Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Nad oponkami pracujesz...ASK@ pisze:Po kontenerek galopkiem podygałam na 4 piętro. Zła jak cholera wpadłam do domu raban czyniąc i ledwo dysząc. Potem w dół.
ASK@ pisze:Nie zwaracam uwagi na skokowe drobnostki![]()
Mania jeszcze w kuwecie nie była.Oficjalnie.Martwić się zaczynam Powróciła do klatki.Mruczy.
MalgWroclaw pisze:dosłowny cytat to: "pomyślę o tym jutro" (Scarlett O'Hara)![]()
może dasz trochę syropku na rozluźnienie kupy i wydalenie?
Nienawidzę tej kuli rosnącej w moim żołądku, jak jakiś mieszkaniec łazienki się nie załatwia
E... to już jesteś na dobrej drodze. Jeszcze chwila i kiecki zaczniesz szyćASK@ pisze:Wiem ,kto to mówił. Ale nie śmiem Scarlettki do mnie porównywać.Z zasłon nie szyję kiecek tylko kotom posłania robię... Nie ten poziom u Scarlettki
![]()
Już kocia dostała Duphalak. Ale ona mało je. Martwi mnie to.
Halinka mówi, że tam jadła jakieś ziemniaki, resztki zupy ... i coś co koty jeść powinny pasjami. Chleb namoczony w wodzie. Wczoraj się zastanwiałam czy jej porcji obiadowej nie podetkać pod nos. Wraz z korniszonami.
MalgWroclaw pisze:Oj tam. Bez kiecek się da, a bez posłań dla kotów się nie da.
hanelka pisze:Masz na myśli ten wątek, gdzie zostałam zdiagnozowana przez specjalistę?
Smutny ten wątek się zrobił bardzo...Jakem ciotka-dobra rada
MalgWroclaw pisze:Jeśli chodzi o miasto na W., to nie zdążyłam dołożyć swojego. A jak już doczytałam, ręce mi opadły.
A Maniutka???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości