Koty z Hucianego Grodu.Parka kociaków w DS-ie.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro maja 08, 2019 16:37 Re: Koty z Hucianego Grodu.Teoś i Fendi wrócili.

Jak w tytule. Teoś i Fendi, najpiękniejsze i najcudowniejsze koty nie mogły zostać w DS-ie. Wróciły. Powód-choroba i to poważna. Domek fajny, dlatego zdecydowałam się oddać im dwa najatrakcyjniejsze koty. Trudno. Na razie są nieco wystraszone, zwłaszcza Fendi, a Teoś już ruszył do miski. Za kilka godzin powinno już być normalnie.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro maja 08, 2019 16:57 Re: Koty z Hucianego Grodu.Teoś i Fendi wrócili.

O mój Boże :roll: Drugi puchatek i rudaś?

Koki-99

Od: Pt mar 23, 2007 13:48

Post » Śro maja 08, 2019 17:29 Re: Koty z Hucianego Grodu.Teoś i Fendi wrócili.

Ech, szkoda, takie powroty nie sluza nikomu...
Zal i Ciebie i kotow i chorego.

FuterNiemyty

Od: Pt gru 01, 2017 11:58

Post » Śro maja 08, 2019 17:40 Re: Koty z Hucianego Grodu.Teoś i Fendi wrócili.

ewar pisze:Jak w tytule. Teoś i Fendi, najpiękniejsze i najcudowniejsze koty nie mogły zostać w DS-ie. Wróciły. Powód-choroba i to poważna. Domek fajny, dlatego zdecydowałam się oddać im dwa najatrakcyjniejsze koty. Trudno. Na razie są nieco wystraszone, zwłaszcza Fendi, a Teoś już ruszył do miski. Za kilka godzin powinno już być normalnie.

Co się dzieje, same poważne choroby dookoła. :strach:
Biedne kotki :placz:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Śro maja 08, 2019 17:46 Re: Koty z Hucianego Grodu.Teoś i Fendi wrócili.

No, tak. Koty są biedne :( To naprawdę cudowne koty, piękne, młode, zdrowe, miziaste, same zalety. A to była już Duża zachorowała.
Musimy wrócić do normalności. Fendi musi się odstresować, na razie się jeszcze boi, to nie ten kot, co dawniej. Teoś też nadzwyczaj spokojny, ale nie chodzi na ugiętych nóżkach. Zaraz robię im kolację, pobawię się z nimi, zobaczymy, co dalej.

ewar

Post » Śro maja 08, 2019 18:31 Re: Koty z Hucianego Grodu.Teoś i Fendi wrócili.

ewar pisze:No, tak. Koty są biedne :( To naprawdę cudowne koty, piękne, młode, zdrowe, miziaste, same zalety. A to była już Duża zachorowała.
Musimy wrócić do normalności. Fendi musi się odstresować, na razie się jeszcze boi, to nie ten kot, co dawniej. Teoś też nadzwyczaj spokojny, ale nie chodzi na ugiętych nóżkach. Zaraz robię im kolację, pobawię się z nimi, zobaczymy, co dalej.

Ewa przepraszam że pytam, ale nikogo z rodziny tam nie było żeby zaopiekować się kotami?
Dom wydawał się cudowny i zainwestowali w drapak itp. Aż szkoda.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Śro maja 08, 2019 18:37 Re: Koty z Hucianego Grodu.Teoś i Fendi wrócili.

:(
Niestety, nie można przewidzieć wszystkiego.
Za kotki, żeby szybko się przyzwyczaiły do nowego- starego układu :ok:

waanka

Od: Czw paź 30, 2014 20:36

Post » Śro maja 08, 2019 18:38 Re: Koty z Hucianego Grodu.Teoś i Fendi wrócili.

Przykro ale dobrze, że kotków nie wyciepali na dwór.

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Śro maja 08, 2019 19:19 Re: Koty z Hucianego Grodu.Teoś i Fendi wrócili.

Gosiagosia pisze:
ewar pisze:No, tak. Koty są biedne :( To naprawdę cudowne koty, piękne, młode, zdrowe, miziaste, same zalety. A to była już Duża zachorowała.

Ewa przepraszam że pytam, ale nikogo z rodziny tam nie było żeby zaopiekować się kotami?
Dom wydawał się cudowny i zainwestowali w drapak itp. Aż szkoda.

