Z piekła rodem... Foster ['] Fotki od s. 94 :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto gru 18, 2012 11:01 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Fotki od s. 94 :)

ASK@ pisze:
OKI pisze:Ja się chyba nie nadaję do tej roboty.
Budzi się we mnie straszny złośliwiec, muszę trzymać paluchi na wodzy :mrgreen:

możemy klub założyć. Złośliwy klub :mrgreen:
Najbardziej mnie wkurza jak nie wiedzą o jakiego kota chodzi bo sobie z 100 ogłoszeń spisali (tak mi powiedziała jedna) i nie muszą pamiętać. Zawsze jestem mocno słodka wtedy.

Z takim tekstem to się jeszcze nie spotkałam, ale z tym, że nie wiedzą o kogo pytają, to jak najbardziej.
Z ogłoszeniami dzieciaków chyba jeszcze poczekam i na spokojnie sobie wstukam w święta :twisted:
Na razie wystarczy, że na FB wiszą :roll:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto gru 18, 2012 11:06 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Fotki od s. 94 :)

Ja też z maleńtasami się wstrzymam. Znaczy się ruda Masza pewnie ruszy bo Miś nadal niepewny.
Na "stare" maleńtasy mam telefony ale wystarczy,że powiem "kichają małe ,adopcje ruszą po świętach" to słyszę jęk zawodu i "my potrzebujemy na święta" A w tle często ryk dzieciaka.Najlepszy test.

Wczoraj kobieta zażyczyłą sobie bym każdego kota wymieniła i opisała bo ona nie pamięta o jakiego jej chodziło.Spisała sobie tylko listę z telefonami. Niby to jej minuty leca ale mój czas.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto gru 18, 2012 11:13 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Fotki od s. 94 :)

Ludzie, ludziska...

Fajna akcja, tak a propos
Obrazek
Tablica.pl pisze:Słodki, ale... nie na prezent. Pies to odpowiedzialność i nie dawaj go pod choinkę!

Tablica przyłącza się do apelu miłośników zwierząt. Jeśli napotkasz na ogłoszenie w którym pies jest oferowany jako prezent, zgłoś to nam.

Obstawiam, że koty też można zgłaszać

OKI

Post » Wto gru 18, 2012 12:40 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Fotki od s. 94 :)

Szalony Kot pisze:Rany, jak dobrze, że w całym tym wariactwie tablica zachowuje rozsądek :roll:

czy ja wiem.
Ogłaszałam ostatnio psa z wstępem
"mikołajkowy prezent, a może niechciana zabawka? RUdy blabla..."
Usunęli :P

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Wto gru 18, 2012 12:44 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Fotki od s. 94 :)

_ogonek_ pisze:
Szalony Kot pisze:Rany, jak dobrze, że w całym tym wariactwie tablica zachowuje rozsądek :roll:

czy ja wiem.
Ogłaszałam ostatnio psa z wstępem
"mikołajkowy prezent, a może niechciana zabawka? RUdy blabla..."
Usunęli :P

No i dobrze :twisted:
Nas też nic nie zwalnia od myślenia
Niestety nie można polegać na umiejętności rozumienia słowa pisanego przez naród, więc zapewne 90% przeczyta tylko dwa pierwsze słowa :?
Wolę przesadną reakcję w tę stronę, niż oglądanie tych wszystkich puchatych misiaczków "w sam raz i czas pod choinkę".
A rzeczywiście na Tablicy prawie nie ma takich ogłoszeń.

Jeszcze fajniej by było, gdyby jakiś duży baner dali w dziale zwierzaki... ech... rozmarzyłam się... :wink:

OKI

Post » Wto gru 18, 2012 12:55 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Fotki od s. 94 :)

Dobrze ze uważają.jakoś tak ostatnio szczególnie.
Ostatnio dawałam na tablicy ogłoszenie Julki.Miziak,namolniak, uzależniony od ludzia...i takie tam. Dostałam info,że są treści niedozwolone 8O i tablica zmieniła mi ogłoszenie ale puściła. Wydrukowałam zmienione ,poczytałam.Nic się nie zmieniło.Gumtree zatwiedziło, inne bez problemu a tablica nie.Pajęczyna to mi w ogóle je wyrzuciła. Od lat daję ogłoszenia i uważam na treści. Nie bardzo moge docieć co.
Kidyś z jakimś portalem toczyłam dyskusję bo mi ogłoszenia nie zatwierdzili ze słowem "krucha" pisząc,że jest nieprzyzwoite (w kontekście było krucha jak porcelanowa figurka). Ale to wtedy zawzięłam się i nakazałam mi podać niedozwolone słowo.
Obrazek

