Ilka ['], Eustachiusz ['], mam dość......

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro wrz 23, 2009 7:57 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - jak złapaś kupę???????

Eustachiusz spędził noc w klatce. Za karę. Nauczył się ciumkać, i mam wyciumkane całe ucho, pół szyji i cała bluzę od piżamy. Nie wytrzymałam ciumkania płatka ucha dłużej niż pół godziny, wiem, miętka jestem :twisted: próbowałam go oderwać od siebie, ale on jak ciumka to jest w jakimś amoku chyba - oderwany po prostu kładzie uszy po sobie i pełznie naprzód, aż napotka cokolwiek, co nada się do ssania...
zamknęłam w klatce, włożyłam głowę pod poduszkę i udawałam, że nie słyszę, jak pruje dzioba! W końcu zmęczył się i zasnął.
Dzięki odosobnieniu Eustachiusza w klatce weszłam w posiadanie kupy! :dance: :dance2: Co prawda TŻ miał ubaw, jak się patrzy: siedziałam na łóżku, z kuwetą na kolanach, lewa dłoń w rękawiczce lateksowej, w prawej papierowy ręcznik i łopatka z pojemniczka na próbkę. Z namaszczeniem usiłowałam wydłubać z kupy kawałki żwirku, żeby przypadkiem wynik badania nie brzmiał, coś jak: zawartość bentonitu - 80% (znacznie powyżej dopuszczalnej normy) Ale mam! Mam też nadzieję że nie jest tej "próbki" za mało :roll: Eustachiuszowa kupa zamknięta w mojej torebce czeka, aż otworzą Centrum Seidla. Nie mam dziś szefów, to polecę i od razu zaniosę :roll:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro wrz 23, 2009 8:00 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - mam kupę!!! :)))

aaa spróbowałam sobie wyobrazić jak Inga łapie kupę, a że kojarzę Eustachiusza z jednego zdjęcia i ta mina :ryk:

Może Eustachiusz chce pobić rekord w świata w najbardziej namolnym ciumkaniu na świecie! A Ty ograniczasz możliwości szkolenia! I tak oto zabijane są ambicje przyszłym mistrzów olimpijskich!

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Śro wrz 23, 2009 10:09 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - mam kupę!!! :)))

A ja wyobraziłam sobie wszystko z Ingi opowieści, od początku do końca :mrgreen: :ryk: :strach: :mrgreen:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro wrz 23, 2009 10:18 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - mam kupę!!! :)))

:ryk:

Inga temat powinien brzmieć "mam kupę i nie zawaham się jej użyć" :ryk:

Malati

Post » Śro wrz 23, 2009 10:25 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - mam kupę!!! :)))

Malati pisze::ryk:

Inga temat powinien brzmieć "mam kupę i nie zawaham się jej użyć" :ryk:

no smiesne, smiesne :twisted: kupa zaniesiona, z dumą ustawiłam ją na biureczku w gabinecie, upewniwszy się u Ani Zmienniczki, że jednak nie powinnam wypełnić pojemnika po nakrętkę i że to wystarczy :oops:

Georg-inia

Post » Śro wrz 23, 2009 10:30 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - mam kupę!!! :)))

To może "Miałam kupę ale już ją zużyłam?" :ryk:

Malati

Post » Śro wrz 23, 2009 16:48 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - kupa w badaniu :)

Inga:)
widzę Cię jako Hermesa z uskrzydlonymi sandałami latającego za kupą, która fruwając ucieka przed Tobą. Albo jako Harrego Pottera na miotle goniącego snitcha z kupy:)
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Śro wrz 23, 2009 16:59 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - foty, foty, komu foty? :)

widzę, że Cioteczki świetnie się bawią :evil:

no to macie Eustachiusza :)
Obrazek Obrazek Obrazek

jestem zmęczony, baaaardzo zmęczony... w końcu ile można się drzeć :roll: :lol:
Obrazek

Georg-inia

Post » Śro wrz 23, 2009 17:49 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - foty, foty, komu foty? :)

Haha ale chłopak wygląda troszkę jakby wujcia Georga chciał naśladować :D Bardzo groźny, wielce słodki mały Ktoś! :)

Malati

Post » Śro wrz 23, 2009 18:05 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - foty, foty, komu foty? :)

Ależ On jest śmieszny :) A wyniki kupowe kiedy?

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro wrz 23, 2009 18:19 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - foty, foty, komu foty? :)

śliczny jest, aż dziwne że taki rozdarciuch :) gdybym nie słyszała na własne uszy to bym nie uwierzyła, bo jak aniołeczek wygląda
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro wrz 23, 2009 18:33 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - foty, foty, komu foty? :)

śliczny jest :D :D :D

wiedźma_65

Od: Śro lis 08, 2006 22:38

Post » Śro wrz 23, 2009 19:04 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - foty, foty, komu foty? :)

Ciocia Magdaradek mówi, że kokcydia poszły precz :D tak wynikło z rozmowy z CoolCaty. Za to mamy glisty. Phi! też mi nowość :roll:
Nie wiem, czym TŻ nakarmił srajtka, ale ten teraz chodzi i puszcza takie bąki, że mi słabo sie robi... jutro zajrzę do CC i może odrobalacza wezmę...

Georg-inia

Post » Śro wrz 23, 2009 19:35 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - foty, foty, komu foty? :)

Georg-inia pisze:widzę, że Cioteczki świetnie się bawią :evil:

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

niuuunio :1luvu: :1luvu:
ale śśśśśśśśliczny miśśśśś :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
jaki puccccchaty :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro wrz 23, 2009 21:46 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - foty, foty, komu foty? :)

ruru pisze:
Georg-inia pisze:widzę, że Cioteczki świetnie się bawią :evil:

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

niuuunio :1luvu: :1luvu:
ale śśśśśśśśliczny miśśśśś :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
jaki puccccchaty :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

No prześliczny jest...
A na wrzaski może pomogłyby ze dwie tony żarcia w miseczce... Najlepiej takiego pysznego, mokrego np a/d hillsa... bo suche to się przecież do niczego nie nadaje... Choć to działa niestety tylko przez chwilę...
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

[poprzednia][następna]