GDAŃSK.ADOPCJE-STR1. Potrzebny transport Gdańsk- W-wa!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto paź 04, 2011 9:49 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR1. RUDE kociaki, TRI. Komu futrzaka ?

Po długiej debacie wypuściłam rano Lilu ... czy to była dobra decyzja okaże się... Po prostu myślę, że ona była strasznie nieszczęśliwa w domu... Jest już zdrowa, teraz sobie biega z ogonkiem do góry po moim podwórku.
"Człowiek jest cywilizowany na tyle , na ile potrafi zrozumieć kota."

Obrazek

Matyliano

Od: Czw sie 23, 2007 8:50

Post » Czw paź 06, 2011 16:10 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR1. RUDE kociaki, TRI. Komu futrzaka ?

http://www.mmszczecin.pl/366107/2011/4/ ... egory=news

Podsyłam Wam linka, bo się normalnie oburzyłam, czy jestem jakaś przewrażliwiona? :/

Obrazek

Matyliano

Post » Czw paź 06, 2011 18:17 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR1. RUDE kociaki, TRI. Komu futrzaka ?

Matyliano pisze:http://www.mmszczecin.pl/366107/2011/4/4/kocie-mamy-potrafia-zasmiecic-kazdy-krajobraz?category=news

Podsyłam Wam linka, bo się normalnie oburzyłam, czy jestem jakaś przewrażliwiona? :/

Masakra!!! A ten cały ,,wujek'' to jakiś zwyrol no i fakt wylewania w piwnicy psiego moczu 8O to już w ogóle jakaś abstrakcja. Moim zdaniem powinni zająć się ustaleniem kto te koty wyrzucił z domu a nie kto je dokarmia.
Nie wydaje mi się żebyś była przewrażliwiona bo cały artykuł jest napisany w tonie, że najlepiej byłoby pozbyć się zarówno bezdomnych kotów jak i tych wszystkiemu winnych kocich mam.
ObrazekObrazek

magnolia1

Od: Wto maja 17, 2011 14:39

Post » Pt paź 07, 2011 6:54 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR1. RUDE kociaki, TRI. Komu futrzaka ?

Autor artykułu o wdzięcznym pseudonimie ciacho powinien trafić do chippendalesów. Może tam go ktoś zauważy i doceni. Bo wyraźnie jest niedowartościowany. A co do tekstu, to dawno nie czytałam czegoś tak stronniczego i idiotycznego. Szkoda, że na głupotę nie ma lekarstwa, bo można byłoby zrobić zrzutę, może by mu pomogło. No po prostu żenada.
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Nie paź 09, 2011 10:47 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR1. RUDE kociaki, TRI. Komu futrzaka ?

BARDZO PILNE ! POMOCY ! ŚNIEŻYNKI W OPAŁACH !

Dwie domowe koteczki potrzebują domu. Dziecko ma alergię, więc pani wystawiła je za drzwi ! We wtorek wysterylizujemy koteczki i będą do wzięcia.
Nie mam fotek kotek ale są bielusieńkie, mają jedno oczko zielone, a drugie niebieskie. Jedna ma 4 lata, a druga dwa. Błagamy o dom dla nich. Ja po prostu nie wyobrażam sobie, gdzie mogłabym je wcisnąć.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Nie paź 09, 2011 12:24 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR1. Śnieżynki w OPAŁACH ! POMOCY !

"dałam" na fb, ale nie jako wydarzenie tylko do profilu.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Nie paź 09, 2011 15:53 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR1. Śnieżynki w OPAŁACH ! POMOCY !

Potrzebny DT dla śnieżynek!!!

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Nie paź 09, 2011 18:58 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR1. Śnieżynki w OPAŁACH ! POMOCY !

Może ktoś ma miejsce na dwie kotki? Takie śnieżynki długo miejsca nie zajmą w DT.

jaaana

Post » Pon paź 10, 2011 16:26 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR1. Śnieżynki w OPAŁACH ! POMOCY !

A może na pięknoty zdecyduje się DS?

jaaana

Post » Śro paź 12, 2011 23:32 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR1. Śnieżynki w OPAŁACH ! POMOCY !

UWAGA! POMOCY potrzebują te dwa domowe kocurki oddane do schroniska, bo ich opiekunka trafiła do hospicjum, oraz rodzina bezdomnych śnieżynek.

adzi pisze:...
Śnieżynek jest zjawiskowy :kotek:

"Czarny Kot, Biały Kot" to dwa cudowne, domowe kocurki pilnie szukają kochającego i troskliwego domu. Filmowe kocurki są przepiękne. Czarny Kot - ma zabawny biały półwąsik, Biały Kot - jest zjawiskowy. Cały jest śnieżno biały, oczy ma dwukolorowe - jedno żółte, drugie niebieskie. Kocurki pilnie potrzebują odpowiedzialnego i troskliwego domu, który uchroni je przed schroniskową rzeczywistością. Kocurki straciły swój dom tydzień temu, gdyż ich opiekunka została zabrana do domu opieki. "Czarny Kot, Biały Kot" wychowywały się od małego razem, są ze sobą ogromnie związane i poszukują domu w duecie.

Oba kocurki (2-3lata) są wykastrwane, zaszczepione,odrobaczone, mają swoje książeczki zdrowia. Nauczone są czystości, korzystania z kuwety i drapaka.

Kocurki przebywają w biurze Schroniska "Promyk" (58 522-37-80, http://www.schroniskopromyk.pl, biuro@schroniskopromyk.pl)

One czekają , nie daj im stracić nadzieji !

Rodzinka śnieżynek potrzebuje na gwałt DS/DT.
Ojciec czekoladowy syjam, mama białaska, 3 kociąt białych oraz jedno czarne kocię.
Koty żyją w stercie śmieci, niem mają nawet domku.
nie są oswojone, ale nie są też zupełnymi dzikusami. Kociaki mają pewnie tak 2-3 miesiące.
Są śliczne i na pewno nie będą długo w DT. Błagamy o POMOC.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Czw paź 13, 2011 10:46 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR1. Śnieżynki w OPAŁACH ! POMOCY !

Porozsyłałam po fundacjach na Facebooku, mam nadzieję, że ktoś się znajdzie. Dałam Twój telefon Kotika.

Obrazek

Matyliano

Post » Czw paź 13, 2011 10:53 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR1. Śnieżynki w OPAŁACH ! POMOCY !

Może ktoś da radę zrobic wydarzenie na FB.
No i na koty arto by przenieść.
NA kociarni chyba marne szanse mają.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw paź 13, 2011 11:05 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR1. Śnieżynki w OPAŁACH ! POMOCY !

Tyle kociego nieszczęścia!!! :cry: :cry: :cry:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Czw paź 13, 2011 13:47 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR1. Śnieżynki w OPAŁACH ! POMOCY !

Fanszeta pisze:Tyle kociego nieszczęścia!!! :cry: :cry: :cry:

http://www.facebook.com/event.php?eid=289425557752946

Link do wydarzenia na FB. Dołączajcie się.

Obrazek

Matyliano

Post » Czw paź 13, 2011 14:36 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR1. Śnieżynki w OPAŁACH ! POMOCY !

Pilne !!!!!!!!!!!!!!!

Potrzebuję też fotki wszystkich tych kotów. Do Promyka już napisałam, ale gdzie białe teraz przebywają? Do kogo mogę napisać z prośbą o wysłanie zdjęć?

Albo inaczej - zostawiam maila vampirzycavip@wp.pl lub kreswron@wp.pl ---> kto ma fotki kotów niech mi podeśle.

Obrazek

Matyliano

[poprzednia][następna]