Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ewar pisze:Jak w tytule. Teoś i Fendi, najpiękniejsze i najcudowniejsze koty nie mogły zostać w DS-ie. Wróciły. Powód-choroba i to poważna. Domek fajny, dlatego zdecydowałam się oddać im dwa najatrakcyjniejsze koty. Trudno. Na razie są nieco wystraszone, zwłaszcza Fendi, a Teoś już ruszył do miski. Za kilka godzin powinno już być normalnie.
ewar pisze:No, tak. Koty są biedneTo naprawdę cudowne koty, piękne, młode, zdrowe, miziaste, same zalety. A to była już Duża zachorowała.
Musimy wrócić do normalności. Fendi musi się odstresować, na razie się jeszcze boi, to nie ten kot, co dawniej. Teoś też nadzwyczaj spokojny, ale nie chodzi na ugiętych nóżkach. Zaraz robię im kolację, pobawię się z nimi, zobaczymy, co dalej.
Gosiagosia pisze:ewar pisze:No, tak. Koty są biedneTo naprawdę cudowne koty, piękne, młode, zdrowe, miziaste, same zalety. A to była już Duża zachorowała.
Musimy wrócić do normalności. Fendi musi się odstresować, na razie się jeszcze boi, to nie ten kot, co dawniej. Teoś też nadzwyczaj spokojny, ale nie chodzi na ugiętych nóżkach. Zaraz robię im kolację, pobawię się z nimi, zobaczymy, co dalej.
Ewa przepraszam że pytam, ale nikogo z rodziny tam nie było żeby zaopiekować się kotami?
Dom wydawał się cudowny i zainwestowali w drapak itp. Aż szkoda.
ewar pisze:Nareszcie kaloryfery grzejąBędę mogła normalnie żyć.
Byłam pod hutą, Jadzia na mnie czekałaZjadła surowego indyka, poprawiła dwiema tackami mokrej karmy, zjadła parę chrupek i uznała, że ma dosyć.Dziękuję nie powiedziała
i pobiegła do siebie. Jutro nie pojadę, dopiero w sobotę i niedzielę, jak to dawniej robiłam. Na razie nie skosili trawy i jest coś w rodzaju łąki. Bardzo ładnie to wygląda, ale chyba jest tam mnóstwo kleszczy.
![]()
![]()
mir.ka pisze:to chociaż ciepło i Jadzia poprawiły Ci nastrój
Arcana pisze:Zgaduję, że na trzecim jest Fendi, a na wcześniejszych - Stella.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości