Jesteśmy umówione na piątek po południu na oglądanie kota. Jak dobrze pójdzie, to Zuzia od razu trafi do siebie. Trzymajcie mocno kciuki, żeby tym razem adopcja przeszła bez kłopotów...
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Gosia B pisze:No i klops. Pani przysłała sms'a, że miała dziś wypadek samochodowy i nie może się stawić na spotkaniu. Ale ma się odezwać jak dojdzie do siebie i umówić na inny termin...
Biedna Zuzia - ta koteczka ma jakiegoś pecha strasznego...
Gosia B pisze:Pani się odezwałaJest teraz na zwolnieniu, więc ma sporo czasu. Jesteśmy umówione na jutro na oglądanie Zuzi. Trzymajcie kciuki, żeby się wszystko udało....
Agness78 pisze:Wielkie kciuki![]()
![]()
![]()
Takie przypadki nieszczęśliwe czasem kończą się happy endem![]()
3 lata temu mój tż znalazł kotke z czterema małymi na opuszczonej posesji niedaleko nas.
Koleżanaka z pracy oraz mawinnamówiły mnie na bycie DT dla maluszków i mamusi.
Ja , bez doświadczenia i nie specjalnie lubiąca kotyzgodziłam się, bo powiedzieli że w schronisku to kotki nie mają szans
Później pomyśłałam, że chyba zgłupiałam
że się wogóle zgodziłam.... że nie poradzę sobie, że przecież pracuję, nie mam czasu. Dzień przed odławianiem kotków, jadąc po środki na odpchlenie do weta skręciłam nogę (tuż przed gabinetem
) i wylądowałam na 4 tyg w gipsie
No ale tak właśnie miało być
Miałam 4 tyg żeby zająć się maluchami, oswoić je a później znaleźc im super domy
![]()
Może i wypadek tej pani będzie jednak miał pozytywne skutki w rezultacie![]()
![]()
Gosia B pisze:Pani była, oglądała. Jeszcze się zastanawia. W ciągu 2 dni powinno się coś wyjaśnić.
Zuzia to pod względem adopcji kot-masakra. Na widok obcej osoby zastyga w bezruchu, w najciaśniejszym kącie łazienki, i udaje, że jej nie ma. Nie mizia się, nie gada, tylko leży taka sztywna. I choć wiemy, że na co dzień zachowuje się zupełnie inaczej, to nie jest łatwo przekonać o tym obcą osobę.... Przy tym kocie trzeba mieć certyfikat na sprzedawanie śniegu Eskimosom... Mam nadzieję, że mimo wszystko Pani dała się zauroczyć... Na razie czekamy...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości