Jak to dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak to dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CoolCaty pisze:EDIT: Propozycja dla panny różyczki i poethy na tymczas - 6 miesięczny Karmelek ze schroniska:

CoolCaty pisze:Karmelek już w lecznicy. Testy w porzadku, jajka ucięte, wykąpany.
Georg-inia pisze:CoolCaty pisze:Karmelek już w lecznicy. Testy w porzadku, jajka ucięte, wykąpany.
fullservice znaczy się
poetha pisze:Co prawda nie zdążyłem jeszcze zrobić tych drapaków, ale mamy super meble
panna rozyczka pisze: Strasznie się cieszę na jutro ale i boję... tymczas. Cztery miesiące temu nie miałam pojęcia o kotach wogóle.

panna rozyczka pisze:Piekny rudy Karmelku
mam nadzieję, że masz miły charakterek, że będziesz lubił na kolankach i będziesz pięknie spał w nocy i miział w dzień i że polubisz rezydenta. i Rezydent czarny polubi Ciebie.
Aniu czy on po kastracji wymaga jakiejś specjalnej pielęgnacji? Na co trzeba zwrócić uwagę? Czy ma jeść jeszcze karmę dla maluchów czy może jeść to co Blake? Czy może być ta sama kuweta?
Jak go zabrałaś ze schronu to jak się zachowywał? Ciekawski czy strachliwy? Strasznie się cieszę na jutro ale i boję... tymczas. Cztery miesiące temu nie miałam pojęcia o kotach wogóle.
Blakusiu ... zobacz jaki piękny kolega będzie Ci towarzyszył:)
Masz być dobry dla niego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości