czarna pantera Zuza, ma dom stały :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro mar 03, 2010 19:11 Re: czarna pantera Zuza, ma dt tylko do marca!potrzeba ogłoszeń

Pani dziś zadzwoniła :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Jesteśmy umówione na piątek po południu na oglądanie kota. Jak dobrze pójdzie, to Zuzia od razu trafi do siebie. Trzymajcie mocno kciuki, żeby tym razem adopcja przeszła bez kłopotów...

Gosia B

Od: Nie maja 17, 2009 9:35

Post » Śro mar 03, 2010 19:48 Re: czarna pantera Zuza, ma dt tylko do marca!potrzeba ogłoszeń

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Śro mar 03, 2010 22:15 Re: czarna pantera Zuza, ma dt tylko do marca!potrzeba ogłoszeń

Błagamy o pomoc!!!!

Połamana kotka w ciężkim stanie!!! :cry:
viewtopic.php?f=1&t=108503
Szukamy pomocy!!! Potrzebne wsparcie finansowe na leczenie kotki i doświadczony DT!!!!
Prosimy chociaż o podrzucanie wątku :oops:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pt mar 05, 2010 15:54 Re: czarna pantera Zuza, ma dt tylko do marca!potrzeba ogłoszeń

No i klops. Pani przysłała sms'a, że miała dziś wypadek samochodowy i nie może się stawić na spotkaniu. Ale ma się odezwać jak dojdzie do siebie i umówić na inny termin...

Biedna Zuzia - ta koteczka ma jakiegoś pecha strasznego... :(

Gosia B

Post » Pt mar 05, 2010 16:05 Re: czarna pantera Zuza, ma dt tylko do marca!potrzeba ogłoszeń

Gosia B pisze:No i klops. Pani przysłała sms'a, że miała dziś wypadek samochodowy i nie może się stawić na spotkaniu. Ale ma się odezwać jak dojdzie do siebie i umówić na inny termin...

Biedna Zuzia - ta koteczka ma jakiegoś pecha strasznego... :(

albo inny domek jest jej pisany :wink:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pt mar 05, 2010 16:11 Re: czarna pantera Zuza, ma dt tylko do marca!potrzeba ogłoszeń

dziewczyny, potrzebna pomoc - wizyta przedadopcyjna przy ul. Wańkowicza , w najbliższe dni, czy któraś mogłaby pojechać? bardzo proszę, ja w weekend pracuję , a bardzo nam zależy - pomoc dla naszej forumowej koleżanki Justa &Zwierzaki

jessi74

Post » Sob mar 06, 2010 15:16 Re: czarna pantera Zuza, ma dt tylko do marca!potrzeba ogłoszeń

kurcze.... :cry: martwię się Zuzią :(
Coś dziewczyna szczęścia nie ma :cry:

Agness78

Post » Wto mar 09, 2010 8:05 Re: czarna pantera Zuza, ma dt tylko do marca!potrzeba ogłoszeń

Pani się odezwała :1luvu: Jest teraz na zwolnieniu, więc ma sporo czasu. Jesteśmy umówione na jutro na oglądanie Zuzi. Trzymajcie kciuki, żeby się wszystko udało.... :kotek:

Gosia B

Post » Wto mar 09, 2010 8:12 Re: czarna pantera Zuza, ma dt tylko do marca!potrzeba ogłoszeń

Gosia B pisze:Pani się odezwała :1luvu: Jest teraz na zwolnieniu, więc ma sporo czasu. Jesteśmy umówione na jutro na oglądanie Zuzi. Trzymajcie kciuki, żeby się wszystko udało.... :kotek:

ooooo, no jasne, :ok: za dobry domek dla Zuzi :ok:

jessi74

Post » Wto mar 09, 2010 9:31 Re: czarna pantera Zuza, ma dt tylko do marca!potrzeba ogłoszeń

Wielkie kciuki :ok: :ok: :ok:

Takie przypadki nieszczęśliwe czasem kończą się happy endem :ok:

