pixie65 pisze:Dowiedziałam się, że można podawać dopyszcznie![]()
Hypericum injeel też.
No to dobra wiadomość

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
pixie65 pisze:Dowiedziałam się, że można podawać dopyszcznie![]()
Hypericum injeel też.
ewa13 pisze:W każdym razie jest nadzieja że Kotoperzyna będzie się załatwiał normalnie!!![]()
![]()
Co prawda to tylko nadzieja, nie pewność, ale dobre i to!!!
ewa13 pisze:Pixie65 kupilam ten Discus compositum, kosztował za 3 ampułki 40 zł 8O , co do tego drugiego to pani powiedziała że byc może da się zamówić, ale tylko całe opakowanie, ale ona musi się u dystrybutora dowiedzieć. Zamawiać?
ewa13 pisze:To jutro pójdę do apteki i poproszę o zamówienie,
Intestinal ok 60 zł chyba, ten lek to sądząc po tamtym będzie kosztował ok 80 złale razem to z bazarkiem który sie niedługo skończy wystarczy, tylko że ta pani powiedziała że na sto procent nie wie czy się da, musi się dowiedzieć no i to niestety potrwa co najmniej tydzień.
ewa13 pisze:Hmm, coś podejrzanie tanio.... dziwne.... Czyli jakby były ampułki 2, 2 ml to by kosztowało 44,88 to i tak tanio!
ewa13 pisze:To wstrzymam się z zamawianiem w aptece, a tydzień to samo oczekiwanie na lek! Do tego nalezy dodać czas na skontaktowanie się z jakimś pośrednikiem czy kimś tam, poczekanie aż on sprawdzi czy lek jest, aż odpowie ...
pixie65 pisze:Jutro postaram się skontaktować z przedstawicielem albo będziemy zamawiać ten z zalinkowanej apteki (o ile będzie dostępny).
ruru pisze:Ja tu sobie czytam i czytam i się cieszę, że mój ulubiony Kotoperek pod taką dobrą opieką i że jest duża nadzieja, ze wszystko będzie normalnie i że ogonek zostaje! Razz Razz Razz Razz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości