w kolejce... Zwierzęta w szkole w stanie agonalnym s. 35

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lut 17, 2011 9:13 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Izzi pisze:
Madziulla pisze: Jak można mysleć, że samym mlekiem wyżywi się kota, no jak :| Staram się nie oceniać, ale czy nie widać, że zwierzak jest głodny?

Dziś w Faktach na TVN karmicielka-starsza pani- mówiła jak to kotom ciepłe mleko daje, bo przecież zimnego pić nie mogą :roll: . Stara szkoła karmienia kotów ma się widać dobrze,to nie zła wola, ale brak świadomości.

Izunia, jak sa duze mrozy jak tez daje kotom cieple mleko, z maselkiem, zeby sie rozgrzaly, ale w malej ilosci i od czasu do czasu...
No ale wiadomo ze na samym mleku kot nie wyzyje...kazdy to wie :roll:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Czw lut 17, 2011 9:52 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

PROSIŁAM, BY TEJ PANI NIE LINCZOWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak kobieta sobie zabierała, żeby kotom dać. Te koty jednego dnia nie były tłuste a drugiego chude, to się działo powolnie.
Jak ja zobaczyłam zdjęcie mojej Kiry sprzed roku dopiero zrozumiałam, że teraz jest otyła!

Ta Pani prosiła o pomoc też dla siebie i my jej pomożemy! Kiedy był przykład na wątku o "Drukarskiej" nikt nikogo nie linczował, więc proszę i tutaj tego nie robić! Nie po to została wklejona prośba.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Czw lut 17, 2011 9:56 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

I tu lincz i na FB lincz :?

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw lut 17, 2011 9:58 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Ja na każdą tego typu zaczepkę odpowiadam, żeby pomóc kotom znaleźć nowe domy w takim razie. Nie ma co dyskutować na temat tej kobiety.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw lut 17, 2011 10:06 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

[quote="ifciastu"]PROSIŁAM, BY TEJ PANI NIE LINCZOWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bardzo słusznie! Jestem przerażona stanem kotów, ale również sytuacją tej Pani. Nie mogę w żaden sposób pomóc, ale chociaż :ok: :ok: :ok:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw lut 17, 2011 10:17 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Tej Pani oczywiście też będziemy pomagać, jednak tu piszemy o sprawach kotów, więc nie piszę o pomocy dla kobiety.

W sprawach tymczasów:
Być może dziś koleżanka przechwyci ode mnie jednego tymczasa, bo mam teraz kocią masakrę w domu jeśli chodzi o liczbę kotów... Najprawdopodobniej dam jej Fuksa

Sprawa druga- Garfi w nowym domu jest bardzo chory... Proszę o kciuki dla mojego grubaska...

Sprawa trzecia- dziś wchodzę do łazienki, mamusia siedzi w kuwecie i koopę robi... Smrodek jak tra la la ale!!!! Koopa była prawie uformowana! Jest poprawa, bynajmniej u tej kici!
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Czw lut 17, 2011 10:27 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Przepraszam, ale mam fiksację poprawnego języka: bynajmniej to nie to samo, co przynajmniej.
W Twoim zdaniu powinno być "przynajmniej".
"Bynajmniej" można użyć np w formie:
- Chyba podobał Ci się spektakl.
- Bynajmniej.

Tam zawsze gdzie w domyśle musi nam się czaić "nie", żebyśmy dobrze tego używali. To zupełnie inne słowo i w innym kontekście używane niż "przynajmniej".

Wybaczcie :mrgreen:

Cieszę się z poprawy stanu zdrowia kici. I mocno trzymam kciuki za przeprowadzki i adaptacje :ok:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw lut 17, 2011 10:37 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Mocne kciuki za wszystkie koteczki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw lut 17, 2011 16:17 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

:ok: :ok: :ok: za koteczki!
Schatzi przygotowała bazarek. Zapraszamy :arrow: viewtopic.php?f=20&t=124302&p=7103265#p7103265
Obrazek
Obrazek

Sarayu

Od: Pt sty 07, 2011 18:26

Post » Czw lut 17, 2011 23:07 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

trafiłam tu właśnie z bazarku.
ale biedy te kotki. rozumiem, że ta Pani biedna, ale przecież ona też o samej wodzie nie żyje, tak jak i koty o mleku. trzymam :ok: za to żeby kotki doszły do siebie na tyle na ile to możliwe.

malvinh

Od: Pon gru 06, 2010 18:18

Post » Pt lut 18, 2011 21:43 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

jak tam się mają nasze bidulki?
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Sob lut 19, 2011 14:25 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

JA I MAMUSIA MAŁYCH - MIŁOŚĆ OD PIERWSZEGO SPOJRZENIA :kotek:
Aż wstyd powiedzieć co robiłyśmy z mamusią małych kiciów :oops:
A co mi tam XD wzięłam mamusię na kolana [właściwie to ona prawie odrazu przyszła do mnie na kolana] i siedziałam z nią w..... wannie :mrgreen:
ObrazekObrazek

kagome19

Od: Wto lis 02, 2010 9:39

Post » Sob lut 19, 2011 15:06 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Łomatko z córkom, że tak powiem :roll: :mrgreen: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob lut 19, 2011 15:50 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Biedne kotki, jestem w szoku jak przeczytałam o nich i zobaczyłam zdjęcia :( Mimo wszystko żal mi tej pani, chciała dobrze ale przez nieświadomość tylko kotom zaszkodziła. A jej dzieci to... :evil: że jej nie pomogły w potrzebie i koty też mają gdzieś :evil:
Chciałabym coś wpłacić, niestety sama nie mam ale jak będę przy kasie to coś przeleję. Trzymam kciuki za kociaki, aby wróciły do zdrowia, i oczywiście za domki dla pozostałych tymczasów też.
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

[poprzednia][następna]