Za to, ze jest takim gapciem, slodkim gapciem.
I mam nadzieje, ze to tylko stan zapalny....

Zeby nie byc goloslowna oto Zdzisia zabawowa

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Izabela pisze:Wstazka jest pod kontrola. Boje sie ja zostawiac na wierzchu bo ktoremus moze wpasc do glowy, zeby ja zjesc![]()
A uwielbiaja sie nimi bawic
Ostatnio w schronisku byla pani i pytala co chcialyby dostac kotki. Zamowilam drapaki, transportery i miekkie budki.
No i sa 3 wypasione drapakinowe, funkcjonalne transporterki szt 12
klatka super wielka dla krolika, klatka dla szczeniat do transportu samochodowego i budki.
Koty maja frajde a ja ciesze sie, ze chociaz troszenke mozemy zapewnic im warunki, takie jak w domu...
Od jutra dokanczane sa nowe, kocie wybiegi i jak tylko zaswieci mocniej slonko koty z adopcyjnego beda mogly wychodzic na swieze powietrze i trawke
Izabela pisze:Wstazka jest pod kontrola. Boje sie ja zostawiac na wierzchu bo ktoremus moze wpasc do glowy, zeby ja zjesc![]()
Anka pisze:A ja sobie na Bena czekam i czekam...
deathgs pisze:Izabela pisze:Wstazka jest pod kontrola. Boje sie ja zostawiac na wierzchu bo ktoremus moze wpasc do glowy, zeby ja zjesc![]()
a mój kota ma świra na punkcie patyczków do uszu - znajdzieje wszędzie takiego patyczka samotnie leżącego pod szafą czy na wierzchu w śmietniku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości