LAURA została i niech tak zostanie !

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 23, 2013 11:26 Re: FIP kolejny kotek uśpiony, czy któryś przeżyje?

Stoperan podaje się nawet 2x dziennie do unormowania kupali + dzień/dwa dłużej. Zostań przy kuraku i gastro do zakończenia.

Tobie też życzę wszystkiego naj, naj...
:rudolf: :s3:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon gru 23, 2013 11:30 Re: FIP kolejny kotek uśpiony, czy któryś przeżyje?

No tak, zapomniałam, że leki przechodzą tylko w żarciu.
Jest RC Gastro w saszetkach, ale to drogo wychodzi. Może faktycznie na razie ten kurczak...

Basiu, wszystkiego naj, naj, naj!
Spokoju przede wszystkim. Żeby się kociaste nie wygłupiały.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pon gru 23, 2013 16:29 Re: FIP kolejny kotek uśpiony, czy któryś przeżyje?

Niech mi kto powie, gdzie kupię w centrum Warszawy RC Gastro? Przez Święta to wszystko się komplikuje. Wpadłam na chwilę z pracy do domu.

RELAX, UŚMIECHY, SZCZĘŚCIE W RODZINIE...

UROCZY JEST KLASYK, NO TAKI ZIMNY DRAŃ, PO TATUSIU!
Jestem kotem

Soseki Natsume

lamiglowka

Od: Pt paź 08, 2010 13:07

Post » Wto gru 24, 2013 7:00 Re: FIP kolejny kotek uśpiony, czy któryś przeżyje?

Zaglądam z nadzieją, że jest lepiej.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto gru 24, 2013 8:03 Re: FIP kolejny kotek uśpiony, czy któryś przeżyje?

Sądząc po humorach, zabawach, tupaniu, polowaniu na rezydentów - jest lepiej. Urobek wygląda trochę lepiej, nie gorzej... Wczoraj zasnelam, nie poszlam po RC Gastro. Zjadły kurczaka ze Stoperanem. Apetyt mają ogromny.
Nie jest gorzej, więc o tyle lepiej...

Wetka mi mówiła, żebym sobie za wiele nie wyobrażała.
Robię wszystko co mogę.

Laura może mieć jakis dyskomfort przy wydalaniu, często myje się pod ogonem. Zalatwia się w dziwnych miejscach. To może próba zwrócenia na siebie uwagi. Klasyk Dziki, bo taki ma teraz pełny tytuł jakby lepszy i dosyć kontaktowy. To też o czymś świadczy. Ni wygląda na zbolałego, tylko na głodnego :)

Trzymajcie łapki jeszcze trochę :oops:
Jestem kotem

Soseki Natsume

lamiglowka

Post » Wto gru 24, 2013 8:26 Re: FIP kolejny kotek uśpiony, czy któryś przeżyje?

Zajrzyj pod ogon kocicy. Ona może ma podrażniony, odparzony odbyt po biegunce? Może ma go wynicowany? Załatwianie się poza kuwetą raczej bym wzięła za objaw chorobowy a nie jako zwrócenie na siebie uwagi. Coś jej jest. Kuweta sie jej źle kojarzy. Postaw w innych miejscach choćby miske z innym żwirem niz masz.Z gazetami, podkładem...Ale przede wszystkim obejrzyj co tam pod ogonem sie dzieje.
Obrazek

ASK@

Post » Wto gru 24, 2013 9:17 Re: FIP kolejny kotek uśpiony, czy któryś przeżyje?

Zaglądałam od razu. Nic nie widać, puchata dooopka.

Zalatwianie w różnych miejscach również psychiczne, to obiskanie mojej nogo i zaraz potem posadzenia tak urobku - to manifestacja...czego?

Śpię za zamkniętymi drzwiami. Wszystko mi śmierdzi, tzn rzeczy z pralki mają lekki smrodek. Musze coś kupić lepszego do prania, typu Frosch. :|

Weszłam do łazienki. Laura zrobiła na moją piżamę, zsuneła się na podłogę.

