Świnki 3. Wiera, Jade i Lea - wszystkie w ds

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lip 01, 2010 10:10 Re: Były sobie Świnki 3... Lea i Jade - szaro-bura twarz!

gosiaa pisze:Ale jak widać wcale adopcje tak kompletnie nie stanęły, tylko ludzie to wzrokowcy :(

Inga, jak masz taki duży wybór dobrych domków to wybierz domek w Łodzi :) Resztę sensownych przekieruj na inne DT a na te beznadziejne to nawet nie odpowiadaj, o, to moje zdanie.

no z klawiatury mi to Gosiu zdjęłaś :mrgreen:
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Czw lip 01, 2010 10:21 Re: Były sobie Świnki 3... Lea i Jade - szaro-bura twarz!

kiedy akurat najlepszy dom jest pod Warszawą :roll: przekierowywać na inne dt mogę, oczywiście, tylko że wszyscy chcą właśnie potargańca... o Leę nie było ani jednego pytania :( więc - jak sądzę - także inne kocięta są tu bez szans :(
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw lip 01, 2010 10:25 Re: Były sobie Świnki 3... Lea i Jade - szaro-bura twarz!

Goopie te ludzie i tyle :evil:

Przecież każdego kota kocha się potem tak samo, i nawet nie mysli się o tym jak wygląda :1luvu:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw lip 01, 2010 11:05 Re: Były sobie Świnki 3... Lea i Jade - szaro-bura twarz!

no pewnie że każdego się kocha!! :ok:

z mojego słodkiego Maleńtasa zrobił się gupiutki Grubas
a z kudłatej Śrubci kotka z fochami, która jak się obraża (a robi to co drugi dzień) to wali mi kupsko na dywanik łazienkowy :evil:
ale kocham je obie miłością bezgraniczną :D

OMC MCO -o mało co MCO, w zasadzie powinno być OMCN ;) o mało co nie ;)

ja bym mogła Leę wziąść na DT, ale max do 7 sierpnia i ze wsparciem jedzeniowym, bo kiepawo u nas ostatnimi czasy, potem jadę na wiochę a tam małe kotki nie są bezpieczne

wanila

Od: Pon cze 13, 2005 16:25

Post » Czw lip 01, 2010 20:45 Re: Były sobie Świnki 3... Lea i Jade - szaro-bura twarz!

wanila pisze:ja bym mogła Leę wziąść na DT, ale max do 7 sierpnia i ze wsparciem jedzeniowym, bo kiepawo u nas ostatnimi czasy, potem jadę na wiochę a tam małe kotki nie są bezpieczne

Wanila :love: ale spoko, Lea jest u nas na dt i nic jej nie grozi, o ile nie włamie się do domu bury śmierdziel z krótkim ogonem :twisted: jak drzwi są otwarte to małe siedzą w klatce - trudno. Ale klateczka dość duża, więc krzywdy nie mają. A jak nie znajdzie domku teraz, do 1 sierpnia, to najwyżej pojedzie z nami na wakacje, też na wiochę... od trzech lat mamy urlop z jakimś tymczasem lub tymczasami, nic nowego :roll:

Odmówiłam domkowi ze Śląska, TŻ nie wyraził zgody, żeby Jade zamieszkała z bullterrierem. Dom spod Warszawy ciągle przemyśliwuję, ale dziś odezwał się zajebiaszczy dom z Łodzi - w poniedziałek ma przyjechać na wizytę przedadopcyjną, więc Warszawę muszę przesunąć decyzyjnie - a dziewczyna miała być w sobotę. Co śmieszne - ten łódzki domek zastanawiał się też nad moim Rudim... może ja tę Jade przetrzymam zanim nie wydam Rudiego i trikolorek? ;)

aha, małe zaszczepione, ciocia CoolCaty nie wyraziła sprzeciwów żadnych - mogą zmieniać miejsce zamieszkania. Lei buzia nie ma grzyba. Co ma - nie wiadomo. W paskudztwo jakieś musiała śnupę wsadzić, jak to przy remoncie :oops: możemy odmaczać powolutku, ale lepiej nie zdrapywać, bo po co drażnić delikatną skórę buzi.

Georg-inia

Post » Czw lip 01, 2010 20:51 Re: Były sobie Świnki 3... Lea i Jade - szaro-bura twarz!

Z jednej strony to fajnie, że taki wybór domków, ale ja to mam zawsze taki niesmak i nie lubię odmawiać fajnym domkom. Nie bardzo wiem, co mówić, by nie urazić. No bo co: znalazłąm lepszy dom od Państwa domu?
ech i zawsze tak kluczę.... :roll:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw lip 01, 2010 21:11 Re: Były sobie Świnki 3... Lea i Jade - szaro-bura twarz!

no to ekstra że to nie grzyb - kciuki żeby się strupa szybko pozbyć :ok:

może powiedz temu zajebiaszczemu domkowi że Jade wstępnie zarezerwowana ale za to Rudi super hiper wolny jest :twisted:
jak bardzo będą kręcić nosem, to po przedadopcyjej powiedz, że rezerwacja się zwolniła, że co to za ludzie, że tak pochopie i że w ogóle, i że fe ;)

co do odmawiania dobrym domkom.... mnie się to co prawda raz zdarzyło, ale do dziś mam wyrzuty sumienia, i gdyby nie fakt że oba domki były super i wybrałam ten pierwszy który się zgłosił to byłoby mi ciężko

mizianki dla maluchów :)

wanila

Post » Czw lip 01, 2010 21:12 Re: Były sobie Świnki 3... Lea i Jade - szaro-bura twarz!

A może w dwupaku dzidzie oddać?... :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Oczywiście do najlepszego domku na świecie. :ok:
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

Post » Czw lip 01, 2010 21:20 Re: Były sobie Świnki 3... Lea i Jade - szaro-bura twarz!

o!! na to nie wpadłam ;)
ale to jest wyjebiaszczy pomysł na wyjebiaszczego domku :)

wanila

Post » Czw lip 01, 2010 21:21 Re: Były sobie Świnki 3... Lea i Jade - szaro-bura twarz!

wanila pisze:o!! na to nie wpadłam ;)
ale to jest wyjebiaszczy pomysł na wyjebiaszczego domku :)

Zawsze to dwa razy wiecej miłości, nie? :ryk:
Obrazek

Mała Dzikuska

Post » Czw lip 01, 2010 21:36 Re: Były sobie Świnki 3... Lea i Jade - szaro-bura twarz!

o ba!!

i za rok dokacać się nie trzeba ;)
ja nie wzięłam dwupaku i znów trzeba było szukać ;)

wanila

Post » Czw lip 01, 2010 22:09 Re: Były sobie Świnki 3... Lea i Jade - szaro-bura twarz!

wanila pisze:o ba!!

i za rok dokacać się nie trzeba ;)
ja nie wzięłam dwupaku i znów trzeba było szukać ;)

To tak jak my! :ryk:
Obrazek

Mała Dzikuska

Post » Pt lip 02, 2010 7:19 Re: Były sobie Świnki 3... Lea i Jade - szaro-bura twarz!

ej no, ja po cichutku o tym dwupaku tak sobie nieśmiało myślałam :oops: ale w domku łódzkim jest już piesek-staruszek, więc nie wiem, czy dałoby radę namówić na dwie wariatki...
do warszawskiego domu napisałam maila. Co drugie słowo powtarzało się przepraszam... a jak kombinowałam, żeby nie wyszło, że trzymam ten domek niejako w "rezerwie" :roll: bardzo ciężko mi było napisać te kilka słów :(

Georg-inia

Post » Pt lip 02, 2010 7:37 Re: Były sobie Świnki 3... Lea i Jade - szaro-bura twarz!

Ech, trudna jest ta "domkowa dyplomacja", ale z drugiej strony świetnie, że możesz w dobrych domach przebierać.
Może jednak ten łódzki domek by Rudiego łyknął, a Jade do Warszawy :wink: :oops:
Kciuki za najlepsze decyzje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lip 02, 2010 7:43 Re: Były sobie Świnki 3... Lea i Jade - szaro-bura twarz!

jerzykowka pisze:Może jednak ten łódzki domek by Rudiego łyknął, a Jade do Warszawy :wink: :oops:
Kciuki za najlepsze decyzje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Problem w tym, że Rudi boi się psów... chyba :roll: a tam ta psinka-starowinka... Domek spod Warszawy na szczęście się nie obraził. Pewnie Pani miło nie było, ale napisała, że czeka na info i że rozumie...

Georg-inia

[poprzednia][następna]