Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Serniczek pisze:Cześć Puniu!!!!To jednak Gucio ......ciesze się,że jest Wam ze sobą dobrze.....to cudowny kot.....(po cichutku nazywam go sobie jednak Amadeusz ze względu na strój koncertowy czyli frak w którym chodzi na codzień)Buziaczki od chrzestnej
Magija pisze:Puniu, nie martw się Sara w bardzo dobrych rękach, CoolCaty pewnie zajęta dlatego nie odbiera
nie ona tak atakuje ze sie jej bojePunia1 pisze:Piękna Pela! Iza udało Ci się wyciąć filce? Ja jutro z sercem na ramieniu jadę po Sarę...
CoolCaty pisze:Jesteśmy już z małą w domu. Od razu w mieszkaniu - inny kot - pochodziła, pozwiedzała. Staje na tylnych nóżkach i zagląda do mnie na fotel. Popatrzyła przez okna, potowarzyszyła mi w kuchni. Widzę, że zdecydowanie bardziej jej sie tu podoba. Teraz czekam aż coś zje i skorzysta z kuwetki.
Sarunia ma chore gardełko. Migdałki są powiększone i bolesne, zwłaszcza lewy. Myślę, ze przeziębiła się i boli ją gardełko i dlatego nie je.Dostała dziś kroplówkę z elektrolitami i glukozą. Wyniki krwi są dobre. Przed godzina popiła trochę mleka dla kotów. Ona potrzebuje najbardziej swojego człowieka i domu; spokoju i miłości i myślę, że będzie ok.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 93 gości