3 lata temu mój tż znalazł kotke z czterema małymi na opuszczonej posesji niedaleko nas.
Koleżanaka z pracy oraz mawin 8) namówiły mnie na bycie DT dla maluszków i mamusi.
Ja , bez doświadczenia i nie specjalnie lubiąca koty :oops: zgodziłam się, bo powiedzieli że w schronisku to kotki nie mają szans :( Później pomyśłałam, że chyba zgłupiałam :oops: że się wogóle zgodziłam.... że nie poradzę sobie, że przecież pracuję, nie mam czasu. Dzień przed odławianiem kotków, jadąc po środki na odpchlenie do weta skręciłam nogę (tuż przed gabinetem 8) ) i wylądowałam na 4 tyg w gipsie :roll: No ale tak właśnie miało być :!: Miałam 4 tyg żeby zająć się maluchami, oswoić je a później znaleźc im super domy :ok:

Może i wypadek tej pani będzie jednak miał pozytywne skutki w rezultacie :ok: :ok: :ok:

Agness78

Post » Wto mar 09, 2010 9:42 Re: czarna pantera Zuza, ma dt tylko do marca!potrzeba ogłoszeń

Agness78 pisze:Wielkie kciuki :ok: :ok: :ok:

Takie przypadki nieszczęśliwe czasem kończą się happy endem :ok:

3 lata temu mój tż znalazł kotke z czterema małymi na opuszczonej posesji niedaleko nas.
Koleżanaka z pracy oraz mawin 8) namówiły mnie na bycie DT dla maluszków i mamusi.
Ja , bez doświadczenia i nie specjalnie lubiąca koty :oops: zgodziłam się, bo powiedzieli że w schronisku to kotki nie mają szans :( Później pomyśłałam, że chyba zgłupiałam :oops: że się wogóle zgodziłam.... że nie poradzę sobie, że przecież pracuję, nie mam czasu. Dzień przed odławianiem kotków, jadąc po środki na odpchlenie do weta skręciłam nogę (tuż przed gabinetem 8) ) i wylądowałam na 4 tyg w gipsie :roll: No ale tak właśnie miało być :!: Miałam 4 tyg żeby zająć się maluchami, oswoić je a później znaleźc im super domy :ok:

Może i wypadek tej pani będzie jednak miał pozytywne skutki w rezultacie :ok: :ok: :ok:

to ja już wiem dlaczego lubiałam mawin, zanim ją jeszcze poznałam :mrgreen:

jessi74

Post » Śro mar 10, 2010 22:03 Re: czarna pantera Zuza, ma dt tylko do marca!potrzeba ogłoszeń

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro mar 10, 2010 22:22 Re: czarna pantera Zuza, ma dt tylko do marca!potrzeba ogłoszeń

I jak po wizycie :?:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Śro mar 10, 2010 22:26 Re: czarna pantera Zuza, ma dt tylko do marca!potrzeba ogłoszeń

Pani była, oglądała. Jeszcze się zastanawia. W ciągu 2 dni powinno się coś wyjaśnić.

Zuzia to pod względem adopcji kot-masakra. Na widok obcej osoby zastyga w bezruchu, w najciaśniejszym kącie łazienki, i udaje, że jej nie ma. Nie mizia się, nie gada, tylko leży taka sztywna. I choć wiemy, że na co dzień zachowuje się zupełnie inaczej, to nie jest łatwo przekonać o tym obcą osobę.... Przy tym kocie trzeba mieć certyfikat na sprzedawanie śniegu Eskimosom... Mam nadzieję, że mimo wszystko Pani dała się zauroczyć... Na razie czekamy...

Gosia B

Post » Śro mar 10, 2010 23:31 Re: czarna pantera Zuza, ma dt tylko do marca!potrzeba ogłoszeń

Gosia B pisze:Pani była, oglądała. Jeszcze się zastanawia. W ciągu 2 dni powinno się coś wyjaśnić.

Zuzia to pod względem adopcji kot-masakra. Na widok obcej osoby zastyga w bezruchu, w najciaśniejszym kącie łazienki, i udaje, że jej nie ma. Nie mizia się, nie gada, tylko leży taka sztywna. I choć wiemy, że na co dzień zachowuje się zupełnie inaczej, to nie jest łatwo przekonać o tym obcą osobę.... Przy tym kocie trzeba mieć certyfikat na sprzedawanie śniegu Eskimosom... Mam nadzieję, że mimo wszystko Pani dała się zauroczyć... Na razie czekamy...

nad czym ta pani się zastanawia? czy chce kota czy nie? ma już w domu koty?

p.s. nie ma "ciśnienia" jak się domek nie znajdzie, my kotkę przejmiemy po marcu
dzieki Gosiu za pomoc :1luvu:

jessi74

[poprzednia][następna]