chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
A tak,tak to właśnie to cudeńko.Kotenia wygląda jak mały ocelocik,na imię będzie miała Oci Według mnie jest jednak burą szylkretka tylko kolor tak się ładnie rozciągnał
Domki tymczasowe nadal potrzebne Do dorci dobijaja się kolejne bidulce a w dodatku jej sunia Nadusia zachorowała
dzięki Sylwuni mam znów kompa ,ops.. dzieki Sylwuni i jej wspanałemu chłkopakowi Marcinowi..dzięki wam kochani jeszcze raz.. co do kociat ,sprawa wygląda tak że zostało tam jeszcze chyba z 6 maluchów...tak sie stało że wybierałam te z najgorszymi oczkami ,ale dziś te co zostały moga mieć jeszcze gorsze.. przykre jest to że mimo iz dałam kobiecie i świtlik i krople nie robiła nic...
A z fajnych wieści zadzwonila do mnie przemiła osoba ..i zaproponowała pomoc w formie kropli do oczu ..jakich nie pamietam ale w dużej ilości ...i ewentualnie samochód do dyspozycji...jakby trzeba było przywieżć zawiezć ..to ona jak tylko czasowa to pomoże ,,fajne jest w tym to że nie znam tej dziewczyny ,,poczytuje troszke forum...i tak samam z siebie... jak da znać i faktycznie dostane te leki do oczu to napisze na forum i chetni będa mogli u mnie odebrać..
mam problemy..natury finansowej niestety ...na dodatek ogromny problem bo moja najstarsza sunia zachorowała ,ma 11 lat.. nie chodzi...nie jej..cos się z nia dzieje niedobrego........