mam prośbę sprawdźcie mi jeszcze czy ten pociag na pewno jest, czy ja się nie pomyliłam

teraz musze wyjśc na chwilę, będe jeszcze potem
Jutro wyjeżdżam z Wrocławia o 8:35, w Koszalinie mam być o 15:17, powrót mam o 16:45, we Wrocławiu będę o 1:35.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
martka pisze:Ja jadę rano, muszę wiedziec czy wszystko zgracie jeszcze dzisiaj.
Kinia o moją drogę sie nie martw![]()
Kasia, jak będe mieć kociaki, to dam Ci znać, wtedy szukamy transportu do Ciebie.
Patrycja26 pisze:kinia098 pisze:Patrycja26 mam wziąć jakąś kasę na to,żeby zapłacić za transport do Koszalina?
Wez 20 złotych i daj chłopakom razem z kotami . Chłopaki odbiorą mnie z pracy około 15:30 i pojadę z nimi do Koszalina . Martka do zobaczenia na dworcu .
madras pisze:martka pisze:Ja jadę rano, muszę wiedziec czy wszystko zgracie jeszcze dzisiaj.
Kinia o moją drogę sie nie martw![]()
Kasia, jak będe mieć kociaki, to dam Ci znać, wtedy szukamy transportu do Ciebie.
Marta, skoro jedziesz to:
- odbirę Cię z dworca
- mam duży koci transporter, może się przyda?
- mam transport do Opola w niedzielę około 12.00.
moniksz pisze:Patrycja26 pisze:kinia098 pisze:Patrycja26 mam wziąć jakąś kasę na to,żeby zapłacić za transport do Koszalina?
Wez 20 złotych i daj chłopakom razem z kotami . Chłopaki odbiorą mnie z pracy około 15:30 i pojadę z nimi do Koszalina . Martka do zobaczenia na dworcu .
To ile jest tych kotkow wkoncu i czy zobacza wewterynarz przed ta dluga i meczaca podroza,antybityk by sie przydal
kinia098 pisze:Karena pisze:Jeżeli chodzi o sterylki kotek, to mamy kupon na darmowe sterylki i kastracje, tylko nie wiem, czy nie skończyły się już limity. Kastrowaliśmy swoje kocurki ok. 2 miesiące temu.
Tylko, że ktoś musiałby przywieźć kotki do lecznicy Agnieszka i Tomasz Pokrzywka w Koszalinie, ul. Gierczak 17a)
Ja w poniedziałek (15 czerwca) jadę do Koszalina.
madras pisze:Karena,
Nie znasz nikogo w Koszalinie kto mógłby dać maluchom DT?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości