Rudy ZŁOTEK już jest w domku! został warszawiakiem:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lut 05, 2013 22:56 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

Chłopaki się przypominają :P

Szymek już tak urósł, z małego Szymusia bambaryłki zrobił się długołapny szczupły kocurro :) i dalej lubi wysokości :D
Obrazek
Złotek vel.Maniuś na wielkość ciągle jest taki sam i też lubi na górze :D
Obrazek

Kocurki jak marzenie :ok: :ok: tylko domów brak...
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Śro lut 06, 2013 8:26 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

Przystojniaki - nie ma co :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Obrazek

danutkotka

Od: Pon paź 01, 2012 13:02

Post » Śro lut 06, 2013 19:47 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

Nietrudno się zakochać :D

piano

Od: Śro paź 26, 2011 11:15

Post » Śro lut 06, 2013 23:29 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

piano pisze:Nietrudno się zakochać :D

Złotek wygląda jakby moczył pysio w sosie :kotek: , a Szymek... Szymek (Duży) był moją pierwszą miłością :mrgreen:
Niech no tylko załatwię sprawy mieszkaniowe... [ :twisted: biurokracja]
ObrazekObrazek

Obrazek

danutkotka

Post » Czw lut 07, 2013 15:14 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

kawalerowie do wzięcia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Nie lut 10, 2013 18:40 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

Czy są w tym kraju ludzie, dla których kot coś znaczy??? Dla których jest istotą czującą i członkiem rodziny???

Ja już mam dość rozmów z pseudo domami :evil: :evil: :evil: Dzwonią tylko takie:
-Czy czarny kocurek jest jeszcze do wzięcia?
-A jakie warunki może pan zaoferować kotkowi?
-Chciałem dla córki, bo ma 4 koty, właściwie teraz 3 bo jeden zaginął
-Jak to zaginął? Co się stało z kotem?
a pan beztrosko odpowiada:
-a chyba go zabił samochód, bo nie ma go już 3 miesiące. Czarny był, dlatego czarnego szukamy, bo inne kolory córka ma

Jessso! Po tej ostatniej rozmowie wysiadłam psychicznie :evil: :evil: :evil:

Czy nie może zadzwonić ktoś normalny?? Albo kota przejechał samochód, albo utopił się w studni, albo gdzieś poszedł i nie wrócił, być może zjadły go lisy, bo są w okolicy, ale przecież "nie zamknę kota w domu"... i wszyscy szukają kolejnego, właściwie kolejnej ofiary :cry:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie lut 10, 2013 20:31 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają na Domy!Rzeszó

8O
Strach sie bać... Mnie sie chłopaki podobają,ale sama czekam na decyzje w sprawie mieszkania. :kotek:
Nie bede brzydko tu pisać, ale delikatnie mówiąc,to flaki mi się przewracają. :evil:
ObrazekObrazek

Obrazek

danutkotka

Post » Wto lut 12, 2013 19:18 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

danutkotka pisze:

Złotek wygląda jakby moczył pysio w sosie :kotek: , a Szymek... Szymek (Duży) był moją pierwszą miłością :mrgreen:

danutkotka, czy Ty na serio myślisz o adopcji czy tylko tak sobie marzysz? :wink:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto lut 12, 2013 20:06 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

zuzia96 pisze:Czy są w tym kraju ludzie, dla których kot coś znaczy??? Dla których jest istotą czującą i członkiem rodziny???

Ja już mam dość rozmów z pseudo domami :evil: :evil: :evil: Dzwonią tylko takie:
-Czy czarny kocurek jest jeszcze do wzięcia?
-A jakie warunki może pan zaoferować kotkowi?
-Chciałem dla córki, bo ma 4 koty, właściwie teraz 3 bo jeden zaginął
-Jak to zaginął? Co się stało z kotem?
a pan beztrosko odpowiada:
-a chyba go zabił samochód, bo nie ma go już 3 miesiące. Czarny był, dlatego czarnego szukamy, bo inne kolory córka ma

Jessso! Po tej ostatniej rozmowie wysiadłam psychicznie :evil: :evil: :evil:

Czy nie może zadzwonić ktoś normalny?? Albo kota przejechał samochód, albo utopił się w studni, albo gdzieś poszedł i nie wrócił, być może zjadły go lisy, bo są w okolicy, ale przecież "nie zamknę kota w domu"... i wszyscy szukają kolejnego, właściwie kolejnej ofiary :cry:

Mam dokładnie takie same odczucia... Ludzie nie myślą, nie uczą się na błędach i to dorośli ludzie.

piano

Post » Wto lut 12, 2013 20:15 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

zuzia96 pisze:
danutkotka pisze:

danutkotka, czy Ty na serio myślisz o adopcji czy tylko tak sobie marzysz? :wink:

Serio bardzo. :kotek: Załatwiam obecnie sprawy mieszkaniowe , co doprowadza mnie na zmianę do szału i do płaczu. :evil: Gdyby nie te idiotyczne problemy, to już maleńka Moherka leżała by u mnie na kolanach... :kotek: A i chłopaki miały by miejsce przygotowane. :kotek: :kotek: :ok:
ObrazekObrazek

Obrazek

danutkotka

Post » Wto lut 12, 2013 20:22 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają na Domy!Rzeszó

:) ale fajnie :)

piano

Post » Wto lut 12, 2013 21:08 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

danutkotka pisze:
zuzia96 pisze:
danutkotka pisze:

Serio bardzo. :kotek: Załatwiam obecnie sprawy mieszkaniowe , co doprowadza mnie na zmianę do szału i do płaczu. :evil: Gdyby nie te idiotyczne problemy, to już maleńka Moherka leżała by u mnie na kolanach... :kotek: A i chłopaki miały by miejsce przygotowane. :kotek: :kotek: :ok:

to może wstrzymam chwilowo ogłoszenia chłopaków? :lol: :lol: bo i tak zapytania są takie jak wyżej, a dwupakiem to nawet nikt się nie zainteresował :x
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro lut 13, 2013 8:18 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają na Domy!Rzeszó

Zuziu nie chcę Cię blokować. Już i tak mi głupio że tak długo grzebie sie ta sprawa z mieszkaniem. Jeśli jednak chłopaki nie znajdą wcześniej miejsca, to ja jestem chętna.
ObrazekObrazek

Obrazek

danutkotka

Post » Śro lut 13, 2013 9:56 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają na Domy!Rzeszó

danutkotka pisze:Zuziu nie chcę Cię blokować. Już i tak mi głupio że tak długo grzebie sie ta sprawa z mieszkaniem. Jeśli jednak chłopaki nie znajdą wcześniej miejsca, to ja jestem chętna.

Czyżby to była poważna oferta miłości na całe życie? Do zakochania jeden krok... :wink:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Śro lut 13, 2013 10:26 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają na Domy!Rzeszó

Podobno kiedy się "strasznie" kocha, to jest to miłość wampira... :twisted: Ja "strasznie" kocham zwierzaki od zawsze 8) 16 lat czekałam na psa w ogóle, a na wymarzonego ponad 30... On (czyli pies) w zamian za jadło i dach nad głową daje mi łapę,a nawet dwie, kula się i udaje zdechłego z głodu, psi-tula się i jest moim pies-czochem. I tak od ponad 4 lat :)
To tak tytułem autoreklamy ;) I tyle :kotek:
ObrazekObrazek

Obrazek

danutkotka

[poprzednia][następna]