .Na pewno potrzebna na to czasu
:ok:

Aggi-jutro mam oficjalne obiady u rodziców zaplanowane-nie dam rady wpaść
ale co sie odwlecze-to nie uciecze :wink:

Mała1

Post » Sob paź 03, 2009 14:13 Re: DAM DOMEK- Plamka już w domku :)Czekamy na LEONKA ;)

Mała-no mam nadzieję że z niej zołza nie będzie :D Wkońcu nie tylko ona pomocy potrzebowała więc niech nie marudzi :ryk:
Aha.
Wogóle to nie napisałam...Plamka mi się ostro żaliła :D
Leżała na fotelu-naprzeciwko niej Leonek spał.Jak usiadłam koło niej i zaczęłam ją głaskać to co chwila miauczała,potem warczała na mnie i tak co chwila :D i nawet nie zamruczała :(
Widać było że mi się żali jaka to ja zła nie jestem że tyle towarzystwa jej nasprowadzałam :lol:
Hihi.Wkońcu obrażona zeszła z fotela,położyła się w wózku córki.Za parę minut poszłam do niej spróbować jeszcze raz (myślę sobie może pieszczot jej brakuje i wkurzała się że po dłuższym czasie ją popieściłam) no i się udało,podeszłam,pogłaskałam i zaczęła mruczeć,bez żadnego warkolenia na mnie :D Hihi śmiałam się do męża że musiała się dziewczyna wygadać i wyżalić :lol: Przekochana jest Plameczka :D Fochy ma niezłe o Leonka i Sarę ;) Ale przyzwyczai się,nie ma wyjścia :twisted: :twisted:

Aggi

Post » Sob paź 03, 2009 14:21 Re: DAM DOMEK- Plamka już w domku :)Czekamy na LEONKA ;)

tzw Panna Tricolorowy Foch :P

Mała1

Post » Sob paź 03, 2009 15:34 Re: DAM DOMEK- Plamka już w domku :)Czekamy na LEONKA ;)

O tak,i to foch przez duuże F! ;)
Ale na nas już jej przechodzi,oby tylko Leonek jednak w jej oczach przestał być takim "zagrożeniem" to będzie idealnie :D

Aggi

Post » Nie paź 04, 2009 13:37 Re: DAM DOMEK- Plamka już w domku :)Czekamy na LEONKA ;)

i jak dzis ?

Mała1

Post » Nie paź 04, 2009 14:39 Re: DAM DOMEK- Plamka już w domku :)Czekamy na LEONKA ;)

Odrobinkę lepiej ;) Pozwala mu nawet obok siebie przejść :mrgreen: hihi ale są momenty kiedy znów syczy...
Rano podeszła do Leonka i zaczęła go obwąchiwać :D chwilkę tak stali nosek w nosek,a potem Plamka się odsunęła i zaczęła prychać.Dogadają się chyba :)

Aggi

Post » Pon paź 05, 2009 15:43 Re: DAM DOMEK- Plamka już w domku :)Czekamy na LEONKA ;)

pewnie ,ze sie dogadaja-nie maja wyjścia :wink:
Sa znów postepy?
i jak tam koopki Plameczki?

Mała1

Post » Pon paź 05, 2009 21:03 Re: DAM DOMEK- Plamka już w domku :)Czekamy na LEONKA ;)

Jest powiedzmy że dobrze ;) Są momenty kiedy Plamka syczy,a są momenty kiedy totalnie Leośka olewa :D dziś np.Leonek drapał oparcie fotela na którym spała Plamcia,potem wskoczył na oparcie,a Plameczka tylko z wyrzutem na niego spojrzała jakby chciała powiedzieć "spadaj,ja tu spać chcę " :D ale żadnego syknięcia :1luvu: Ale na noc jeszcze ich rozdzielam,trochę się boje że coś mogą się kłócić czy coś,a ja nie zareaguje,wolę ich w dzień przyzwyczajać do siebie,a jak już zobaczę że jest ok to wtedy i nocki będą wspólne.Dziś na noc idzie do mnie i Leona tymczaska-pies z Plamką zamknięci osobno :D A jutro test generalny co Plamka powie na koleżankę :)
A koopki Plameczki idealnie :lol: Wszystko jest w porządku,pupa ślicznie,także jutro damy już jej tabletkę na odrobaczanie :)

Aggi

[poprzednia][następna]