Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Pomóżcie-moja "koleżanka"wystawiła "przedmiot "na aukcje:przedmiot nr 1720758946 "owczarek niemiecki sprzedam lub zamienie na golfa II,lub siodło"
J.D. pisze:Bożena
Pomóżcie-moja "koleżanka"wystawiła "przedmiot "na aukcje:przedmiot nr 1720758946 "owczarek niemiecki sprzedam lub zamienie na golfa II,lub siodło"
strona została usunięta przez pracownika allegro
sorry za OT...
BOZENAZWISNIEWA pisze:J.D. pisze:Bożena
strona została usunięta przez pracownika allegro
sorry za OT...
Tyle co ja temu gościowi i mojej koleżance nawsadzałam to mój mąż tak zrobił![]()
![]()
![]()
.Jeszcze bezczelni mi linka podali"zamienie psa na..rower"
Z nk tez usuneli ogłoszenie, bo mieli telefony od moich znajomych itp...No szlag mnie trafia i szatan we mnie wstępuje jak czytam takie "bluźnierstwa",co za świat.
ajszus pisze:Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - potrzebna wizyta przedadopcyjna - Warszawa Mokotów, Stegny. U młodej 22 letniej kobiety i jej narzeczonego.
Amika6 pisze:ajszus pisze:Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - potrzebna wizyta przedadopcyjna - Warszawa Mokotów, Stegny. U młodej 22 letniej kobiety i jej narzeczonego.
Napisz tę prośbę w tytule, szybciej ktoś z W-wy wypatrzy.
Albo poproś na warszawskich wątkach, na pewno nikt nie będzie brał tego za OT(tak na szybko: jopop, Jana, aamms, dorcia44, Zofia&Sasza)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości