"Ciapkowo"-Adoptując mnie, ratujesz mi życie!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon mar 23, 2009 20:34

Uwielbiam Rafiego za jego buzke, minki, ktore stroi :lol: Za to, ze uczepia sie moich spodni, szczegolnie w wystajacych miejscach i nie sa to kolana :lol: Za piekne spiewanie do okna :twisted:
Za to, ze jest takim gapciem, slodkim gapciem.
I mam nadzieje, ze to tylko stan zapalny.... :ok: :ok:

Zeby nie byc goloslowna oto Zdzisia zabawowa :)

Obrazek

Obrazek

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Pon mar 23, 2009 20:37

no tak znamy to - wstążki najlepszymi przyjaciółmi kotów :lol:
nasze wszystkie też się trzęsą na widok wstążek, nawet te które nie widzą (a raczej która nie widzi) :roll:,
0.40 24.12.2010 Justynko [*] Śpij Spokojnie Nasze Słoneczko Kochane

Obrazek

KarolinaS

Od: Pt kwi 06, 2007 18:02

Post » Pon mar 23, 2009 20:50

Wstazka jest pod kontrola. Boje sie ja zostawiac na wierzchu bo ktoremus moze wpasc do glowy, zeby ja zjesc :roll:
A uwielbiaja sie nimi bawic :)

Ostatnio w schronisku byla pani i pytala co chcialyby dostac kotki. Zamowilam drapaki, transportery i miekkie budki.
No i sa 3 wypasione drapaki :) nowe, funkcjonalne transporterki szt 12 :!: klatka super wielka dla krolika, klatka dla szczeniat do transportu samochodowego i budki.
Koty maja frajde a ja ciesze sie, ze chociaz troszenke mozemy zapewnic im warunki, takie jak w domu...

Od jutra dokanczane sa nowe, kocie wybiegi i jak tylko zaswieci mocniej slonko koty z adopcyjnego beda mogly wychodzic na swieze powietrze i trawke :)

Izabela

Post » Pon mar 23, 2009 21:16

Izabela pisze:Wstazka jest pod kontrola. Boje sie ja zostawiac na wierzchu bo ktoremus moze wpasc do glowy, zeby ja zjesc :roll:

Ostatnio w schronisku byla pani i pytala co chcialyby dostac kotki. Zamowilam drapaki, transportery i miekkie budki.
No i sa 3 wypasione drapaki :) nowe, funkcjonalne transporterki szt 12 :!: klatka super wielka dla krolika, klatka dla szczeniat do transportu samochodowego i budki.
Koty maja frajde a ja ciesze sie, ze chociaz troszenke mozemy zapewnic im warunki, takie jak w domu...

Od jutra dokanczane sa nowe, kocie wybiegi i jak tylko zaswieci mocniej slonko koty z adopcyjnego beda mogly wychodzic na swieze powietrze i trawke :)

Super że ludzie tak pomagają

:D

Obrazek

KarolinaS

Post » Pon mar 23, 2009 21:50

Zdzisia jest naprawdę słodka i kochana. Wieżę że znajdzie swój kochany domek :D

Natomiast Chelsea jest bardzo smutna i bez życia. Nic ją nie interesuje. Jakby zamykała się w swoim kocim świecie. Jakby traciła już nadzieję...

Mam nadzieję że z Rafim nic poważnego :ok:

A Nemo, to przecież żywy skarb, tylko nie trafił jeszcze na poszukiwacza skarbów :lol:

Przeczytałam o Bucusiu na pierwszej stronie. Nawet nie wiedziałam o jego traumatycznych przeżyciach :oops: :(

Adoptować kotka młodego ,pięknego i zdrowego jest fajnie. Dać dom kociej biedzie, odchuchać, wyleczyć. To jest dopiero duma i satysfakcja!

