» Pt lip 15, 2011 9:58
Re: Z Poziomką bardzo źle-ratujemy i prosimy o wsparcie!
Poziomka po wczorajszej sterylce czuje się dobrze, w nocy pojadla trochę suchego sensitivity. badanie krwi na poziom żelaza - oddalam krew do dwóch labów - i tu widzę totalną niezgodność w jednym 40 ug/dl a w drugim 25ug/dl ta sama krew, pobrana w tym samym momencie.
no masakra jakaś! 40 to dużo poniżej normy, takie ma też żelazo Julka... ale 25 to strasznie malo, zresztą przy 40 też musimy pomyśleć opodawaniu żelaza... tylko jak co i gdzie...o mamo. Poziomka siedzi w mojej kuchni... niestety po tym co wyprawiała w nocy ostanio u wetki drogiej..., to obawiam się, że nie ma do niej powrotu. Nie można oczekiwać że cały dom nie będzie spal po nocach...
Wczoraj tez była kolejna morfologia, czerwone lepiej ale jest leukocytoza, koteńka dostanie przez tydzień zastrzyki antybiotykowe. Mus rozpocząć kampanie adopcyjną dla poziomki...kotka jest słodka ja nie wiem co, mam nadzieje, że szlaeństwa ostatnie związane były jednak z rują, wczorajsza sterylka byc może to eliminuje, się zobaczy... teraz w kuchni mojej bardzo samotna będzie, mam za mało czasu żeby tam go spędzać z poziomeńką, a łączenie jej z moją banda nie wchodzi w grę...mam teraz 7 dorosłych kotów, 3 maluchy do tego na leczeniu od niedzieli- w łazience Dunia podwórkowa 12latka i kuchenka dla poziomki...