Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Wto lis 24, 2009 16:53 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

AnielkaG pisze:Ewa, prawdopodobnie mam dom dla jednego czarnuszka, czekam na potwierdzenie, jak bedę wiedzieć coś pewnego- zadzwonię.

:1luvu:
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Wto lis 24, 2009 18:04 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

tak, mam chętnego na czarnego kocurka, ma być mały, ale bez uściślenia wieku, ale do odbioru za 3 tygodnie (chyba chłopak ma urlop wtedy)
AnielkaG

Post » Śro lis 25, 2009 10:48 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Jeśli pewna rodzinka zdecyduje się jednak na dwa kociaki (zarezerwowali dziewczynkę, namawiam ich na parkę) to zostanie mi tylko czarna dziewucha :? Może spokojnie u mnie poczekać, i może przez te trzy tygodnie się wreszcie oswoi :D Ale to dziewucha...
Obrazek Obrazek

Efcia1

Post » Śro gru 02, 2009 16:59 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Muszę się wreszcie przypomnieć z moimi tymczasami, bo coś tu cicho...
Z kajetanowych tymczasów nic nie ubyło, nadal mam trójkę czarnuszków, rudzielca i buraska (no i Paskudę, oczywiście). Ludzie którzy chcieli wziąć czarną parkę zdecydowali się na... Paskudę właśnie ale ponieważ jest tylko raz zasczzepiona muszą jeszcze poczekać (trzy m-ce temu umarła im maleńka koteńka na pp, nomen omen z Palucha...). Rudzielec u mnie tylko dlatego, że ma złe wyniki wątroby, w poniedziałek idziemy na usg, u buraska z kolei wyszło coś nie halo z trzustką. Jak nie urok...
Tylko czarne diabły tasmańskie ok (może poza przepukliną pępkową u najmniejszej, ale to podobno niegroźne), odrobaczone, zaszczepione, nic tylko brać. Tylko kto je zechce... A są naprawdę śliczne :D
Właśnie miałam wklejać zdjęcia ale dostałam pilne wezwanie o pomoc. Spadam. Zamelduję się może jutro
Obrazek Obrazek

Efcia1

Post » Sob gru 05, 2009 3:38 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon gru 07, 2009 13:03 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Kurczę, ciągle brakuje mi czasu żeby powstawiać zdjęcia maluchów :evil:
Nawet nie są ogłoszone :evil: :evil:
A teoretycznie wszystkie szukają domków... Potencjalny domek na mała-czarną się nie zdecydował (na jej braciszka też nie, więc Anielka, w razie czwego pamiętaj o mnie)) ale może wezmą Paskudę. Pod warunkiem, że wezma na siebie odpowiedzialność za jej leczenie, bo Paskuda ma... astmę!?! Będzie wymagałą codziennego podawania leków i regularnych kontroli u weta. Alez posd górkę ma ta kocinka, najpeiwr zapalenie otrzewnej, teraz to...
Rudziaszek dziś ma usg, mam nadzieję, że nie wyjdzie nic poważnego, na niego jedynego czeka domek, nawet dwa. I nie wiem na który się zdecydować :roll:
To tak na szybko:
Obrazekpora kolacji, nie całe towarszystwo zmieściło się w kadrze
Obrazekktóreś "czarne"
ObrazekPaskuda-astmatyczka
Obrazekmój ukochany Rysio-bezogonek
Obrazek Obrazek

Efcia1

Post » Wto gru 08, 2009 2:33 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Wto gru 08, 2009 18:11 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Wczorajsza sesja fotograficzna. Obfocić kociaki bez pomocy drugiej osoby to misssion imposible :roll:

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek Obrazek

Efcia1

Post » Śro gru 09, 2009 3:29 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Wto gru 15, 2009 17:14 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Kurteczka, Święta tuż tuż, a ja nadal z pięcioma tymczasami. Adopcje zupełnie stanęły :roll:
Obrazek Obrazek

Efcia1

Post » Wto gru 15, 2009 22:50 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Efcia1 pisze:Kurteczka, Święta tuż tuż, a ja nadal z pięcioma tymczasami. Adopcje zupełnie stanęły :roll:

warto je wrzucić na gumtree i cafeanimal, odzew jest spory. Trzymam kciuki :ok: :ok: :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Śro gru 16, 2009 9:47 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Chyba muszę się uśmiechnąć do wejagi :D
Obrazek Obrazek

Efcia1

Post » Śro gru 16, 2009 19:57 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Ewa, już mi mówiłaś o potrzebie ogłoszenia kotków, tylko nie mogłam się ostatnio w ogóle ogarnąć :-(. Mam wyrzuty sumienia, ale to nic Tobie i kotom nie pomoże. Dopiero od wczoraj czarnuszki i Rysio mają allegro. Dziś zrobię kilka kolejnych ogłoszeń, ale resztę dopiero w piątek.

Jeśli chodzi o gumtree, to nie mogę tam wstawiać zdjęć, więc jeśli ktoś mógłby ogłosić tam czarnuszki i Rysia, chętnie prześlę tekst ogłoszeń (to tylko dwa ogłoszenia, bo czarne kociaki są ogłaszane razem) i zdjęcia.

Ewa, rozumiem, że rudzielec ma już dom i nie trzeba go ogłaszać?
Obrazek

wejaga

Od: Śro lip 09, 2008 15:03

Post » Czw gru 17, 2009 9:50 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Czy ktoś mógłby pomóc z ogłoszeniami na gumtree?!? Koteczki bardzo proszą :lol:
Aga, Rudy potencjalnie ma domek więc chyba nie trzeba go już ogłaszać. Okaże się dzisiaj. I pięknie dziękuję za wszelką pomoc
:1luvu:
Obrazek Obrazek

Efcia1

Post » Czw gru 17, 2009 9:52 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Efciu, trzymam kciuki za domek dla Rudego. :ok:
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

[poprzednia][następna]