Nie, rodzina zabrała tylko świnki morskie. Rodzice Dużego mieszkają na wsi, mają gospodarstwo, nie zgodziłabym się na taki domek. Owszem, dom był super, sporo zainwestowali w koty. Z kotami przyjechały zabawki, leżaczki, fontanna...itd.

ewar

Post » Czw maja 09, 2019 6:18 Re: Koty z Hucianego Grodu.Teoś i Fendi wrócili.

Koty nadal wystraszone :( Potrzebują czasu. Niedobrze, że u mnie tyle kotów, chociaż przecież wszystkie się znają i wcześniej lubiły. Fendi wciąż "przyklejał" się do Beni i Mimka, bawił z siostrą, a teraz są jakby obce dla niego. Teoś też jeszcze nie czuje się komfortowo. Wczoraj bawiłam się z kotami, ale ani Teoś ani Fendi nie były zainteresowane. Przykre to bardzo.
Teoś
Obrazek Obrazek Obrazek

ewar

Post » Czw maja 09, 2019 12:28 Re: Koty z Hucianego Grodu.Teoś i Fendi wrócili.

Nareszcie kaloryfery grzeją :lol: Będę mogła normalnie żyć.
Byłam pod hutą, Jadzia na mnie czekała :ok: Zjadła surowego indyka, poprawiła dwiema tackami mokrej karmy, zjadła parę chrupek i uznała, że ma dosyć.Dziękuję nie powiedziała :wink: i pobiegła do siebie. Jutro nie pojadę, dopiero w sobotę i niedzielę, jak to dawniej robiłam. Na razie nie skosili trawy i jest coś w rodzaju łąki. Bardzo ładnie to wygląda, ale chyba jest tam mnóstwo kleszczy.
Obrazek Obrazek Obrazek

ewar

Post » Czw maja 09, 2019 12:41 Re: Koty z Hucianego Grodu.Teoś i Fendi wrócili.

ewar pisze:Nareszcie kaloryfery grzeją :lol: Będę mogła normalnie żyć.
Byłam pod hutą, Jadzia na mnie czekała :ok: Zjadła surowego indyka, poprawiła dwiema tackami mokrej karmy, zjadła parę chrupek i uznała, że ma dosyć.Dziękuję nie powiedziała :wink: i pobiegła do siebie. Jutro nie pojadę, dopiero w sobotę i niedzielę, jak to dawniej robiłam. Na razie nie skosili trawy i jest coś w rodzaju łąki. Bardzo ładnie to wygląda, ale chyba jest tam mnóstwo kleszczy.
Obrazek Obrazek Obrazek

u mnie to tak grzeją, ze mam 26 stopni :mrgreen: (ale małym musi być ciepło)

to chociaż ciepło i Jadzia poprawiły Ci nastrój
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw maja 09, 2019 12:47 Re: Koty z Hucianego Grodu.Teoś i Fendi wrócili.

mir.ka pisze:to chociaż ciepło i Jadzia poprawiły Ci nastrój

Trochę tak.
Moje puchatki
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty lubią leżaczki. Na razie powiesiłam tylko jeden, taka prowizorka, muszę coś zrobić ze sznurkami na pranie :oops:
Obrazek

ewar

Post » Czw maja 09, 2019 14:15 Re: Koty z Hucianego Grodu.Teoś i Fendi wrócili.

Zgaduję, że na trzecim jest Fendi, a na wcześniejszych - Stella. A rudusia Gucia jaka fotogeniczna :)

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 5 >>

Post » Czw maja 09, 2019 14:48 Re: Koty z Hucianego Grodu.Teoś i Fendi wrócili.

Arcana pisze:Zgaduję, że na trzecim jest Fendi, a na wcześniejszych - Stella.

Tak jest. Mimo wszystko trudno je odróżnić, trzeba się dobrze przypatrzeć. Fendi ma kryzę i jest nieco bardziej puchaty, ale odrobinę.
Teoś
Obrazek Obrazek Obrazek
Małymi kroczkami idziemy do przodu, ale koty nadal przestraszone. Najgorzej reagują na siebie...Fendi i Stella 8O Gabryś też był niemiły dla Teosia, dostał reprymendę i chyba zrozumiał. Łapoczynów nie ma, ale to na razie nie to stado, jakie miałam wcześniej. Koty są bardzo delikatnymi stworzeniami, łatwo się stresują, jeśli w ich życiu są zmiany.

ewar

[poprzednia][następna]