OTW13- maluszki...Jokot prosi o głosy w Krakvecie!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lip 25, 2015 11:52 Re: OTW13- maluszki...Jokot prosi o głosy w Krakvecie!

TOZ. Coś o tym wiem :evil:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob lip 25, 2015 12:21 Re: OTW13- maluszki...Jokot prosi o głosy w Krakvecie!

iwona66 pisze:Takie plasticzany mam na zbyciu tylko odszukam ,do piątku się wyrobię :ok:

No popatrz .A ja Otwock przeszukałam w takowym poszukiwaniu. Dosłownie Inspektor Gadżet ze mnie się zrobił. :mrgreen: Tylko w jednym sklepie po przekopce znalazłam takowe jedno. Ciuchy za jakimiś kordełkami też przeszukałam by zrobić zawieszki. W tej dziedzinie Otwock okazał się w tym roku dziurą.
Hamaczka nr 2 dalej nie zlokalizowałam. Cholera jasna... gdzie go wciepałam :evil:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob lip 25, 2015 17:58 Re: OTW13- maluszki...Jokot prosi o głosy w Krakvecie!

Przepraszam, ale ze względu na różne różności życiowe hamaczek pojedzie do Was dopiero koło wtorku/środy :oops: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob lip 25, 2015 18:47 Re: OTW13- maluszki...Jokot prosi o głosy w Krakvecie!

Alienor pisze:Przepraszam, ale ze względu na różne różności życiowe hamaczek pojedzie do Was dopiero koło wtorku/środy :oops: .

Marzenko, dzięki wielkie :1luvu:
Proszę nie przepraszaj.

Gorąco. Cholera tak gorąco ,że resztki umysła mi się zagotowały.
Niestety, musiałam zamówić dodatkowe klatkowe miseczki umocowane do prętów . To co stoi jest nie fajne. Do tej pory mieliśmy "szczęście" posiadania kociąt z jednego miotu lub miotu "zbliżonego" i jakoś dwoma michami się oporządziliśmy. A tak na naprawdę karmy mi też szkoda co się wymemła z wodą i żwirem. Kotów też żal bo w tym upale woda paruje z blachowej podłogi lub wchłania się w podkład. Skąpstwo też daje o sobie znać.

Wiatrak chodzi a koty zalegają w jego wiewie.
W takie dni zastanawiam się , mam wyrzuty ... że kociska na łonie natury by brykały. W cieniu drzewek , na ziemi chłodnej. A ja je wyłapałam i mówię ,że to dla ich dobra.
Obrazek

ASK@

Post » Sob lip 25, 2015 22:17 Re: OTW13- maluszki...Jokot prosi o głosy w Krakvecie!

ASK@ pisze:Wiatrak chodzi a koty zalegają w jego wiewie.
W takie dni zastanawiam się , mam wyrzuty ... że kociska na łonie natury by brykały. W cieniu drzewek , na ziemi chłodnej. A ja je wyłapałam i mówię ,że to dla ich dobra.

Lepiej uważać, żeby ich nie przewiało. I nie pisz głupstw, że masz wyrzuty.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie lip 26, 2015 6:12 Re: OTW13- maluszki...Jokot prosi o głosy w Krakvecie!

MalgWroclaw pisze:
ASK@ pisze:Wiatrak chodzi a koty zalegają w jego wiewie.

Lepiej uważać, żeby ich nie przewiało. I nie pisz głupstw, że masz wyrzuty.

A właśnie ,że nie chcą brykać , :mrgreen:
leżą na zimnej podłodze w domu , :D
nawet z woliery uciekły do domu , 8O
więc nie jest zbyt chłodno . :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Nie lip 26, 2015 7:16 Re: OTW13- maluszki...Jokot prosi o głosy w Krakvecie!

uff... pada.
Koty nakarmione. TZ w pracy. Ogarnęłam chacinę i chyba zlegnę. Jeszcze tylko jedna pralka.
Do dzikunów poszłam bardzo rano. Jakoś tak ostatnio mi się wstaje. Nawet parkingu nie wyrobili się otworzyć. Ostatnio tak jest.
Niestety, chudy kot nie pojawił się.Tak jak chora koteczka.Nie udało mi się też dosypać chrup do miski co w środku stoi. Ktoś zakluczył okno. Zanim włam zrobiłam to przeszłam sobie dookoła chałupkę i w jednym oknie zauważyłam resztki nóg w białych 8O skarpetkach. Stopy, sądząc po pozycji, spały. Pamiętając klikające pośladki nie zaryzykowałam dalszych prób wsypania chrup :twisted: Po płaskim to ja rączo dam dyla. Z chałupy trudno będzie bom kozica nie jest.
Na koniec Hitlerek się zjawił. Zeżarł pasztecik. Jak odchodziłam to przełykał.
Obrazek

ASK@

Post » Nie lip 26, 2015 7:23 Re: OTW13- maluszki...Jokot prosi o głosy w Krakvecie!

Hitlerek... 8O
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie lip 26, 2015 7:29 Re: OTW13- maluszki...Jokot prosi o głosy w Krakvecie!

MalgWroclaw pisze:Hitlerek... 8O

To biało-bury kot. Mądry, sprytny i odważny. Ojciec (prawdopodobnie Maczkowego rodzeństwa). Polowacz pierwszej wody. Nie jednego ptaka dorwał. Na nosku ma wąsik jak Hitlerek. Nawet wzrok ma taki żandarmerski jak na mnie jopi się.
Obrazek

ASK@

Post » Nie lip 26, 2015 7:41 Re: OTW13- maluszki...Jokot prosi o głosy w Krakvecie!

Jeden z moich tymczasików poszedł do domu, w którym był Stalin i ktoś jeszcze, nie pamiętam. Ale dostał na imię Staszek
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie lip 26, 2015 11:34 Re: OTW13- maluszki...Jokot prosi o głosy w Krakvecie!

Szczęśliwe zakończenie tego wątku będzie.

Dostałam maila ,że Lucynka zostaje w swoim domku. :201461
Jakoś radzą sobie z alergią.
I niech tak zostanie :ok:

Wszystkich serdecznie zapraszam na nowy wątek.
viewtopic.php?f=13&t=169907&p=11174267#p11174267

Oby nie był smutaśny i zakocony :cry:

Będzie nam miło Was gościć. :piwa:

Jak zwykle upraszam moda o wstrzymanie blokady bym mogła spokojnie wsio przenieść i nanieść.
Obrazek

ASK@

[poprzednia]