kordonia pisze:Trochę mi żal, bo tak sobie myślałam, ze jak nie znajdzie domku, to cóż....
Ale skoro znalazła taki dobry, to niech jej sie wiedzie
Kordonia, za mało masz własnych???
Czarodziejko jedna...

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kordonia pisze:Trochę mi żal, bo tak sobie myślałam, ze jak nie znajdzie domku, to cóż....
Ale skoro znalazła taki dobry, to niech jej sie wiedzie
kordonia pisze:Dopiero wróciłam do domu po kilku wyjazdach i dopiero dorwałam sie do netu.
No wiec tak![]()
![]()
:
We wtorek przyszła do schroniska pani dziennikarka prowadząca lokalną, elbląska astronę internetową. Zaproponowała,z e moze poakzywac codzienie wybrane przez nas zwierzęta ze schroniska
No to ja na pierwszy rzut wysąłam jej opis Kuśtyczki i zdjeciaNo i zapomniałam.Tego samego jeszcze dnia miałam już cudowny telefon od cudownej pani, która razem z męzem zobaczyła Kuśtyka i mimo późnej pory zadzwoniła, bo bała się, że ktoś im Kuśtyczkę podbierze
Przyjechała, i Kuśtykiem była zachwycona:) Opowiedziała nam, ze ona sama tez ma problemy z reką, ze jest to wada wrodzona, nieoperacyjna, przez ktorą nie moze ruszać reką w nadgarstku.
Kuśtyczka wczoraj pojechałaW domu jest koleżanka, roczna czarna koteczka, mam andzieje,z e sie dogadają i ze rezydentka Tosia nie bedzie zbyt zazdrosna:)
Kuśtyczka, zgodnie z Waszymi życzeniami ma w końcu nowe imię- nazywa się teraz Anulka![]()
![]()
Ładnie, no nie?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iskra666 pisze:
[Każdy kot który rzuca na mnie urok bardzo szybko znajduje dom.. tak coś mi się wydaje, że to nie będzie długi wątek:) bo koteczka jest poprostu .. ]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości