Ilka ['], Eustachiusz ['], mam dość......

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro wrz 23, 2009 23:04 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - foty, foty, komu foty? :)

pozwolenie na ciumkanie na pewno by pomogło :twisted: :lol:

mały jest ślicny, a te łocka i ząbki :1luvu:

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Czw wrz 24, 2009 8:25 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - foty, foty, komu foty? :)

Małe, puchate cuuudo :1luvu:

A łapanie kupy śmieszne niejestwcale, wie, kto próbował kupę ludzkiego malca schwytać do badania :| :mrgreen:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pt wrz 25, 2009 8:12 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - foty, foty, komu foty? :)

Mały zastrongholdowany. Nic mu nie robi ten odrobalacz. Ja już cała w strachu, że biedny kotecek cierpieć będzie (Georg jest taki francuski piesek, że mu odrobaczeniu chodzi ze dwa dni jak kołowatej babci wnuczek), a tu nici z chwili spokoju - szaleństwom końca nie było...

Mamy się jeszcze zgłosić na zastrzyk antytasiemcowy, tak na wszelki wypadek, bo w kupie tasiemca nie wykryto. No cóż... mały zdrowy, żywy (nawet za bardzo :roll: ) - trzeba szukać domu własnego, nie?
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt wrz 25, 2009 9:16 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - zaczynamy szukać domku

no trzeba!!!!

czekamy na ogłoszenia :D
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt wrz 25, 2009 11:09 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - zaczynamy szukać domku

To ja już zacznę kciuki za najlepszy domek trzymać :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt wrz 25, 2009 16:54 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - zaczynamy szukać domku

gosiaa pisze:To ja już zacznę kciuki za najlepszy domek trzymać :)

Ja z Tobą :D
Nie wiedzialam, ze ten malec to taki bardziej misiaczek jest. Przefajny :love:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon wrz 28, 2009 6:50 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - zaczynamy szukać domku

Eustachiusz dziabnij no duza w paluch zeby sie zabrala za pisanie ;)
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Pon wrz 28, 2009 9:57 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - zaczynamy szukać domku

Duża przez weekend gdzieś latała, a jak wracała to śmierdziała innymi kotami i czymś niedobrym. Pucowała się i pucowała, ale i tak czułem to niedobre coś. Duża mówiła, że tak pachnie choroba i śmierć :(
Zmęczona jakaś taka wracała i twierdziła, że nie ma siły wymyślać na mój temat żadnych epitetów, a z pewnością nie wymyśli o mnie nic miłego :( bo podobno jestem niedobry, wstaję o 4 rano, ciumkam Dużą za ucho, szyję, brodę i w ogóle, biegam do Dużych jak śpią i poluję na palce, zrzuciłem lampkę nocną o trzeciej nad ranem i jak spadałem z łóżka to się złapałem nogi Dużej i ona ma teraz szramy...
Duża mówi, że jak napisze szczerze ogłoszenie dla mnie, to nikt na świecie mnie nie zechce i nie pokocha...
buuuuuu....

Eustachiusz, którego nikt nie kocha

Georg-inia

Post » Pon wrz 28, 2009 11:36 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - zaczynamy szukać domku

no Duża jak Ty możesz.......taki słodki kotecek :twisted:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon wrz 28, 2009 11:46 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - zaczynamy szukać domku

Cudny, śliczny Eustachiusz - na pewno Cię kocha :)
Ciebie nie można przecież nie kochać :twisted:

tufcio

Od: Nie paź 01, 2006 13:21
Lokalizacja: dzieciństwo-Biłgoraj, młodość-Wrocław, aktualnie-Warszawa, docelowo-...?

Post » Pon wrz 28, 2009 13:31 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - zaczynamy szukać domku

Eustachy, Twoja tymczasowa Duza to bardzo niedobra jest :twisted: Udaje, ze Cie nie kocha i mysli ze kogos na to nabierze :twisted: Za kare jej troszkę pośpiewaj :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pon wrz 28, 2009 13:42 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - zaczynamy szukać domku

Ciocia Jerzykówka to, widzę, po tym urlopie się bardzo dowciapna zrobiła :twisted: jak Eustachiusz znów zacznie śpiewać to - Bóg mi świadkiem - spakuję w pudełeczko i wyślę w okolice Poznania. Nawet odżałuję na kuriera. I będzie sobie Eustachiusz wył serenady na pewnym ślicznym, ukwieconym tarasiku :twisted:

Georg-inia

Post » Pon wrz 28, 2009 14:17 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - zaczynamy szukać domku

Georg-inia pisze:Ciocia Jerzykówka to, widzę, po tym urlopie się bardzo dowciapna zrobiła :twisted: jak Eustachiusz znów zacznie śpiewać to - Bóg mi świadkiem - spakuję w pudełeczko i wyślę w okolice Poznania. Nawet odżałuję na kuriera. I będzie sobie Eustachiusz wył serenady na pewnym ślicznym, ukwieconym tarasiku :twisted:

:ryk: :ryk: :ryk:
Siem nie bojam 8)
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Śro wrz 30, 2009 10:10 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - zaczynamy szukać domku

Eustachiusz rozrabia jak pijany zając :D chłopak rośnie jak na drożdżach, a ja znów nie miałam czasu zrobić mu ogłoszeń :oops: zaczyna chyba kumać, że "nie wolno" znaczy "zrób to szybko" ;)
a poważnie, to już wie, że nie wchodzi się na stół jak jemy, siada mi na kolanie, i tak z głupia frant - najpierw jedna łapka ląduje na rancie stołu, po chwili druga... mały cffaniak :D Intensywnie oduczam też ciumkania i już są efekty - przytula się, w nocy śpi u mnie na ramieniu, ale nie ciumka. No czasem tylko, jak się zapomni :)

Georg-inia

Post » Śro wrz 30, 2009 10:48 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - zaczynamy szukać domku

Fajne wiesci o Eustachiuszu, tylko fotek brak :wink:

Prosze o przepis na oduczanie ciumkania :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]