Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 31, 2012 18:11 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Też się dołączam do gratulacji..
i tylko tyle mogę z racji zakocenia.. :? :oops:
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Pon gru 31, 2012 19:10 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

gratulacje za szybką akcje, :piwa:
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Pon gru 31, 2012 19:13 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Tak ekspresowego dzialania sie nie spodziewalam :ok:
Super :kotek:
Najwazniejsze ze juz bezpieczne, teraz moze byc tylko lepiej :)
Obrazek

efciaa

Od: Czw lis 29, 2012 9:03

Post » Pon gru 31, 2012 20:56 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Jakoże nie sylwestruje, bo mam psa, który się boi fajerwerków napiszę co wiemy......

Koty zostały odebrane dzięki nieocenionej pomocy Sąsiadki oraz Mężczyzn ( Mężu Gosi DZIEKI:-) ). Faceci wprawdzie mają np. świadomośc posiadania w domu kobiet nienormalnych, ale najwyraźniej jakoś tam cennych - bo pomysł ich jechania w Sylwestra do Panów Praskich uznali za cokolwiek nietrafiony....

Szczegóły pominę, bo Tz mają to do siebie, że zbytnio hmm wyczynami nie chwalą. Tak czy siak odzyskali koty i transporter - kosztowało ich to nieco ubytku testosteronu i 20 zł.

Kotka jest w istocie biało - czarna i wielka ( na 97 % cięzarna). Kot jest ciemno rudy ( o ile faceci się znają na kolorach...).

Pani Wet ( dziś czynna do 14.00 ) przyjęla koty ok 17.00 - zachwycona, co tu kryć nie była.........

Wiemy mało. Zdjęcia kotów będą w nocy.
Z p. Wet udało się jedynie ustalićć info że:
a. kotka nie została wysterylizowana, bo niestety nie nadaje się do uśpienia w żadnym razie. Ona i jeszcze jedna ( obstawiam Leonię ) dostała antybiotyk - jakoże uroczo charcze......

Następne wiarygodne wieści jutro po południu.

Wielbicielom Persiego Szaleństwa i Pozostałym także wszystkiego Najlepsze w Nowym Roku
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon gru 31, 2012 21:17 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Neigh wszystkiego Naj naj Naj. Oby kolejny rok byl dobry ,a przynajmniej nie gorszy od obecnego.
tez spedzamy w domu sylwestra, ale to dlatego ze tak lubimy.
Do Siego Roku.
i kciuki za kociny.
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Pon gru 31, 2012 21:19 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Jakbyscie byli blizej to bym panow zaopatrzyla w gazy batony i paralizatory :D
Gratki wielkie dla panow ktorzy tez sie angazuja.. I wesolych - ja tez 1.01 bede wesola bo nie sylwestruje - mam Mufke od paru dni i jej samej nie zostawie :)
Obrazek

efciaa

Od: Czw lis 29, 2012 9:03

Post » Wto sty 01, 2013 8:12 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

ysmay pisze:Witam
Ze swojej strony służę pomocą. Ogarnęłam się już po chorobie.
Mogę wziąć jednego na DT z opcją DS u mojej babci. DT u mnie bo u babci trzeba zabezpieczyć balkon co w zimie jest trudne.
Ja mieszkam pod Warszawą a babcia w Warszawie.
PS. Jeśli Felicja może pójść do domku to chętnie ją przygarniemy (jest starsza) może być też kotka po sterylce aborcyjnej.

Obojętnie czy pers czy norweg (może być jakaś inna bieda potrzebująca DT)
796263611

viewtopic.php?f=13&t=148546
Nie norweg, nie pers, ale bieda :cry: Wraca na ulicę :cry:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto sty 01, 2013 10:52 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

koci-swiat pisze:ODBITE!!!! dwa pozostałe :)
Chyba w najlepszym stanie. Na razie nic więcej nie wiem bo doktorowa nie mogła gadać

BRAWO!!!!!

Neigh pisze:Jakoże nie sylwestruje, bo mam psa, który się boi fajerwerków napiszę co wiemy......

też siedzieliśmy w domu, ze względu na kotkę i dzieci - o dziwo nikt sobie z fajerwerków w tym roku nic nie robił... Jedni się bawili, drudzy spali a za oknem jakby wojna...

Neigh pisze:Szczegóły pominę, bo Tz mają to do siebie, że zbytnio hmm wyczynami nie chwalą. Tak czy siak odzyskali koty i transporter - kosztowało ich to nieco ubytku testosteronu i 20 zł.

Oj nawet bez tych szczegółów domyślam się, że łatwo nie było... Jestem pełna podziwu bo przypuszczam, że mój m. by sprawę olał...

Czekam na zdjęcia nowych kocich piękności!
Nasze kocie historie
ObrazekObrazek

Ludzie, którzy nie lubią kotów, widocznie jeszcze nie spotkali tego właściwego.
Deborah A. Edwards

Bedetka

Od: Pt wrz 21, 2012 6:51

Post » Wto sty 01, 2013 12:03 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

A tak a'propos tematu persy.
Wszystkim, którzy do persów mają jakieś uprzedzenia, polecam obejrzeć ten film :

http://www.youtube.com/watch?v=i3cHNObc ... re=related

No i nie ma, że NIE - to są fantastyczne koty, jak każdy kot zresztą.

NO :!:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Wto sty 01, 2013 12:24 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Nie pokazuj tu czegoś takiego, bo zaraz się zdarzy jakaś "mocna grupa" , która uzna ,że arbuzy to najlepsza karma dla kotów...zresztą ten autor filmików w innych "dziełach" daje kotom i psom np.pianki marshmallows,a to już jest GRUBE PRZEGIĘCIE!
Wszystkich źle nastawionych do persów zapraszam do Kotkinsów, u nas można się przekonać,że Świat kiedyś opanują PERSY:),pod wodzą słynnej neighowej PERSONY (super-pers poprostu)
Persona na prezydenta, premiera itd... :mrgreen:

Tyle rozrywek...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto sty 01, 2013 13:31 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

:oops: sorry , bo mój kot np. wylizuje kawę tzn. filiżankę zawsze :oops: no i nie potrafię mu zabronić, choć wiem, że to zdrowe nie jest.

Mam słabą silną wolę - jeśli chodzi o zabranianie kotu.

A ten arbuz to :oops: dla normalnych, a nie , żeby karmić tylko arbuzem, a pianki no to już ... nic nie powiem.
Nie wiedziałam.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Wto sty 01, 2013 14:01 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Tak Persona jest zdecydowanie Kimś Ważnym - nie wiem kim........ale co za różnica. Zakladam, ze tylko czeka na moment przejęcia kontroli nad światem........

Co ciekawe wszystkie koty traktują ją dokładnie tak, jakby Kims Waznym była.....wszyscy ( nawet Melka ) jej schodzą z drogi, pozwalaja opróżniać miski......a nigdy na nikogo nie syknęła .( persy w ogóle sycza???) i nigdy nikogo nie uderzyła......Ona po prostu jest.........i zapewniam to wystarcza.......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto sty 01, 2013 14:05 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Syczą.
Amelka syczy.Chyba miała małą żmijkę w drzewku genealogicznym (u Amki nie ma drzewa, jest drzewko...ona ma wszystko meleńkie, taki koci niedorozwoik...).Syczy na mnie poczas czesania.I wyje.Jak hiena.Też podczas czesania.
Kotkins się nie zraża, Kotkins czesze.
Inaczej nie byłoby kota tylko same dredy...

kotkins

Post » Wto sty 01, 2013 14:06 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

8O a gdzie można "popaczać" na Personę?

PS persy syczą jak kobry- przynajmniej persica mojej mamy, jest z piekła rodem lub z nieba - na przemian.

Monika_Krk

Post » Wto sty 01, 2013 14:20 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Neigh prześlij mi Personę.Będę wklejała zaraz norwesie to pokażę im, kto za czas jakiś zawładnie światem.
Ja mam z Personą dobre ukąłdy.Dałam jej kawałek szynki...tak na wszelki.... :mrgreen:

kotkins

[poprzednia][następna]