Marchewka 3m. ,Kruszynka,Marko 7 tyg.szukają domu...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob wrz 13, 2008 19:04

Co nowego w kocim świecie słychać :?:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob wrz 13, 2008 19:28

dziękujemy pieknie za pamięć :wink:

Marchewka od wczoraj w swoim domku ,radosna i wesoła ....w dodatku rozkochała juz swoich duzych bo pierwszą noc spała wtulona w nich i mruczała i pluła sie i udeptywała ...nawet sie tego nie spodziewałam ,unikała obcych a tu prosze ,odrazu jest ich :lol:
Ma starszego kolego Cynamona który podąża jej śladami ,narazie zero agresji.
Nieraz trzeba bardzo długo czekać żeby trafic na ten właściwy domek...ale jaka póżniej satysfakcja :D

Kruszynka to już nie Kruszynka to Klucha 8) brzuchal wielki z różową fałdą tłuszczyku ,a przytym to Będzie tak jak Tytek ..KOT NAD KOTY człowieka kocha ponad wszystko.

szukamy jej domku .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob wrz 13, 2008 21:33

Marchewa :dance: wiem jakie to jest piękne uczucie jak zwierzak trafia do super domku , u mnie w tym roku dom znalazło 10 kotków z domu dt 3 ale zeszłego roku to chyba nie pobije he,he , 25 kotów znalazło dom :P .

Twoja Kruszynka to tak jak u mnie , jak trafiają takie '' brzydkie kaczątka '' a wyrastają na '' piekne łabedzie '' to jest balsam dla duszy jak sie walczy o kolejne kocie nieszczęście :P
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

[poprzednia]