ASK@

Post » Wto gru 18, 2012 12:57 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Fotki od s. 94 :)

Niedozwolone są 'pieszczochy' we wszystkich odmianach :lol:

Żeby tak jeszcze czytających od razu filtrowali... :roll:

Naprawdę się rozmarzyłam :ryk:

OKI

Post » Wto gru 18, 2012 14:04 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Fotki od s. 94 :)

o pieszczotach wiem.Dowiedziałam się dziwacznie.Kiedyś nie zatwierdziło mi ogłoszenia.Myślałam,ze słowa "człowiek skazał na śmierć, bezmyślność ludzka...i takie tam były niedozwolone.A to "pieszczota". U Julki nic takiego nie było więc mam zagwozdkę. Tym bardziej,ze gumtree przoduje w pilnowaniu i u nich ogłoszenie przeszło.

Też bym chciałą filtra na dzwoniących.

Przed chwilą dzwoniła do mnie pani z portalu "aukcjazwierząt" z pytaniem czy jestem hodowcą kotów? 8O W pracy jestem więc tylko wydukałam nie .Trochę w ogóle trwało zanim połapałam się o co chodzi.Klient stał już w drzwiach.
Obrazek

ASK@

Post » Wto gru 18, 2012 14:12 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Fotki od s. 94 :)

Z okazji Świąt promuję Kulokota http://www.facebook.com/media/set/?set= ... be2965b5f8 :twisted:
Album conieco odkurzyłam, delikatnie skorygowałam tekst :roll: Proszę udostępniać, ew. uwagi co do treści chętnie przyjmę (i skrytykuję po swojemu :mrgreen: ), bo Kulokot to trudny przypadek :(
Raczej wątpię, żeby komukolwiek podpasował Kulokot na prezent...

OKI

Post » Wto gru 18, 2012 14:46 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Fotki od s. 94 :)

literowka w akapicie o kuwecie "Koto się nie załatwi do brudnej".
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Wto gru 18, 2012 14:55 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Fotki od s. 94 :)

Dziękować :1luvu:

OKI

Post » Wto gru 18, 2012 22:24 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Fotki od s. 94 :)

Kochani, te butki z bazarku (link w stopce)
4. Adidasy-korki, dla chłopaka, rozmiar 36 2/3 [FR], czarno-czerwone
Dziwnie podniszczone - uszkodzenia tylko z wierzchu, wyglądają jakby były tylko w worku noszone, ale nie zakładane ;) Po boisku raczej nikt w nich nie biegał, może po hali? Na pewno w dobrym stanie
Obrazek
mogę oddać za friko, jeśli ktoś zna jakiegoś potrzebującego dzieciaczka z nogą w odpowiednim rozmiarze :idea:

OKI

Post » Wto gru 18, 2012 22:49 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Fotki od s. 94 :)

Kirys to już pieszczoch pełną gębą - sypia obok, mruczy na widok ręki, a jak czasami się cofnie, to widać, że to tylko atawistyczny odruch ;)
Strasznie fajny się robi w niesamowitym tempie :1luvu:

Chciał-nie chciał, SirNick został wygłaskany. Przez gruby polar :twisted:
A co mi tam - i tak wnerwiony, i tak :mrgreen:

Claude się już zadomowił. Tylko ja mu nieco przeszkadzam ;) O czym głośno wszystkich informuje :lol:

I chyba mi się sypie aparat :(

OKI

Post » Wto gru 18, 2012 22:56 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Fotki od s. 94 :)

Czy polar przeżył :?: :lol:
Natalka [*] 17 lipca 2008, Sokółka [*] 22 lipca 2016 , Sierżant [*] 5 grudnia 2016 , Buras [*] 14 grudnia 2018, Agrest [*] 21 października 2019, Bura [*] 15 stycznia 2020, Skarpetka [*] 11 marca 2021, Merida [*] 7 stycznia 2023, Królewna [*] 21 lutego 2023, Colin [*] 27 maja 2023, Szuma [*] 19 lutego 2024, Pusia [*] 3 października 2024, Alan [*] 17 października 2024
Oddam starsze książki szkolne i akademickie
Wypożyczalnia łapacza - klatki-łapki i bytowe itp

piotr568

Od: Czw sie 30, 2007 17:42

[poprzednia][następna]