Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
milou pisze:Dawno mnie tu nie było - ale sama mam urwanie głowy, moja sunia po sterylizacji, powyciągała sobie część szwów i trzeba było ją ponownie zszywać. Poza tym to histeryczka jest i cały dom obecnie wokół niej się kręci.
Weszłam z nadzieją, że u Łatka zmiany na lepszeI przyszło mi do głowy, że może warto spróbować zabrać go do domku, gdzie jest tylko kotka? Bo Łatek mieszkał w budce na osiedlu z kicią, której zdjęcia były na początku poprzedniego wątku. Oni się dobrze dogadywali, on jej zostawił budkę, gdy miała młode, a ona tęskniła, gdy Łatek został zabrany... Idealnie byłoby, gdyby ktoś od razu przygarnął tych dwoje, kotka ciągle koczuje na osiedlu
Warto spróbować, gorzej już chyba być nie może
![]()
anna57 pisze:Kasiu, czy on tak reaguje na wszystkie koty, czy tylko na Maksa?
Może jego problemem jest Maksiu, nie wiadomo, czy inne koty w domu byłyby też
anna57 pisze:milou pisze:Dawno mnie tu nie było - ale sama mam urwanie głowy, moja sunia po sterylizacji, powyciągała sobie część szwów i trzeba było ją ponownie zszywać. Poza tym to histeryczka jest i cały dom obecnie wokół niej się kręci.
Weszłam z nadzieją, że u Łatka zmiany na lepszeI przyszło mi do głowy, że może warto spróbować zabrać go do domku, gdzie jest tylko kotka? Bo Łatek mieszkał w budce na osiedlu z kicią, której zdjęcia były na początku poprzedniego wątku. Oni się dobrze dogadywali, on jej zostawił budkę, gdy miała młode, a ona tęskniła, gdy Łatek został zabrany... Idealnie byłoby, gdyby ktoś od razu przygarnął tych dwoje, kotka ciągle koczuje na osiedlu
Warto spróbować, gorzej już chyba być nie może
![]()
No, to zacznij szukać im wspólnego domu, wszystkiego dobrego życzę
milou pisze:Anna57, to może zrobimy burzę mózgów i zastanowimy się, gdzie jeszcze szukać. Bo ja już wyczerpałam swoje kontakty i miejsca
puss pisze:Maks pierze Łatka aż leci futro, Łatek warczy i sika po kaloryferem...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości