menial pisze:Nie macie kogoś znajomego, kto chciałby się przejechać do warszawy. Jest PKS ze świnoujścia do wawy - 21.35 w wawie na zach. jest 8.40.
Kasa się znajdzie.

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
menial pisze:Nie macie kogoś znajomego, kto chciałby się przejechać do warszawy. Jest PKS ze świnoujścia do wawy - 21.35 w wawie na zach. jest 8.40.
Kasa się znajdzie.
Catnaperka pisze:CatAngel pisze:to ja jeszcze przypomnę http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... 038&ref=mf rozsyłamy
Normalnie kilka osób ze "znajomych" odmówiło udziału w wydarzeniu![]()
![]()
Chyba już nie będą mieć statusu "znajomy/a" Jak można
![]()
![]()
![]()
Nie zrażam się i polecam dalej
Kasa się znajdzie. Koty mogłyby pospać.
seduce pisze:menial pisze:Nie macie kogoś znajomego, kto chciałby się przejechać do warszawy. Jest PKS ze świnoujścia do wawy - 21.35 w wawie na zach. jest 8.40.
Kasa się znajdzie. Koty mogłyby pospać.
Pisałam już na fb - w razie czego, ja mogę podjechać samochodem po koty do Świnoujścia i zawieźć je do Szczecina. Ale niestety, tylko taka trasa wchodzi w grę
Można więc szukać transportu Szczecin - Warszawa. Aktualne jest to od jutra - każde popołudnie, oprócz poniedziałkowego i cały weekend - dostosuję w razie czego plany do kociaków![]()
Nie mogę przechować kotów, bo ilość "moich" kotów jest już niebezpieczna dla otoczenia![]()
Pozdrowienia, trzymam kciuki
gayae pisze:wezmę je na tdt do czasu transportu,niestety ponieważ mam nieciekawą sytuację,poproszę o karmę dla nich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości