ogrodniczka65 pisze:
Stres permanentny???
Od tego to jest inny wątek

Myślę, że wszystko będzie dobrze!!! Czekamy jutro na relację z pierwszego spotkania!
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ogrodniczka65 pisze:
Stres permanentny???
Brackish pisze:Czekamy jutro na relację z pierwszego spotkania!
Ulla pisze:Brackish pisze:Czekamy jutro na relację z pierwszego spotkania!
Nie o mieszkam przekazać
Już odliczam godziny do tego wielkiego wydarzenia w naszym życiu, ale żołądek podchodzi mi do gardła![]()
Ulla pisze:nanetka, a może usuń już MOJEGO Gadżecika z podpisu, bo jeszcze ktoś mi się na nią skusi
.
No i ona już NIE SZUKA DOMKUONA JUŻ MA DOMEK
Robię się już o nią zazdrosna
Będziemy miały po Tymku
nanetka pisze:Mówisz i maszChociaż powinnam poczekać aż Nordstjerna zainauguruje usuwanie bannerków Gadżecika z podpisów
Ulla pisze:Nordstjernie wywalił się komp, więc tak szybko tego nie zrobi, albo symuluje, żeby maleńką jak najdłużej przetrzymać u siebie
![]()
nanetka pisze:Ja myślę, że to drugie![]()
Nordstjerna, potrzebna pomoc z kompem?
Nordstjerna pisze:Aktualnie sytuacja wygląda tak, że do sieci mam dostęp, tylko z bardzo niewygodnego laptopa, gdzie w dodatku nie mam gg. A wiatraczek działa, czyli problem jest znacznie głębszy - prawdopodobnie komp staruszek się zbiro umiroć .,
Ludzie, ratujta!
Czy ktoś wie, jak mozna przenieść pocztę na inny komputer, tak "jak leci" bez zapisywania w jakichś folderach i innych takich?? Bo jak mi wszystkie maile pożre, to się zastrzelę.
Edit: banerek zwyczajowo wisi jeszcze czas jakiś. Tak jak sanna napisała: żeby nie zapeszyć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości