POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 24, 2008 6:11

ja również życzę Wam kociastych i ciepłych Świąt, dużo siły , miłości, radości, szczęścia...głaski dla Waszych kotów i uściski dla Was!!!!!!!!!!!!!!!!!
ObrazekObrazek

mumka27

Od: Pon gru 03, 2007 18:35

Post » Śro gru 24, 2008 11:58

Życzę wszystkim spokojnych i pogodnych Świąt, oby koty nam nie chorowały oby były powodem tylko radości a nie zmartwień...
PKDT życzę wielu sukcesów: wielu ocalonych kocich istnień. :s4:

zaraz wyjeżdżam będę bez netu
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Śro gru 24, 2008 13:18

Radosnych Swiat Bozego Narodzenia dla Was dziewczyny :)
Oby PKDT w Nowym Roku preznie dzialal i pomagal wszystkim tym, ktorzy tej pomocy potrzebuja, zarowno zwierzakom jak i ludzikom :)

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Śro gru 24, 2008 13:24

A ja może dostanę piękny prezent na święta-pewna Pani interesuje sie Nekusiem :) trzymajcie mocno kciuki dziewczyny :!: . Domek niewychodzący z wykastrowaną rezydentką, na razie brzmi nieźle, jutro dowiem się więcej i prześlę pani nowe zdjęcia maluszka(muszę mu jutro zrobić sesję, która ukaże jego niewątpliwą urodę).
ObrazekObrazek

cropka

Od: Czw lip 17, 2008 12:42

Post » Śro gru 24, 2008 14:33

Szczęśliwych i pogodnych świąt życzą
Karolina, Łukasz, Igor,Kicia, Marysia, Skrzypek i Rozalka
0.40 24.12.2010 Justynko [*] Śpij Spokojnie Nasze Słoneczko Kochane

Obrazek

KarolinaS

Od: Pt kwi 06, 2007 18:02

Post » Śro gru 24, 2008 15:21

Ja Wam życzę Drodzy Moi zdrowia, wszelakiego dobra i wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze.
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Śro gru 24, 2008 20:40

cropka ile tej Pani kociczka ma? Zastanawiam się, czy to ta co do mnie dzwoniła:)

Wszystkiego dobrego dla całego PKDT.

Ze złych wiadomości..Maciuś ma koci katar:( Ten kot z Chełmu, który był w DT u seji:(Całe szczęscie Państwo szybko zareagowali i mały już jest leczony.
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Czw gru 25, 2008 20:30

betbet co drugi z naszych pupili ma koci katar, ale oby tylko to im doskwierało :)

dobre wiadomości- :lol: mojej siostry tymczaska MISIA została dziś wyadoptowana do miłych ludzi z pruszcza :lol: jest gwiazdkowym upominkiem dla chłopca, który stracił tatusia przed świętami. więc jedna sierotka zajmie się drugą sierotką :) ludzie mili, pani na którą wydałam kotka uświadomiona w kwestii opieki nad zwierzakami, zwolenniczka sterylek. kicia trafiła do dużego domu. ma być kotkiem niewychodzącym.

WAŻNE WIADOMOŚCI- PRZED 12 STYCZNIA MAJA ZAŁATWIA SALĘ KONFERENCYJNĄ!!!!!!!!! MUSI BYĆ NAS 15 OSÓB, ŻEBY STWORZYĆ STOWARZYSZENIE!!!!!!!!!ZGŁASZAJCIE SWOJE UCZESTNICTWO DO MAJKI!!!!!!!!!!

WAŻNE- PO ŚWIĘTACH PODEŚLIJCIE ZDJĘCIA SWOICH URATOWANYCH KOTÓW, MAJA MUSI SPORZĄDZIĆ RAPORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!BARDZO WAŻNE!!!!!!!!!!!!!!!!!! DO DZIŚ NIE WIDZĘ WASZYCH FOTEK NA www.pkdt.pl :wink: proszę o uzupełnienie braków!!!!!!!!!!!!!!!!
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Czw gru 25, 2008 20:46

Mam do oddania stronghold dla kota do 1 kg. :!: :!: :!: :!:

Komuś potrzebny?

iza5

Od: Śro cze 18, 2008 17:44

Post » Czw gru 25, 2008 22:16

Dziewczyny, przekierowałam do Was kobitkę, która szuka koteczki dla swojej babci. W Gdyni. Dom niewychodzący, sterylkowy.
Babcia na chodzie.
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Pt gru 26, 2008 0:07

kasia d!!!!!!!!!! może mojej tajruni trafi się taki domek??????????ja bym chciała ją wyadoptować do jakiejś miłej osoby, którą będę czasem mogła odwiedzić- bo tajra jest dla mnie jak dziecko..........zabrałabym ją do domu do siebie, ale mamy już rumka, a na 30 metrach 3 koty+ to mój mąż = ZAWAŁ I ROZWÓD!!!!!! :cry: :cry: :cry:.....oczywiście ze strony rycha nie mojej............

DZIEWCZYNY JAK WRÓCICIE PO ŚWIĘTACH ZROBICIE OGŁOSZENIA TAJRUSI???????????????MOŻNA WSZYSTKO SKOPIOWAĆ ZE STR www.pkdt.pl- bo fotki już wysłałam majeczce.

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Post » Pt gru 26, 2008 10:55

Betbet pisze:cropka ile tej Pani kociczka ma? Zastanawiam się, czy to ta co do mnie dzwoniła:)

Wszystkiego dobrego dla całego PKDT.

Ze złych wiadomości..Maciuś ma koci katar:( Ten kot z Chełmu, który był w DT u seji:(Całe szczęscie Państwo szybko zareagowali i mały już jest leczony.

Kociczka tej Pani ma 4 lata. :) Dziś wyślę pani zdjęcia Neko, o które prosiła. Kwestię drugego kota musi omówić z mężem :wink: , ale mężowie zawsze w końcu dają się namówić :lol: .
ObrazekObrazek

cropka

Od: Czw lip 17, 2008 12:42

Post » Pt gru 26, 2008 21:51

W PONIEDZIAŁEK WYJEŻDŻAM WRACAM 06.01.09r. UPRZEJMIE PROSZĘ O WPISANIE SWOJEJ DEKLARACJI - UCZESTNICTWO W ZEBRANIU PKDT CELEM ZAŁOŻENIA STOWARZYSZENIA. BĘDZIE WYNAJĘTA SALA KONFERENCYJNA I JAK NIE ZBIERZE SIĘ NAS 15 OSÓB- MOŻEMY ZAPRZESTAĆ WSZELKICH NASZYCH DZIAŁAŃ.........I ZMKNĄĆ NASZA DZIAŁALNOŚĆ. BARDZO PROSZĘ NAPISZCIE DO MAJKI, ŻEBY MOGŁA SPORZĄDZIĆ LISTĘ OSÓB CHĘTNYCH DO TWORZENIA PKDT Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA :lol:
JESZCZE RAZ PONAWIAM PROŚBĘ O FOTKI I OPIS URATOWANYCH KOTÓW- POTRZEBNE DO SPORZĄDZENIA RAPORTU!!!!!!!!

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

Post » Pt gru 26, 2008 22:24

Kasia D. pisze:Dziewczyny, przekierowałam do Was kobitkę, która szuka koteczki dla swojej babci. W Gdyni. Dom niewychodzący, sterylkowy.
Babcia na chodzie.

Idealną kotką dla starszej osoby (chociaż babcia nie musi być taką znowu starszą osobą :wink:) jest tricolorka. Jest spokojna i niekłopotliwa :!:

Bardzo bym chciała wykorzystać taką szansę, bo boję się, że dla tej kotki (według mnie niezbyt młodej i po przejściach) trudno będzie znaleźć odpowiedni dom - bez małych dzieci i bez innych zwierząt. Bardzo proszę o kontakt!
Kto nie lubi kotów w poprzednim wcieleniu musiał być myszą ;)
Obrazek

maria_z

Od: Pt lis 23, 2007 21:25

Post » Pt gru 26, 2008 22:48

mario oczywiście ustąpię ci miejsca dla trikolorki najpierw. tajra musi troche pomieszkać w dt i się oswoić z domem i ludźmi. ale do mnie nikt nie dzwonił.

DZIEWCZYNY BARDZO PROSZĘ O OGŁOSZENIA W RÓŻNYCH PORTALACH DLA PANI BOGUSI -BIAŁASKA!!!!!!!!!!JEGO OGŁOSZENIE JEST NA NASZEJ STR www.pkdt.pl , maria już zrobiła i seja chyba też? pani zasiliła nasze konto 50 zł!!!!!!!!!!!!! jeszcze przed wyadoptowaniem kotka- to bardzo hojny gest z jej strony!!!!!!!!!!!!!!!!! POMÓŻMY PROSZĘ TEJ PANI :!: :!: :!: :!:

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

[poprzednia][następna]