Wawa-małe, piękne, samotne-nowe koty,błagam o DS dla Titani!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro mar 10, 2010 20:57 Re: Wawa-małe, piękne, samotne..Kciuki za Groo, Brunie i Val!

Super :dance2: To 3 kociny mają domki ! No i moja ukochana Groo :1luvu: Super, że się jej udało :) A będą jakieś fotki?? Bo chciałabym zobaczyć ją w przyszłości, jak już podrośnie ;)

Aga, dziękuję za wsparcie dla Wirusa :1luvu: :1luvu:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Śro mar 10, 2010 21:14 Re: Wawa-małe, piękne, samotne - szukają DS..Kciuki za Brunie!

Relacje będziemy zdawać oczywiście. I fotki. Twoja ulubienica Kinga najlepiej z całej trójki zniosła zmianę miejsca zamieszkania.
Po prostu opanowała dom i zaczęła owijać nowego Dużego wokół palucha. :ok:

A Wirusek to piękny koteczek. Oby się poprawiło. Trzymam :ok:
:1luvu:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Śro mar 10, 2010 21:38 Re: Wawa-małe, piękne, samotne - szukają DS..Kciuki za Brunie!

no to się cieszę. Po troszę czuję się matką chrzestną adopcji Nefri. Wypatrzyłam te koteczki na forum i podsunęłam Małgosi. :wink:

auraa

Od: Wto wrz 16, 2008 16:09

Post » Śro mar 10, 2010 21:42 Re: Wawa-małe, piękne, samotne - szukają DS..Kciuki za Brunie!

Tak, tak, to prawda. Za Nefri, żeby się szybko zaadoptowała. :ok:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."

Mruśkowo

Post » Śro mar 10, 2010 23:18 Re: Wawa-małe, piękne, samotne - szukają DS..Kciuki za Brunie!

Aga Ratuszek pisze: Twoja ulubienica Kinga najlepiej z całej trójki zniosła zmianę miejsca zamieszkania.

:ok:

O Bosssszzz... pogubiłam się... Aga, o co chodzi???? Czy ja dzisiaj komus zawiozłam Kingę? 8O 8O 8O :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro mar 10, 2010 23:20 Re: Wawa-małe, piękne, samotne - szukają DS..Kciuki za Brunie!

auraa pisze:no to się cieszę. Po troszę czuję się matką chrzestną adopcji Nefri. Wypatrzyłam te koteczki na forum i podsunęłam Małgosi. :wink:

no to ja już teraz rozumiem... posklejałam info.. juz wiem o kogo chodziło.. :mrgreen:

Adelko vel Nefi - dla Ciebie i za Ciebie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw mar 11, 2010 0:06 Re: Wawa-małe, piękne, samotne - szukają DS..Kciuki za Brunie!

Dziś był ciężki dzień.. Pełen przeszkod losowo-ludzkich, ale się zaparłam i stwierdziłam, ze koty muszą pojechać do swoich domów.
Najpierw awaria Kolei Mazowieckich i półtora godzinne opóźnienia pociągów - a przecież do Ursusa najlepiej koleją, zwłaszcza jak jest blisko od dworca. Potem ułamała się rączka od plastikowego transportera (na szczęście w domu) i koty adopcyjne uciekły i Groo schowała sie na wszelki wypadek pod szafę (słusznie, zresztą :mrgreen: ). Zrobiło się opóźnienie. Więc kolejna przeszkoda - że nie zdążymy i że adopcje trzeba przełożyć. Więc uparłam się i natychmiast zadzwonilam i poprzekładałam spotkania. A potem trzeba przepuścić metro, bo za duży tłok i krzywda sie stanie. Itp. itd.

W każdym razie - zdążyłyśmy.
koteńki w swoich domkach. Oby szczęśliwe. Najbardziej przerażona była Adelajda - ale myślę, ze dlatego, ze ona mało podrózuje a i jej dom był najdalej od centrum i trzeba było znosić hałasy pociągu i potem jeszcze wędrowkę kilka dobrych minut.. Valentine - tak jak pisała Aga Ratuszek - zaciekawiona bardzo, wyciągała łepek ile sił i najbardziej jak mogła, żeby wszystko obejrzeć. Dziewczyna nie próżnowała i nie traciła czasu na siedzenie gdzieś dłużej.. Podobnie Groo - maleństwo wskakiwało na zmianę na : fotel, kanapę, stolik, stół i z każdego miejsca spoglądało na otoczenie. Cudeńko, chyba najbardziej bezstresowa adopcja..

A oto sms z domku Valentine 2 godziny po adopcji małej:
"zjadła elegancko wszystko, a teraz lata po mieszkaniu, wszystko bada, wącha i cały czas miauczy. Patrzy na mnie co chwila i podchodzi coraz bliżej. Jest słodka :)". :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok:

Marzenia11

Post » Czw mar 11, 2010 8:16 Re: Wawa-małe, piękne, samotne - szukają DS..Kciuki za Brunie!

Marzenia11 pisze:
Aga Ratuszek pisze: Twoja ulubienica Kinga najlepiej z całej trójki zniosła zmianę miejsca zamieszkania.

O Bosssszzz... pogubiłam się... Aga, o co chodzi???? Czy ja dzisiaj komus zawiozłam Kingę? 8O 8O 8O :ryk: :ryk: :ryk:

Przepraszam za wprowadzenie zamętu z powodu braku interpunkcji :oops: :oops:
Ale sama słyszałaś co mój TŻ wyprawiał z kotem. Ciężko się skupić. :ryk:
Szaleli cały wieczór :twisted: Zgłupieć idzie jak się wezmą za wspólne zabawy. :ryk: :ryk: :ryk:

Mruśkowo

Post » Czw mar 11, 2010 10:08 Re: Wawa-małe, piękne, samotne - szukają DS..Kciuki za Brunie!

kciuki są :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw mar 11, 2010 14:05 Re: Wawa-małe, piękne, samotne - szukają DS..Kciuki za Brunie!

prosimy o pomoc w znalezieniu domków dla kocurków!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:

Marzenia11

Post » Czw mar 11, 2010 20:36 Re: Wawa-małe, piękne, samotne - szukają DS..Kciuki za Brunie!

Mruśkowo

Post » Czw mar 11, 2010 21:52 Re: Wawa-małe, piękne, samotne - szukają DS..Kciuki za Brunie!

No widzę, że mnie wyadoptowałyście :mrgreen: :mrgreen: Bez mojej wiedzy :P
No to jednak było zamieszania, ale super, że wszystko się udało :D :kotek:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Czw mar 11, 2010 22:21 Re: Wawa-małe, piękne, samotne - szukają DS..Kciuki za Brunie!

kinia098 pisze:No widzę, że mnie wyadoptowałyście :mrgreen: :mrgreen: Bez mojej wiedzy :P

Kinga, jak ci się podoba w nowym domku? :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Mruśkowo

Post » Czw mar 11, 2010 22:22 Re: Wawa-małe, piękne, samotne - szukają DS..Kciuki za Brunie!

Tylko proszę Cię, sikaj do kuwety, bo wrócisz z adopcji.. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Marzenia11

Post » Pt mar 12, 2010 8:35 Re: Wawa-małe, piękne, samotne - szukają DS..Kciuki za Brunie!

kciuki za odnalezienie się w nowych domkach :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:

Marzenia11

[poprzednia][następna]