BLANKA, śliczna porzucona tri. Już mnie ktoś pokochał!!!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lut 04, 2010 22:38 Re: BLANKA, mała śliczna porzucona tri. Już mnie ktoś pokochał?

Ooo ... teraz Blanusia kombinuje jak przedłużyć popas u Zuzi :twisted: :wink:
:ok: :ok: :ok: za szybką poprawę z uszkami
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pt lut 05, 2010 18:59 Re: BLANKA, mała śliczna porzucona tri. Już mnie ktoś pokochał?

zuzia96 pisze:Dzisiaj byłam z Blanką w lecznicy, bo nie podobało mi się, że mało je i jest jakaś smutna. Myślałam, że może coś nie tak po sterylce i chciałam sprawdzić. Okazało się, że ranka goi się bardzo ładnie, nic się nie dzieje, natomiast Blanusia ma... stan zapalny uszu. Nie wiem, skąd się przyplątało, jak ją znalazłam miała porządnego świerzbowca, ale został już wytłuczony advocatem.
Dzisiaj dostała Surolan i mam 2x dziennie zapuszczać do uszek, a w sobotę jedziemy do kontroli.

Przecież Blanusia musi pojechać do Lonki zdrowiutka jak rybka :P Loniu, czekaj na Blankę, już niedługo będziecie razem :P

Blanusiu szybko wracaj do zdrowia, już na Ciebie czekam. Lonka :1luvu: :1luvu:
Lonia i Blanka viewtopic.php?f=1&t=106485

"Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy."
Colette

Dorotea82

Od: Sob sty 02, 2010 0:59

Post » Sob lut 06, 2010 14:57 Re: BLANKA, mała śliczna porzucona tri. Już mnie ktoś pokochał?

Blanko :1luvu: :1luvu: :1luvu: Szybko zdrowiej :!: :!: Domek czeka :!: :!: :!:
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Sob lut 06, 2010 21:02 Re: BLANKA, mała śliczna porzucona tri. Już mnie ktoś pokochał?

Blanusia była dzisiaj znowu u pani doktor, uszka sprawdzone, doopinka została jeszcze raz skłuta zastrzykiem (Betanox) i dostałyśmy na wynos tabletki jeszcze na następne dwa dni . No i Suraolan ma być zakrapiany jeszcze przez kilka dni. Blanusia ma się już całkiem dobrze, powoli wracają już harce z wujkiem Maksiem.

Chciałam jeszcze poinformować, że Blanka cały tydzień chodziła do świetlicy :D do cioci Krysi, bo ja dość długo ostatnio pracowałam, a nie chciałam jej zostawiać po sterylce bez opieki przez cały dzień. Ciocia Krysia zakochana w Blanusi, mówi że jeszcze takiej grzecznej niuni przylepki nie widziała i wręcz domaga się opieki nad Blanusią jeszcze chociaż przez tydzień :lol:

Tak że Domku, szykuj się na przyjęcie koteczka aniołeczka :D wprost do schrupania :D bo Blanusia to naprawdę cudowna koteńka :D

Blanusia (po zabiegu) wygrzewająca się się na termoforku w swoim ukochanym koszyczku
Obrazek Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Sob lut 06, 2010 21:10 Re: BLANKA, mała śliczna porzucona tri. Już mnie ktoś pokochał?

Zuziu, bo u Ciebie wszystkie koteczki to aniołeczki!
ObrazekObrazekObrazek
Takiej miłości się nie rozdziela http://www.youtube.com/watch?v=6au8B1LaAnQ

napdon

Od: Śro wrz 23, 2009 19:37

Post » Sob lut 06, 2010 21:22 Re: BLANKA, mała śliczna porzucona tri. Już mnie ktoś pokochał?

No nie wiem, nie wiem, bo ostatnio z Lilusi wyszedł jakby diabełek :ryk: :ryk:

I jeszcze Blanusia w całej swojej trzykolorowej pięknej okazałości na ulubionym drapaczku :D
Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Sob lut 06, 2010 21:33 Re: BLANKA, mała śliczna porzucona tri. Już mnie ktoś pokochał?

cudny koci aniołeczek Blanusiek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie lut 07, 2010 20:52 Re: BLANKA, mała śliczna porzucona tri. Już mnie ktoś pokochał?

Blanusia zdrowieje, uszka chyba mniej bolą, bo wrócił apetyt i chęć do zabaw :D A ciocia Krysia już 5 razy dzisiaj pytała, czy Blanusia tęskni za nią i czy na pewno jutro przyjdzie do świetlicy :D no bo.... przecież nie można koteczka zostawić bez opieki :lol: cały dzień 8O no widział to kto 8O 8O 8O 8O
Tak więc mały Blanusiek jutro rano wyrusza na zajęcia świetlicowe, gdzie np. drugie śniadanie i obiadek podawany jest na kolankach cioci :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek
:D
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie lut 07, 2010 20:59 Re: BLANKA, mała śliczna porzucona tri. Już mnie ktoś pokochał?

Jaka ona śliczna :1luvu:

szirra

Od: Pt sie 17, 2007 22:15

Post » Pon lut 08, 2010 20:26 Re: BLANKA, mała śliczna porzucona tri. Już mnie ktoś pokochał?

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

czekamy na ciebie Blanusiu :kotek:

"Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy."
Colette

Dorotea82

Post » Śro lut 10, 2010 0:20 Re: BLANKA, mała śliczna porzucona tri. Już mnie ktoś pokochał?

Blanusia na swietlicy :ok: :ok: :ok: :ok: a kiedy do domku :?: :?:
Jak fajnie mieć taką swietlicę i zieloną szkołę!!!!!
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro lut 10, 2010 9:05 Re: BLANKA, mała śliczna porzucona tri. Już mnie ktoś pokochał?

Hanulka pisze:Blanusia na swietlicy :ok: :ok: :ok: :ok: a kiedy do domku :?: :?:
Jak fajnie mieć taką swietlicę i zieloną szkołę!!!!!

Blanusia chodzi do świetlicy jeszcze w tym tygodniu :D ja późno wracam z pracy, a ciocia Krysia wręcz domagała się opieki na Blanusią jeszcze chociaż przez tydzień (oj, chyba ona będzie łzy ronić jeszcze bardziej niż ja, bo zakochana w małej po uszy :D )

Blanusia jedzie do swojego domku na podbój serduszek Lonii i nowej Dużej w piątek, 19 lutego :P

A teraz trzymamy jeszcze kciuki za sterylkę Lonki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro lut 10, 2010 10:03 Re: BLANKA, mała śliczna porzucona tri. Już mnie ktoś pokochał?

No, trzymamy kciuki, pewnie :D
I za sterylkę Lonii i podróż Blanusi :ok: :ok: :ok:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro lut 10, 2010 19:53 Re: BLANKA, mała śliczna porzucona tri. Już mnie ktoś pokochał?

Dziękuję za trzymane kciuki :ok: :ok: Idę z Lonką w piątek do weterynarza, na przyjazd Blanusi będzie w pełnej formie :kotek:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Colette

Dorotea82

Post » Śro lut 10, 2010 22:28 Re: BLANKA, mała śliczna porzucona tri. Już mnie ktoś pokochał?

Wchodzę i wchodzę na ten wątek z nadzieją,że Blanka już w nowym domku,a tu .. :cry: Doczekam się?
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

[poprzednia][następna]