Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
echtom pisze:Marea pisze:Przyszły tydzień cały na sterylki poświęcam, została resztówka tych z UM w mojego weta, 80% zarezerwował dla mnie, jakies 10 sterylek, dobre i to...
Marea, czy mogłabyś ewentualnie jedną z "moich" dzikich kotek wysterylizować na swoje konto, bo na oko dwie ciężarne po podwórku przemykają (reszta ciachnięta w kwietniu). U mnie we Wrzeszczu sterylki z UM już się skończyły, a prywatnie nie dam rady z kasą, bo jeszcze jutro idę ze swoją małą czarną.
sabina skaza pisze:NAPISAŁAM DO KK- DZIEKI ZA KONTAKTnie miałam pojęcia że istnieje taka pomoc.
zadzwniła dzis kobieta i mówi że czyta nasze ogłoszenie i pyta jakie mamy reguły odnośnie adopcji kociat no to jaj jej bla bla bla o naszej działalności a ona, że nie chodzi jej o adopcję tylko o wydanie kotów małych bo jej ogłoszenia nie idą. pytam się skąd ona ma te kocięta czy je znalazła? ona na to= nie, to mojej kotki. no to ja na to: nie zdążyła pani jej wysterylizować? a ona: nie, chciałam, żeby dla zdrowia urodziła, już raz rodziła i córka wydała wszystkie na rynku za złotówkę, a o te nikt nie dzwoni- więc ona prosi, że skoro my zbieramy koty żebyśmy je zabrali. no to ja jej walnęłam rozmowę edukacyjną dot. sterylizacjii umów adopcyjnych, że ludzie musza wiedzieć gdzie w razie czego trzeba oddać kota w razie nieudanej adopcji, a ona na to: to po co pani pozwala sobie odwozić te koty, ich problem skoro wzieli, niech pani zastrzega sobie, ze nie przyjmie pani z powrotem. zrobiłam wykład dot. rynku i reszty ale po prostu jestem w szoku, że ta kobieta czytając nasze ogłoszenie nie skumała, ze my właśnie z takimi ludźmi walczymy jak ona i że to głównie przez takich ludzi jak ona mamy kłopoty. maskara.........
Marlon pisze:Byłoby super bo na koncie PKDT mamy tylko dług....
Ifciastu byłoby super jakbyś wzięła te kotki od weta!!!!
ifciastu pisze:Gsyby ci państwo co chcieli buraska byli chętni to ja bardzo chętnie wezmę maluchy !
slapcio pisze:Macie coś na stanie?
slapcio pisze:Dobrze, zawężę pytanie: czy macie na stanie coś z grubsza pasującego pod podane wyżej kryteria
Poker71 pisze:ifciastu pisze:Gsyby ci państwo co chcieli buraska byli chętni to ja bardzo chętnie wezmę maluchy !
nie wiem, z nimi jest dziwny kontakt, daję im jeszcze 1 dzien i się poddaję bo to na przyszłośc może nie wróżyc dobrze taki początek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości