Wrocław- pl.Nankiera, potrzebna pomoc dla kotki i jej małych

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lip 16, 2011 15:19 Re: Wrocław- pl.Nankiera, potrzebna pomoc dla kotki i jej małych

Trzy kolejne kociaki z Nankiera wyleczone, odrobaczone i zaszczepione. Ładnie się oswoiły, brykają na całego. Na Nankiera zostały 3 kotki do zabiegu, kto mi pomoże?
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Pon lip 18, 2011 8:14 Re: Wrocław- pl.Nankiera, potrzebna pomoc dla kotki i jej małych

martka pisze:Trzy kolejne kociaki z Nankiera wyleczone, odrobaczone i zaszczepione. Ładnie się oswoiły, brykają na całego. Na Nankiera zostały 3 kotki do zabiegu, kto mi pomoże?

kto może pomóc Martce w złapaniu i przetrzymaniu kotek po zabiegu sterylizacji?

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Czw lip 28, 2011 7:50 Re: Wrocław- pl.Nankiera, potrzebna pomoc dla kotki i jej małych

Moje maluchy wczoraj poszly do nowego domu. Tęsknie.. mam nadzieje, ze będzie im dobrze.
Pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek

Agita

Od: Pon wrz 05, 2005 8:49

Post » Czw lip 28, 2011 8:08 Re: Wrocław- pl.Nankiera, potrzebna pomoc dla kotki i jej małych

Agita pisze:Moje maluchy wczoraj poszly do nowego domu. Tęsknie.. mam nadzieje, ze będzie im dobrze.

Super, za szczęścliwe życie w nowym domku :ok: wiesz co jest najlepsze na tęsknotę - nowe tymczasimi :twisted: :wink:

mawin

Post » Czw lip 28, 2011 8:17 Re: Wrocław- pl.Nankiera, potrzebna pomoc dla kotki i jej małych

I ja trzymam kciuki! :ok: :ok: :ok: :ok: dużo kciuków, żeby im było tak dobrze jak u Ciebie co najmniej! (bo rozpieszczania nigdy za wiele!)
Adopcje parami to super sprawa! (też bym tak chciała dla Łobuza i Puszki...)
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Czw lip 28, 2011 8:24 Re: Wrocław- pl.Nankiera, potrzebna pomoc dla kotki i jej małych

Agita pisze:Moje maluchy wczoraj poszly do nowego domu. Tęsknie.. mam nadzieje, ze będzie im dobrze.

Chcesz moje?
Nadal szukam domów...
Zero odzewu

Iskra_

Od: Wto wrz 19, 2006 23:18

Post » Czw lip 28, 2011 8:33 Re: Wrocław- pl.Nankiera, potrzebna pomoc dla kotki i jej małych

Agita a będą wieści z nowego domku? kociaki zostały we Wrocławiu czy pojechały do innego miasta?

mawin

Post » Czw lip 28, 2011 8:39 Re: Wrocław- pl.Nankiera, potrzebna pomoc dla kotki i jej małych

mawin pisze:Agita a będą wieści z nowego domku? kociaki zostały we Wrocławiu czy pojechały do innego miasta?

Też chciałam o to zapytać, no i poprosimy fotki z nowego domku!!!

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Czw lip 28, 2011 8:54 Re: Wrocław- pl.Nankiera, potrzebna pomoc dla kotki i jej małych

Domek we Wrocławiu, niewychodzący. Czekam na wieści i zdjęcia :)
Jeśli chodzi o odzew, to zauważyłam, że ze strony wroclawskiekoty ludzie jednak dzwonią. Ten domek też chciał właśnie koty "uratowane", tak żeby pomóc.

Co do nowych, to pomyślimy.. :twisted: Muszę chwile odczekać, czy nie wrócą. Poza tym nie jestem pewna, czy dam rade teraz czasowo na nowe :roll:
Pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek

Agita

Post » Pt lip 29, 2011 7:18 Re: Wrocław- pl.Nankiera, potrzebna pomoc dla kotki i jej małych

Mam wieści i zdjęcia (nie wiem czy mogę umieścić na forum, wiec najpierw zapytam) :!: Dziewczyny się nie stresują i zachowują normalnie - biegają jedzą i śpią przytulone. Mam też zdjęcie z kiciami na kolanach nowego opiekuna :P

Wredne maluchy w ogóle nie tęsknią za mną? :conf:
Pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek

Agita

Post » Pt lip 29, 2011 7:39 Re: Wrocław- pl.Nankiera, potrzebna pomoc dla kotki i jej małych

Ale super że im się udało... Oj a w kujawsko - pomorskim i w Białymstoku zero odzewu... Oby moim szkrabom się udało!!http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=130948
ObrazekObrazek
Obrazek
Kto nas pokocha? Kocie biedactwa.http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=130948

Onpil

Od: Czw lip 28, 2011 7:31

Post » Pt lip 29, 2011 9:00 Re: Wrocław- pl.Nankiera, potrzebna pomoc dla kotki i jej małych

Agita pisze: Wredne maluchy w ogóle nie tęsknią za mną? :conf:

tęsknią tęsknią tylko tego nie pokazuję bo są dzielne :wink: :mrgreen:

mawin

Post » Sob lip 30, 2011 19:45 Re: Wrocław- pl.Nankiera, potrzebna pomoc dla kotki i jej małych

się mi Zakapior zepsuł.
Siedzi na kanapie obok i maślanym wzrokiem się gapi.
i na dodatek mruczy.
tak głośno, że chyba muszę jakiś miuzik włączyć.
no normalnie się zepsuł
A przecież imię powinno zobowiązywać :twisted:

Iskra_

Post » Pon sie 01, 2011 7:31 Re: Wrocław- pl.Nankiera, potrzebna pomoc dla kotki i jej małych

Iskra_ pisze:się mi Zakapior zepsuł.
Siedzi na kanapie obok i maślanym wzrokiem się gapi.
i na dodatek mruczy.
tak głośno, że chyba muszę jakiś miuzik włączyć.
no normalnie się zepsuł
A przecież imię powinno zobowiązywać :twisted:

napatrzył sie na Żabę i pewnie pomyślał, że On też tak umie :wink: :D
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Pon sie 01, 2011 10:40 Re: Wrocław- pl.Nankiera, potrzebna pomoc dla kotki i jej małych

Mam nadzieję, że nie przejmie też zwyczaju ładowania się do łóżka po zgaszeniu światła z włączonym traktorem. Bo Żaba kładzie się przy poduszce i mi w ten sposób nie pozwala zasnąć. Zakapior śpiący i mruczący w nogach jest mniej szkodliwy;)

Fajne te koty, ale nie mogą u mnie zostać.

Iskra_

[poprzednia][następna]