Śliczne kocurki Głogów dolnośląskie

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt kwi 09, 2010 5:53 Re: Śliczne kocurki Głogów dolnośląskie

natasza25 pisze:Kleksik jedzie do adopcji w niedziele do Niemiec, taki miziak tam ma duże szanse na znalezienie domu. Merlinek zostaje narazie bo wreszcie zaczął sie przelamywać, chodzi po mieszkaniu i jak chce to daje się czasami poglaskać. A szkoda zniweczyc takie postepy. Będziemy mu tutaj szukac domku :ok:
W sprawie Kleksia nikt nie dzwonil. Proponowałam kilku osobom którzy dzwonili w sprawie róznych kotków ale jak uslyszeli że ma ok 5-6 lat to juz marudzili.

A jakkieś kotki jechały już od Was di Niemiec?
Obrazek
Obrazek

sprezyna

Od: Sob lut 06, 2010 20:43

Post » Pt kwi 09, 2010 5:55 Re: Śliczne kocurki Głogów dolnośląskie

natasza25 pisze:Kleksik jedzie do adopcji w niedziele do Niemiec, taki miziak tam ma duże szanse na znalezienie domu. Merlinek zostaje narazie bo wreszcie zaczął sie przelamywać, chodzi po mieszkaniu i jak chce to daje się czasami poglaskać. A szkoda zniweczyc takie postepy. Będziemy mu tutaj szukac domku :ok:
W sprawie Kleksia nikt nie dzwonil. Proponowałam kilku osobom którzy dzwonili w sprawie róznych kotków ale jak uslyszeli że ma ok 5-6 lat to juz marudzili.

Merlinek to też miziak. Trzymam kciuki, żeby się w końcu przełamał :ok:
Obrazek
Obrazek

sprezyna

Post » Pt kwi 09, 2010 7:47 Re: Śliczne kocurki Głogów dolnośląskie

Kurcze też jestem w szoku że nikt o niego nie pytał :( Przecież ten kot jest niesamowity :ok: :1luvu:
W Niemczach napewno znajdzi dobry domek :ok: Tam ludzie naprawdę cenią koty starsze i po przejściach :ok:
U nas większosc chce tylko małe puchate kuleczki albo rasowe lub podobne do rasowych :? :roll:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pt kwi 09, 2010 8:09 Re: Śliczne kocurki Głogów dolnośląskie

sprezyna pisze:

Odkąd my poznałayśmy Beatę i jej męza to ze 30 kociastych napewno było.
Wczesniej jedziły kotki z wrocławskiego schronu a delegowane byly poprzez forumowa Kicię.
Poprzez Kicie poznałysmy tez Beatę. Nie ma sie o co martwić mąz Beaty to milosnik futrzastych tak ja my, byle komu Klekiska nie odda, jak którego adoptuje to zawsze dzwoni i razem z Beatką podejmują decyzję o adopcji kotka tej a nie innej osobie.

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Pon kwi 12, 2010 12:38 Re: Śliczne kocurki Głogów dolnośląskie

natasza25 pisze:
sprezyna pisze:

Wczesniej jedziły kotki z wrocławskiego schronu a delegowane byly poprzez forumowa Kicię.
Poprzez Kicie poznałysmy tez Beatę. Nie ma sie o co martwić mąz Beaty to milosnik futrzastych tak ja my, byle komu Klekiska nie odda, jak którego adoptuje to zawsze dzwoni i razem z Beatką podejmują decyzję o adopcji kotka tej a nie innej osobie.

Czy Kleksik już na obczyźnie?
Obrazek
Obrazek

sprezyna

Post » Pon kwi 12, 2010 12:39 Re: Śliczne kocurki Głogów dolnośląskie

natasza25 wysłałam PW
Obrazek
Obrazek

sprezyna

Post » Pon kwi 12, 2010 21:55 Re: Śliczne kocurki Głogów dolnośląskie

sprezyna pisze:
natasza25 pisze:
sprezyna pisze:Kleksik jedzie do adopcji w niedziele do Niemiec, taki miziak tam ma duże szanse na znalezienie domu. Merlinek zostaje narazie bo wreszcie zaczął sie przelamywać, chodzi po mieszkaniu i jak chce to daje się czasami poglaskać. A szkoda zniweczyc takie postepy. Będziemy mu tutaj szukac domku :ok:

Czy Kleksik już na obczyźnie?[/quote]

I nie tylko Kleksik a także Merlinek i 2 bure dzikuski spod NFZ do resocjalizacji.
Zamiast Merlinka miała jechać Kamilka do adopcji ale ma znowu nawroty calciwirozy i jest leczona znowu. Więc na jej miejsce pojechał Merlinek. Kotki dostały czipiy i paszporty.
Mam nadzieję że czeka je tam lepsze zycie niż tutaj i zasłużone domki.
Jak tylko będę miała info o tym napewno napiszę.
Aniu dziękujemy za wsparcie fin, przyda się kolejnym kotkom, obecnie leczymy chorego Pumka u Beatki na niewydolność nerek.

