Lodziowce-zapraszamy do schronu-kto chce nas poznać?

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 18, 2009 15:53

Mruczeńka1981 pisze:
yosia pisze:Obrazek

pileczka na zielonej trawce :)

Kod: Zaznacz cały
[URL=http://tiny.pl/v7kj][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/4493/pileczkalb4.jpg[/IMG][/URL]
:1luvu:

nowa jakosc banerkow, wystarczylo ukrasc dobry program w szczytnym celu :wink: :roll:
Obrazek

yosia

Od: Wto lis 25, 2008 21:44

Post » Nie sty 18, 2009 15:59

nie wiem czy ktos zauwazyl, ale CyriaNa zrobila bardzo ladny opis kocurka w ogloszeniach :)
Obrazek

yosia

Post » Nie sty 18, 2009 16:10

Ja czytałam :lol: poezja!!Dziękujemy :1luvu:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Nie sty 18, 2009 18:39

Obrazek

[URL=http://tiny.pl/v7kj][IMG]http://img293.imageshack.us/img293/381/pustelnicasd6.jpg[/IMG][/URL]

co o lapce mozna napisac?

czy pustelnica mieszka tam, gdzie ten wielki pies biega, owczarek kaukaski, czy cos takiego podobnego? za plotem w drodze do kociarni?
Obrazek

yosia

Post » Nie sty 18, 2009 19:36

yosia pisze: Obrazek

[URL=http://tiny.pl/v7kj][IMG]http://img293.imageshack.us/img293/381/pustelnicasd6.jpg[/IMG][/URL]

co o lapce mozna napisac?

Kotka miała najprawdopodobniej wypadek i leciutko utyka, choć moim zdaniem jest to prawie niezauważalne. Możliwe też, że od siedzenia cały dzień na śniegu bolą ja po prostu stawy.

yosia pisze:czy pustelnica mieszka tam, gdzie ten wielki pies biega, owczarek kaukaski, czy cos takiego podobnego? za plotem w drodze do kociarni?

Dokładnie tam, za tą siatką. W ogłoszeniu koniecznie trzeba zaznaczyć, że Pustelnica nie toleruje innych kotów, uwielbia natomiast ludzi.
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

Post » Nie sty 18, 2009 19:46

Kicia_ pisze:Kotka miała najprawdopodobniej wypadek i leciutko utyka, choć moim zdaniem jest to prawie niezauważalne. Możliwe też, że od siedzenia cały dzień na śniegu bolą ja po prostu stawy.

kurcze, chodzilo mi o latke, kotke-krowke hihi :oops: jakis slogan reklamowy do bannerka :)

Dokładnie tam, za tą siatką. W ogłoszeniu koniecznie trzeba zaznaczyć, że Pustelnica nie toleruje innych kotów, uwielbia natomiast ludzi.

dzizas, to straszne, ten pies wyglada jakby chcial zjesc wszytskich :(
Obrazek

yosia

Post » Nie sty 18, 2009 19:55

Czyli obecnie ze schroniskowców domki szukamy dla:
1.Piłeczki
2.Łateczki
3.Pustelnicy
4.Kocurka z kwarantanny
5.Kocurka czarnulka z izolatki

potrzebujemy więc 5 domków :?
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Nie sty 18, 2009 20:09

omatkobosko ;)
to zaznaczam, ze o latce i kocurku przydaloby sie jakies info, co z kocurka oczami? wyglada troche niewyjsciowo :(
Obrazek

yosia

Post » Nie sty 18, 2009 20:13

na razie ogłaszajmy Piłeczkę i Pustelnicę-przy okazji będziemy pokazywać Łatkę i kocurka.Z oczkami raczej nic poważnego,tylko baboki i wrażliwość,jak to u kotków z takim ubarwieniem.
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Nie sty 18, 2009 20:34

Łatka to bardzo oswojona, przemiła koteczka, ma ok. dwóch lat i jest zdrowa i wysterylizowana. Podejrzewam, że to kotka urodzona w schronisku, ale te kotki są naprawdę wyjątkowe. To wspaniała, bezproblemowa, niewybredna, dogadująca się z innymi zwierzętami kicia.

