Cynamon - ma dom. Wreszcie......:-)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 02, 2011 16:50 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

Nemi pisze:
Edzina pisze:(...)
Aha. No i napiszę tu co uknułyśmy z Neigh. :twisted:
Niestety to dotyczy dopiero stycznia. Ode mnie wyjeżdza Pipi z wątku: viewtopic.php?f=13&t=117403&start=225 do abrakadabry pod W-wą.
Więc.. coby nie było pustych przebiegów.. w drodze powrotnej mogę zabrać Cynamona do siebie na DT. Ale jak to zazwyczaj bywało - kiedy oferowałam DT - nagle ktoś kota wypatrzył i albo szedł do innego DT, albo do DS. :lol:
Więc i tym razem mówię, że jakby co, to DT może mieć u mnie. :twisted:

No fakt :!: :P O kurczę :P

No taki był plan:-) Ale moze jeszcze się jakowyś dom znajdzie........Tak czy siak tymczas w razie co jest.

I BARDZO DOBRZE!
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Nie sty 02, 2011 21:35 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) szuka dt/ds

Ze stryszaków to się najbardziej o Romka martwię......
Rysiek to może kogoś wzruszy.......A Roman......taki sobie zwykły krówek....Mało tego chciałam mu dziś wątek założyć.....No bo skoro Iwan i Bager już poszli, to pora na niego......a tu co a tu wtopa zdjęcia mi się nie chciały w ogóle otworzyć:(

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Pon sty 03, 2011 19:21 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) szuka dt/ds

No tak czytają czytają, a odezwać to się nie ma komu :evil:

Widzisz Cynamon, jak cię Neigh na górę nie wyniesie to nikt się nie pofatyguje....

Już mi tu obietnicę poprawy składać.....

Obrazek

Neigh

Post » Pon sty 03, 2011 21:58 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) szuka dt/ds

Obiecuję :mrgreen:
Taki Cynamon to super przyprawa jest :lol: Mniam :lol:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon sty 03, 2011 22:06 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) szuka dt/ds

Koteczek wprost do schrupania :)
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Pon sty 03, 2011 22:17 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) szuka dt/ds

komu kota z cynamonem hę?!
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Pon sty 03, 2011 22:40 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) szuka dt/ds

Ja tam nic nie obiecuję, bo właśnie umieram Obrazek. Zrobiłam Allegro, bo to co by było wcześniej, już nie działa. Po wpisaniu cynamon, pojawiają się tylko jakieś gryzonie i ptaszyska. A kota cynamonowego brak.

http://allegro.pl/show_item.php?item=1397419133

O, a teraz już jest :P
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Pon sty 03, 2011 22:43 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) szuka dt/ds

kot jest śliczny, a może by mu zrobić nowe zdjęcia? ludzie jednak łapią się na to co jest ładne, niestety...
ObrazekObrazek

andrzej780

Post » Wto sty 04, 2011 8:14 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) szuka dt/ds

no, nowe fotki zawsze pomagają

(właśnie znalazła dom kocina wyciągana przeze mnie z Palucha. Znalazła po 9 m-cach, właśnie po serii nowych zdjęć)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Wto sty 04, 2011 9:58 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) szuka dt/ds

A ja juz nie mam sily tłumaczyć, ze tam się nie da zrobić nowych zdjęć. Be ze mną była niech zaświadczy.

Nowe zdjecia można zrobić w dt. Wiem, że by pomogły bo nawet z tymi było kilka zapytań.

Tyle ze ja boję się go do kazdego domu polecać.....uparcie twierdzę, ze on powinien przez dt przejść....bo nooo to nie jest typ nakolankowego miziaka.

Hihihi proszę ......a mówią że strasznie nie pomaga.....od razu lepiej NO:-) ( mam na myśli radosne objawienie sie ludności miau na wątku Cynamona)

Obrazek

Neigh

Post » Wto sty 04, 2011 10:06 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) szuka dt/ds

Nemi pisze:Ja tam nic nie obiecuję, bo właśnie umieram Obrazek. Zrobiłam Allegro, bo to co by było wcześniej, już nie działa. Po wpisaniu cynamon, pojawiają się tylko jakieś gryzonie i ptaszyska. A kota cynamonowego brak.

http://allegro.pl/show_item.php?item=1397419133

O, a teraz już jest :P

Bardzo dziękuję......nooo i nie umieraj:-) Zycia szkoda, aczkolwiek ja bym sobie chętnie troszkę poumierała......jestem kosmicznie zmęczona po tych Swietach wszystkich.

Obrazek

Neigh

Post » Wto sty 04, 2011 11:30 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) szuka dt/ds

Straszenie zawsze pomaga :twisted:

Taki cynamonowy kotek spaceruje w sezonie po moim podwórku, na smyczy :D Dlatego wiem, że na żywo ten kolorek wygląda nieziemsko :wink:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto sty 04, 2011 14:49 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) szuka dt/ds

zapraszam Cynamonka na pierwszą stronę :D
ObrazekObrazek

andrzej780

Post » Wto sty 04, 2011 17:22 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) szuka dt/ds

Dzwoniła Pani - nie bardzo mogłam z nią rozmawiać, bo byłam w pracy.

Pani jest z Rybnika - miała kota 10 lat.....który pewnego dnia po prostu zasnął.....nie udało mi się wyciągnąć nic wiecej. Był humorzasty i chadzał własnymi drogami. Tyle wiem

Znacie tam kogoś gotowego do sprawdzenia domu? Aczkolwiek uczciwie mówię, ze domu nie przepytałam telefonicznie.

Obrazek

Neigh

Post » Wto sty 04, 2011 21:12 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) szuka dt/ds

hop do góry Cynamonku :kotek:
ObrazekObrazek

andrzej780

[poprzednia][następna]