natasza25

Post » Wto kwi 13, 2010 15:14 Re: Śliczne kocurki Głogów dolnośląskie

No to chłopaki na emigracji :wink: :ok:
Mam nadzieję że znajdą tam super domki :ok:
Prosimy o jakieś wieść jak będzie już wiadomo gdzie trafiły :ok:

Agness78

Post » Sob kwi 17, 2010 14:36 Re: Śliczne kocurki Głogów dolnośląskie

Rozmawialysmy z Antonim (mężem Beatki) przez Skape.
Kotki byly troche wystraszone po przyjeżdzie do Monachium.
Merlin zmieniał się nie do poznania, daje sie mu glaskać, nie ukrywa się, no i bardzo podoba mu sie ogrodzony siatka balkon. Kleksio jeszcze zbunkrowany pod łózkiem. 2 dzikuski sobie tez radzą. Merlinek chyba bal się tutaj tych wszystkich kotów. Tam maja duzo lepsze warunki, duże mieszkanie, ogrodzony siatką balkon i duzo cieplej tam jest 20 stopni ponad. I sa tylko we czwórkę :ok:

natasza25

Post » Sob kwi 17, 2010 14:38 Re: Śliczne kocurki Głogów dolnośląskie

natasza25 pisze:Rozmawialysmy z Antonim (mężem Beatki) przez Skape.
Kotki byly troche wystraszone po przyjeżdzie do Monachium.
Merlin zmieniał się nie do poznania, daje sie mu glaskać, nie ukrywa się, no i bardzo podoba mu sie ogrodzony siatka balkon. Kleksio jeszcze zbunkrowany pod łózkiem. 2 dzikuski sobie tez radzą. Merlinek chyba bal się tutaj tych wszystkich kotów. Tam maja duzo lepsze warunki, duże mieszkanie, ogrodzony siatką balkon i duzo cieplej tam jest 20 stopni ponad. I sa tylko we czwórkę :ok:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: Trzymam kciuki za fajne domki :ok: :ok: :ok:

Agness78

Post » Nie kwi 18, 2010 14:10 Re: Śliczne kocurki Głogów dolnośląskie

To super. Żeby tylko znalazły super domki. :ok:
Obrazek
Obrazek

sprezyna

Post » Śro kwi 21, 2010 22:16 Re: Śliczne kocurki Głogów dolnośląskie

Ciekawe co u chłopaków?
Obrazek
Obrazek

sprezyna

Post » Pt kwi 23, 2010 20:48 Re: Śliczne kocurki Głogów dolnośląskie

sprezyna pisze:Ciekawe co u chłopaków?

A tylko dobre wieści :D . Kleksiu juz w nowym domku. Przyjechała po niego Pani z córka.
Pani jest na emeryturze, może poświęcic duzo czasu dla Kleksia. Oprócz tego ma jeszcze 2 króliczki. Antoni mówił że Kleksiu sam do nich wyszedł jak przyjechały i chetnie do nich pojechał. Jak tylko dostanę zdjęcia to umieszcze na forum :ok: .Musiał taki kawał drogi przebyć, żeby znależc dom :1luvu:
Mam nadzieję że mu tam dobrze bedzie :ok:

Teraz kolej na Merlinka :kotek:

natasza25

Post » Nie kwi 25, 2010 19:41 Re: Śliczne kocurki Głogów dolnośląskie

Ale super wiadomości :1luvu: aż się wzruszyłam :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tak się cieszę :ok:

Agness78

Post » Nie kwi 25, 2010 21:02 Re: Śliczne kocurki Głogów dolnośląskie

natasza25 pisze:
sprezyna pisze:Ciekawe co u chłopaków?

A tylko dobre wieści :D . Kleksiu juz w nowym domku. Przyjechała po niego Pani z córka.
Pani jest na emeryturze, może poświęcic duzo czasu dla Kleksia. Oprócz tego ma jeszcze 2 króliczki. Antoni mówił że Kleksiu sam do nich wyszedł jak przyjechały i chetnie do nich pojechał. Jak tylko dostanę zdjęcia to umieszcze na forum :ok: .Musiał taki kawał drogi przebyć, żeby znależc dom :1luvu:
Mam nadzieję że mu tam dobrze bedzie :ok:

Teraz kolej na Merlinka :kotek:

To super wiadomość. byle się szybko zaklimatyzował :ok:
Obrazek
Obrazek

sprezyna

[poprzednia][następna]