Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sty 20, 2011 16:55 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: nie puszczamy :!: :!:
Anna Kubica

Post » Czw sty 20, 2011 19:12 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Tofisiu kochany :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw sty 20, 2011 19:53 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

:ok:
Obrazek
Obrazek

Sarayu

Od: Pt sty 07, 2011 18:26

Post » Czw sty 20, 2011 20:34 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

:ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw sty 20, 2011 22:17 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Toffisia odbieram jutro o 12.
Już się stęskniłam za moją czarno białą doopką...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Czw sty 20, 2011 22:20 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

No to poprosimy o pełną relacje po odbiorze kotecka :wink:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt sty 21, 2011 8:30 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Poprosimy i trzymamy :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt sty 21, 2011 13:19 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Toffi już odebrany.
Oczodoły pięknie wyczyszczone, ale nie zaszyte. Kąciki już się same zrosły, ale wet mówi, że przy całkowitym zaszyciu wszystko by się zapadło, tak więc zostały wycięte gruczoły łzowe i kąciki zrośnięte dokładnie oczyszczone. Pytał mnie czy to zaszywać skoro nie ma takiego zalecenia ze strony zdrowotnej, a ze względów estetycznych wcale nie musiało to wyjść na dobre, więc powiedziałam, żeby nie zaszywał.
Kiciuś został także odjajeczniony.
Zjadł już sporą porcję karmy po powrocie, zrobił siusiu. Jest w pełni zadowolony, że jest już w domku!
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Post » Pt sty 21, 2011 13:25 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Wspaniale !!! Zuch chłopak z naszego Toffiego :wink: :wink: :wink:
Obrazek Obrazek

nemeless

Od: Pt sty 14, 2011 13:22

Post » Pt sty 21, 2011 13:27 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Kochany pingwinek :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt sty 21, 2011 13:30 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Bardzo się ucieszył jak mnie dziś zobaczył! On jest takim kochanym kocurkiem... W końcu to mój synek.
Przeniosłam go z łazienki do klatki w pokoju, jeśli przyzwyczai się do wszystkich zwierząt nie będę mu szukać domu, ale jeśli nie będę musiała oddać mojego synka pingwinka...

ifciastu

Post » Pt sty 21, 2011 13:50 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Dzielny, kochany Toffiś :1luvu: :1luvu:
Buziaczki dla skarba :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt sty 21, 2011 14:06 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Życzę Tofisiowi, aby inne zwierzaki go zaakceptowały i traktowały łagodnie. Myślę, że wtedy on też się przyzwyczai i zostanie kochanym synkiem Ifciastu :ok:
Ja mam dwa silne napadające na siebie łobuzy i nie ma mowy o przygarnięciu kogoś słabszego-potrzebującego:(

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Pt sty 21, 2011 15:46 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

ifciastu pisze:Bardzo się ucieszył jak mnie dziś zobaczył! On jest takim kochanym kocurkiem... W końcu to mój synek.
Przeniosłam go z łazienki do klatki w pokoju, jeśli przyzwyczai się do wszystkich zwierząt nie będę mu szukać domu, ale jeśli nie będę musiała oddać mojego synka pingwinka...

Powolutku zaczynam gratulować dokocenia :ok:
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Pt sty 21, 2011 16:00 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

No bardzo powolutku, bo może być tak, że nie przyzwyczai się do TAKIEJ ilości zwierząt... A u mnie niestety jest ich sporo. Póki co nie orzekam, że tu zostanie. To tylko gdybanie, póki co :wink:

Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc dla Toffisia! Gdyby nie liczne darowizny nie dalibyśmy rady wyleczyć i zoperować koteczka!!!

ifciastu

[poprzednia][następna]