Sylwi@

Od: Pon lis 03, 2003 23:31

Post » Pon mar 23, 2009 22:02

Z Bucusiem to mialam przezycia, oj mialam. I powoli tracilam nadzieje, ze sie oswoi. A stalo sie inaczej :) Duzo cierpliwosci, milosci i nawet dziki Buc nie moze sie oprzec uczuciu ;)

Podobnego charakterem kota mamy w izolatce. On byl chyba grozniejszy od Bucusia. Kocur wolnobytujacy z chora nozka. Przyniosl go pan karmiciel i zostawil :roll: Pomyslalam, co ja mam z Toba kocie zrobic? Ani do weta doniesc bo to dzicz dzika, ani poglaskac. Nawet jak wkladalam miski to musialam byc ostrozna bo lapa lepiala w moja strone.
A dzisiaj... po 8 miesiacach wspolnego izolatkowego zycia... Dzikus jest miziakiem nad miziaki :lol: Nic bez jego towarzystwa zrobic nie mozna bo wchodzi pod reke, pache, noge i chce byc glaskany :D
I chcialam naskarzyc, ze "zepsul" kotka Mariusz S. :lol: Od poglaskania przez Mariusza, kotek zepsul sie i teraz jest miziakiem nad miziakami.
Poza tym Mariusz ma szczsliwa reke do "trudnych" kotkow bo poskromnil rowniez nasza Zgredzie ;)
Ale o tym juz jutro napisze :)

Izabela

Post » Wto mar 24, 2009 9:11

A ja sobie na Bena czekam i czekam... :smokin:

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Wto mar 24, 2009 17:55

Izabela pisze:Wstazka jest pod kontrola. Boje sie ja zostawiac na wierzchu bo ktoremus moze wpasc do glowy, zeby ja zjesc :roll:

a mój kota ma świra na punkcie patyczków do uszu - znajdzieje wszędzie takiego patyczka samotnie leżącego pod szafą czy na wierzchu w śmietniku.

deathgs

Od: Śro gru 17, 2008 14:11

Post » Wto mar 24, 2009 19:07

Anka pisze:A ja sobie na Bena czekam i czekam... :smokin:

Anka, od kiedy popalasz? 8O :wink:

Foty mam, wstawie jak sie w domu obrobie bo niedawno wrocilam z pracy.

Izabela

Post » Wto mar 24, 2009 20:02

Nowe kotuchy do adopcji w pierwszym poscie :)

Izabela

Post » Wto mar 24, 2009 20:18

A tak spia niektore koty w schronisku ;)

Morela :)

Obrazek

Zdzisia zadbala dzis o futerko... ;)

Obrazek

U Pawelka Sopociaka leczymy jeszcze zapalenie jelita... Sopocka karma nie wyszla mu na zdrowie... Teraz ma swoj wor RC Intestinala i szybciutko wroci do zdrowia :)
Jest piekny i kochany :)

Obrazek

A nad wszystkim czuwa i szefuje niezastapiony Bucus :)

Obrazek

Izabela

Post » Wto mar 24, 2009 20:28 Re: "Ciapkowo"-Adoptując mnie, ratujesz mi życie!

Izabela pisze:
Benio

Obrazek

Obrazek

No, wreszcie 8)
Benia miałam zaszczyt poznać osobiście i chwycił mnie bardzo a to bardzo za serce. Chcę robić wszystko żeby znaleźć mu domek. Słodki chłopak :D

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Wto mar 24, 2009 20:38

:love: :love: :love:

Obrazek

KarolinaS

Post » Wto mar 24, 2009 20:40

deathgs pisze:

a mój kota ma świra na punkcie patyczków do uszu - znajdzieje wszędzie takiego patyczka samotnie leżącego pod szafą czy na wierzchu w śmietniku.

moje też za patyczkami szaleją - wstążkami, patyczkami, papierkami...:roll: i gumkami do mazania :twisted: zawsze mi giną :lol:

Obrazek

KarolinaS

Post » Wto mar 24, 2009 21:28

Jaka ta Bella piękna :D Bellisssiiimmmaaa :D
aż mi serce ścisnęło :roll:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

[poprzednia][następna]