Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
alusiakotek pisze:Poleciłam Homerka dalej
alusiakotek pisze:Poleciłam Homerka dalej
Justa&Zwierzaki pisze:Homerek znów mi zwiał do innej karmy , nie wiem jak go zmusić aby jadł tylko RC urinary a on nie moze jeść nic innego bo to jest dla niego niebezpieczne a nie przepada za RC , bardzo prosze pomózcie mi znaleźć dla niego dom , on jest taki kochany a nie ma szczęscia i nawet jak ktoś by go adoptował a by nie było ich stac na RC urinary ( droga karma ) to moze ja bym dawała bo przeciez Wy mi pomagacie w jego utrzymaniu i razem byśmy dali rade , boje sie o niego
tillibulek pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Homerek znów mi zwiał do innej karmy , nie wiem jak go zmusić aby jadł tylko RC urinary a on nie moze jeść nic innego bo to jest dla niego niebezpieczne a nie przepada za RC , bardzo prosze pomózcie mi znaleźć dla niego dom , on jest taki kochany a nie ma szczęscia i nawet jak ktoś by go adoptował a by nie było ich stac na RC urinary ( droga karma ) to moze ja bym dawała bo przeciez Wy mi pomagacie w jego utrzymaniu i razem byśmy dali rade , boje sie o niego
no wlasnie nie wiem jak to jest, ze kotom najbardziej smakuje to co dla nich nie jest najzdrowsze - zakazany owoc?![]()
to chyba Homerek powinien byc jedynakiem, bo wyjadanie sobie nawzajem z misek u kotow to standard...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości