HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT Mini i Mimi już w super domkach

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Nie cze 26, 2011 23:41 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

margoth82 pisze:Obrazek
a tu
siostrzyczka Mini i Mimi w nowym domku. Dzięki Justynie nie skonczyła na ulicy. W przyszłym tygodniu siatkujemy balkon u włascicielki Kiciuni, więc będzie się "opalać" ile wlezie i bez dozoru ;)
oby pozostałej dwójeczce też się udało

I za to wielkie wielkie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie cze 26, 2011 23:52 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

margoth82 pisze:Obrazek
a tu
siostrzyczka Mini i Mimi w nowym domku. Dzięki Justynie nie skonczyła na ulicy. W przyszłym tygodniu siatkujemy balkon u włascicielki Kiciuni, więc będzie się "opalać" ile wlezie i bez dozoru ;)
oby pozostałej dwójeczce też się udało

Super :ok: , Mini i Mimi tez chcą mieć taki domek ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon cze 27, 2011 21:53 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

a zrobił ktoś Allegro małaym siostrzyczkom?
jesli nie, to ja mogę, o ile ktoś mi wysle zdjęcia

margoth82

Od: Pon lut 15, 2010 21:10

Post » Pon cze 27, 2011 22:01 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

Zdjęcia są na pierwszej stronie, możesz sobie ściągnąć na komputer. :wink:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Wto cze 28, 2011 8:59 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

zdjęć nie widzę-prawdopodobnie dlatego, że korzystam z netu w pracy, a tu jest jakaś blokada na większość zdjęć na forach.
Gdybyś mogła mi wysłać zdjęcia (najlepiej koteczek i Bruna) na maila: alanthanaya@gmail.com to wystawię dzisiaj allegro i tablicę.

margoth82

Post » Wto cze 28, 2011 18:50 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

Na tablicy już są. O maila proszę na PW,
Tekst z ogłoszeń wygląda tak:
Były sobie małe kotki na których KTOŚ chciał zarobić pieniądze a że się nie udało kociat sprzedać KTOŚ postanowił je wywalić na bruk.

Na szczęście na drodze kociąt stanęła dobra dusza, która przygarnęła kotki do siebie. Niestety kotki nie mogą tam zostać. I tak oto buro biała Mimi i biało czarna Mini poszukują odpowiedzialnego domu.

Kotki mają 2 miesiące, obecnie przebywają w domu tymczasowym w Tychach.

Szukamy domu także dla kota imieniem Bruno. Bruno to 3miesięczny czarny kocurek z białym krawatem oraz skarpetkami, a także białymi znaczeniami. Bruno cudem uniknął śmierci. Teraz szukamy dla niego domku na zawsze takiego w którym dostanie dużo miłości.

Bardzo prosimy o domki dla nich. Dobrze by było jakby Mini i Mimi zostały adoptowane razem, ponieważ bardzo się kochają, i ciężko jest je rozdzielić. Bruno może być jedynakiem w domu, ale także dobry z niego towarzysz dla innego kota.

Wszystkie koty są zdrowe, odrobaczone i zaszczepione.

Pamiętaj!

Zwierzę nie jest rzeczą.
Zwierzę nie nadaje się na prezent jeśli osoba obdarowywana o tym nie wie i nie mogła sama zdecydować.
Zwierzę to obowiązek często na długie lata.
Zwierzę czuje, kocha, cierpi tak jak my.

Ratując jednego kota nie zmienimy świata, ale możemy zmienić świat tego jednego!!!

Kontakt:
Tychy , tel 507 300 768 , mail justazwierzaki@o2.pl
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Wto cze 28, 2011 20:09 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

Dzięki :lol:

Kociaki Mini i Mimi rosną jak na drożdżach , szaleją jak pijane zające a motorki jak załącza to ani muzy nie cza puszczać o i po co :lol:

Bruno też by chciał już wreszcie zamieszkać w swym domu , ale nikt o niego nie pyta :|

A Gremlinek ma chore uszka , chyba grzybice ma :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto cze 28, 2011 20:58 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

Śliczne kociaki :) Oby szybciutko domki znalazły.. :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

_Agnieszka_

Od: Pon gru 14, 2009 13:25

Post » Wto cze 28, 2011 22:49 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

ok wystawiłam Mini, Mimi i Brunowi allegro
link:http://allegro.pl/add_item.php?this_item_id=1691490416
pozwoliłam sobie Justynka (Justa&Zwierzaki) użyć lekko zmodyfikowanego Twojego opisu do aukcji
aha do tego wystawiłam też Tablicę.pl-niepotrzebnie, bo potem zauważyłam, że już jedna jest :)
ale była taka opcja łączona w Allegro więc od razu tez dodałam
mam nadzieję, że to coś da.
Aha gdyby ktoś się zgłosił to pokieruję go do Justa&Zwierzaki
mogę też dowieźć kotki od Justyny do adoptujacego na terenie województwa Śląskiego i Krakowa, więc jakby ktoś był chetny na adopcję a byłby problem z transportem to dajcie znać

margoth82

Post » Śro cze 29, 2011 18:35 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

margoth82 pisze:ok wystawiłam Mini, Mimi i Brunowi allegro
link:http://allegro.pl/add_item.php?this_item_id=1691490416
pozwoliłam sobie Justynka (Justa&Zwierzaki) użyć lekko zmodyfikowanego Twojego opisu do aukcji
aha do tego wystawiłam też Tablicę.pl-niepotrzebnie, bo potem zauważyłam, że już jedna jest :)
ale była taka opcja łączona w Allegro więc od razu tez dodałam
mam nadzieję, że to coś da.
Aha gdyby ktoś się zgłosił to pokieruję go do Justa&Zwierzaki
mogę też dowieźć kotki od Justyny do adoptujacego na terenie województwa Śląskiego i Krakowa, więc jakby ktoś był chetny na adopcję a byłby problem z transportem to dajcie znać

Margoth82 bardzo dziękuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zabrakło mi dziś suchego dla nich , a karmie je RC junior wymieszana z Sanabel i musiałam dać im dziś purine junior , mam nadzieje ze nie będą miały biegunki jak ostatnio a jak tak to nie mam wyjścia i muszę im kupić Sanabel ... Dzis też dostały gotowanego kurczaka , oj miały raj :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw cze 30, 2011 22:11 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

a do mnie cholercia ktos dzwonił z zastrzezonego 2 razy
i akurat nie było mnie przy biurku na którym miałam komórkę
mam nadzieję, że jeśli był to ktoś w sprawie kociaków (na Allegro jest mój nr tel) to się jeszcze odezwie

margoth82

Post » Czw cze 30, 2011 22:15 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

Dziś były dwa telefony w sprawie adopcji ,jedna w sprawie Manka do domu wychodzącego w Murckach ale zaproponowałam Lussi , ale pani ma mi dać znać bo jeszcze chce pojechać do katowickiego schroniska i pan chciał Mimi i Mini chciał tez do domu z ogrodem i ma sie jeszcze zastanowić .....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw cze 30, 2011 22:22 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Czw cze 30, 2011 22:34 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

Z tego co widzę po zapytaniach (gorszym i lepszych) na maila, adopcje znów się ruszyły.

Mocne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt lip 01, 2011 21:30 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

One mają wyróżnione allegro,robiłam na koncie koleżanki.jak allegro sie zorientuje,że dubluje sie,to będą problemy

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

[poprzednia][następna]