Georg-inia pisze:wiesz, annskr, najbardziej się boję, że się za bardzo do niego przyzwyczaję, tak na amen. Bo on jest naprawdę wyjątkowy :oops:
wiem, za każdym tęsknię i oczy mi się pocą, wszystkie są wyjątkowe
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Georg-inia pisze:wiesz, annskr, najbardziej się boję, że się za bardzo do niego przyzwyczaję, tak na amen. Bo on jest naprawdę wyjątkowy :oops:
zosia&ziemowit pisze:Georg-inia pisze:TyMa pisze:Cieszę się, ża ma nowy domek no i kciuki za kolejny dla następnego grzybka!
dzięki TyMa, dzięki wszystkim, ale obawiam się, że to może być trudne... wysyp kociaczków jest, a Bilardzik wg ludzi to troszkę "nieteges" jest![]()
A może ogłoszenie przywież do lecznicy z moich doświadczeń wynika,że takie biedniutkie jednooczki chwytają za ludzkie serdeuszka.
zosia&ziemowit pisze:Inga![]()
![]()
mokkunia pisze:Tablica ogłoszeń, ho ho ho! Raz dwa trzy proszę o rezerwację skrawka miejsca na ogłoszenie
Inga, jesteś cool babka
annskr pisze:mokkunia pisze:Tablica ogłoszeń, ho ho ho! Raz dwa trzy proszę o rezerwację skrawka miejsca na ogłoszenie
Inga, jesteś cool babka
Mokkunia, Ty powinnaś prosić co najmniej o pól tablicy
annskr pisze:mokkunia pisze:Tablica ogłoszeń, ho ho ho! Raz dwa trzy proszę o rezerwację skrawka miejsca na ogłoszenie
Inga, jesteś cool babka
Mokkunia, Ty powinnaś prosić co najmniej o pól tablicy
iwcia pisze:Tia dla Ciebie annskr to potrzeba dwóch tablic![]()
annskr pisze:iwcia pisze:Tia dla Ciebie annskr to potrzeba dwóch tablic![]()
Dzięki, Iwciu![]()
mokkunia pisze:Mamba30 Georg-inia ma net tylko w pracy, wysyłam Ci PW.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 31 gości