NIE JEST LEPIEJ -TAKI SAM STOPIEŃ ROZWODNIENIA I TAK SAMO CUCHNIE!

Rano zrobiła na sweter w kuchni, spadł czy koty ściągneły i za kibelkiem. Klasyk tak nie robi, nawet zostawiam go w pokju z łóżkiem. On nie ma skłonności. Za to rezydenci b chętnie odpowiadają załatwianiem się w podobnych miejscach...no i mam zapach jak w zoo :oops:
Jestem kotem

Soseki Natsume

lamiglowka

Post » Śro gru 25, 2013 0:33 Re: FIP kolejny kotek uśpiony, czy któryś przeżyje?

Laura ma lepszy urobek, Klasyk chyba też, bo nie widzę nic paskudnego, z wyjątkiem produkcji Ziutka rezydenta. Przelazło na domowe... Zaraz Ziutek dostanie Stoperan. Ziutek jest super trudnym pasażerem... Rodzeństwo je kurczka ze Stoperanem - w sumie całą ampułkę nadwoje - na dzień, i suche Gastro. Wprawdzie nie RC Gastro, bo nie znalazłam, ale też weterynaryjne, chyba włoskie. Trudno. Wigilia, wcześniej pozamykane gabinety wet.

Rodzeństwo zadowolone, rozbawione i wielkiej urody To jeszcze nie koniec biegunki, ale na pewno trochę lepiej. Jak tak będzie ze dwa razy, to ogłoszę poprawę. Klasyka noszę, wprawdzie tylko do miseczki, ale noszę dzika !

Laura nadal mnie woła, żebym sobie porównała. Tak śmiesznej kociambry nie widziałam :1luvu:
Jestem kotem

Soseki Natsume

lamiglowka

Post » Śro gru 25, 2013 7:58 Re: FIP kolejny kotek uśpiony, czy któryś przeżyje?

Wciąż zaglądam i trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:

ewar

Post » Śro gru 25, 2013 13:22 Re: FIP kolejny kotek uśpiony, czy któryś przeżyje?

Uwaga ! Uwaga !
Trzymający kciuki, trzymajcie dalej!

KLASYK DZIKI ZROBIŁ QOOPĘ ! ZUPEŁNIE NORMALANA !

Teraz czakam na Laurę !

Klasyk nadal dostaje Stoperanw kurczaku i suche Gastro !!!
Jestem kotem

Soseki Natsume

lamiglowka

Post » Śro gru 25, 2013 13:23 Re: FIP kolejny kotek uśpiony, czy któryś przeżyje?

:ok:
Obrazek

ASK@

Post » Śro gru 25, 2013 13:29 Re: FIP kolejny kotek uśpiony, czy któryś przeżyje?

:ok:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Śro gru 25, 2013 15:53 Re: FIP kolejny kotek uśpiony, czy któryś przeżyje?

Witam
Jestem jedną z wielu osób trzymających kciuki. Jeszcze nigdy nie wyczekiwałam z takim napięciem wieści o konsystencji urobku. :D
Pozdrawiam i powodzenia

Kassia1973

Od: Pt wrz 06, 2013 22:28

Post » Śro gru 25, 2013 16:36 Re: FIP kolejny kotek uśpiony, czy któryś przeżyje?

Idzie ku lepszemu :ok: :ok: :ok:

ewar

Post » Śro gru 25, 2013 22:51 Re: FIP kolejny kotek uśpiony, czy któryś przeżyje?

Laura zwymitowała kurczakiem.
Może jeszcze robale. Dostala 10 dni temu milbemax do pyszczka...pani wet dala. Laura mogła po powrocie dyskretnie wypluć?
Dawać coś na robaki,czy badać urobek, ale to dopiero w następnym tyg...

Klasyk wygląda kwitnąco, taki szemrany koleś z półświatka -po tatusiu, Pudzianie !
Jestem kotem

Soseki Natsume

lamiglowka

[poprzednia][następna]