Kocurek jest dość młody, też bardzo oswojony. Oczami bym się nie przejmowała, większość kotków w Kociarni tak ma, bo są nieco zaniedbane. Wystarczy kilka zwyczajnych zabiegów pielęgnacyjnych i będzie jak nowy :)
To jego zdjęcie jeszcze z Kociarni:
Obrazek

Kicia_

Post » Nie sty 18, 2009 20:35

Łatka to bardzo oswojona, przemiła koteczka, ma ok. dwóch lat i jest zdrowa i wysterylizowana. Podejrzewam, że to kotka urodzona w schronisku, ale te kotki są naprawdę wyjątkowe. To wspaniała, bezproblemowa, niewybredna, dogadująca się z innymi zwierzętami kicia.
To Łatka jeszcze w Garażu:
Obrazek

Kocurek jest dość młody, też bardzo oswojony. Oczami bym się nie przejmowała, większość kotków w Kociarni tak ma, bo są nieco zaniedbane. Wystarczy kilka zwyczajnych zabiegów pielęgnacyjnych i będzie jak nowy :)
To jego zdjęcie jeszcze z Kociarni:
Obrazek

Kicia_

Post » Nie sty 18, 2009 20:35

dobra, to jeszcze kocio z rana (przydaloby sie jakies imie robocze, ja nie mam fantazji ;)), bo juz ma ogloszenia. za to pustelnica nie ma, jak ktos moze niech zrobi, ja juz odpadam, zamiat sie uczyc to siedze nad bannerkami :roll:
Obrazek

yosia

Post » Nie sty 18, 2009 22:25

No widzę, że tym razem akcja zintensyfikowana :wink:
Trochę już się pogubiłam :roll: ale póki co zrobiłam dzisiaj Allegro dla Piłeczki i Łatki :D Oczywiście standardowo jutro puszczam też maila do Gazety Wyborczej z prośbą o ogłoszenie tych dwóch koteczek.

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Nie sty 18, 2009 22:59

Agness78 pisze:No widzę, że tym razem akcja zintensyfikowana :wink:
Trochę już się pogubiłam :roll: ale póki co zrobiłam dzisiaj Allegro dla Piłeczki i Łatki :D Oczywiście standardowo jutro puszczam też maila do Gazety Wyborczej z prośbą o ogłoszenie tych dwóch koteczek.

Apetyt zawsze rośnie w miarę jedzenia :)
Początkowo nie miałyśmy wielkich nadziei na powodzenie akcji. Tak się jakoś utarło, że z tyłu mieszkają koty, których nikt nie chce, bo są stare i brzydkie. My jednak dostrzegłyśmy w nich to coś, więc stwierdziłyśmy, że warto pokazać to też innym ludziom. Okazuje się jednak, że nie tylko my zachwycamy się skarbami z Kociarni :)
Piłeczka jest teraz naszym numerem Jeden. Przy okazji będziemy też wspominać o innych krówkach. Doświadczenie pokazuje, że musimy mieć zawsze przygotowaną "nagrodę" dla tych, którzy przyjadą jako drudzy :)
W przyszłym tygodniu zabierzemy się za te, które zostaną.

Kicia_

Post » Nie sty 18, 2009 23:16

kurcze, latka na tym ostatanim zdjeciu wyglada jak muka! ma nawet tak samo jedno oko białe a drugie czarne, to samo z uszami i takie samo zygzakowate uplamienie na grzbiecie, kolejna podejrzana o bycie rodzenstwem :D

ja juz sie z tymi wszytskimi kotami pogubilam, jak trzeba bedzie jakis bannerek to powiedzcie :D
Obrazek

yosia

[poprzednia][następna]