Aurelia. Maleńka trikolorka - w domku! :)))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sie 12, 2012 15:28 Re: Aurelia. Maleńka trikolorka - w domku! :)))

Opiekunowie są już podporządkowani Małej. Niewyspani ale niesamowicie dumni ze SWOJEGO kota. No i w domu trwa burza mózgów w kwestii imienia :D

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Nie sie 12, 2012 15:39 Re: Aurelia. Maleńka trikolorka - w domku! :)))

super wieści :piwa:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Nie sie 12, 2012 16:03 Re: Aurelia. Maleńka trikolorka - w domku! :)))

A tak w ogóle- dziękuję za zaufanie :oops:

I przepraszam, ze się tak szarogęsie na wątku ślicznej panienki. Chciałam po prostu podzielić się świeżymi, radosnymi wieściami.

sunshine

Post » Nie sie 12, 2012 19:59 Re: Aurelia. Maleńka trikolorka - w domku! :)))

Fantastyczne wiadomości :piwa:
Tylko pozazdrościć takiej błyskawicznej i udanej adopcji :ok:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Nie sie 12, 2012 20:47 Re: Aurelia. Maleńka trikolorka - w domku! :)))

super wieści :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon sie 13, 2012 7:43 Re: Aurelia. Maleńka trikolorka - w domku! :)))

sunshine pisze:A tak w ogóle- dziękuję za zaufanie :oops:

I przepraszam, ze się tak szarogęsie na wątku ślicznej panienki. Chciałam po prostu podzielić się świeżymi, radosnymi wieściami.

no co Ty, super :love: ja się dodzwoniłam dopiero wieczorem, aż mi głupio było, bo Państwo w gościach byli, a ja im o kota gitarę zawracam. Żadnych skarg nie usłyszałam, jedno lekko zdziwione zdanie: "... tylko, że ona jakoś nie chce w nocy spać..." - reakcja mojego TŻ-ta Obrazek

:mrgreen:

Pan Domu się w nocy z Aurelką bawił? TEN Pan Domu, co to najbardziej był nastawiony sceptycznie albo tak dobrze udawał? :ryk:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon sie 13, 2012 7:46 Re: Aurelia. Maleńka trikolorka - w domku! :)))

A, bo to faceci to tacy są. Niby na nie, a później "tiu tiu tiu" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt sie 17, 2012 11:59 Re: Aurelia. Maleńka trikolorka - w domku! :)))

Wczoraj spotkałam Panią Aurelii. Pierwsze co, Pani woła: pokażę ci coś. Wyciąga telefon i dumna pokazuje fotki. Opowiada o Kici z ogromnym przejęciem. Nawet nieśmiały i milczący syn opowiada o Małej; to on sprząta kuwetę. A Pan przekupuje Małą jedzonkiem. Wygląda na to, ze Kicia bezapelacyjnie zawładnęła tym domem i ma "służbę" na każde zawołanie :mrgreen:

sunshine

Post » Pt sie 17, 2012 14:38 Re: Aurelia. Maleńka trikolorka - w domku! :)))

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto sie 28, 2012 18:46 Re: Aurelia. Maleńka trikolorka - w domku! :)))

Przypomnę o głosowaniu w Krakvecie, kto jeszcze nie głosował, prosimy o głosy.
Prosimy również o wklejanie info na własnych i zaprzyjaźnionych wątkach, o rozsyłanie prośby do znajomych.
Każdy głos na wagę złota.

Wspólny kandydat dogo i miau to FUNDACJA JOKOT

Wątek na miau: viewtopic.php?f=1&t=144718
Głosowanie Krakvet: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=15606

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto wrz 04, 2012 10:11 Re: Aurelia. Maleńka trikolorka - w domku! :)))

Może i szczęście, że nie zobaczyłam Aurelii wcześniej, bo już przepadłam.. Co za cudo :1luvu:

sunshine pisze:Wczoraj spotkałam Panią Aurelii. Pierwsze co, Pani woła: pokażę ci coś. Wyciąga telefon i dumna pokazuje fotki. Opowiada o Kici z ogromnym przejęciem. Nawet nieśmiały i milczący syn opowiada o Małej; to on sprząta kuwetę. A Pan przekupuje Małą jedzonkiem. Wygląda na to, ze Kicia bezapelacyjnie zawładnęła tym domem i ma "służbę" na każde zawołanie :mrgreen:

To znaczy - jest jak być powinno :ryk:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Wto wrz 04, 2012 10:15 Re: Aurelia. Maleńka trikolorka wyrzucona właściwie pod koła

Georg-inia pisze:Zrobiła to. Naprawdę to zrobiła. Nie wiem jak, bo widziałam tylko efekt końcowy. :evil:

o 5.10 TZ wstał i ściągnął małą z czubka juki. Wytrzepaliśmy ziemię z poduszek, prosto na podłogę, ze spokojnym stwierdzeniem, że się pozamiata jak się wstanie, a na razie można jeszcze poleżakować. Przysnęliśmy. O 5.40 usłyszałam - chyba podświadomie - jakiś dziwny dźwięk. Jak otworzyłam oczy i spojrzałam do góry - mała właśnie zeskakiwała z przewracającej się juki, a ja - jak na zwolnionym filmie - patrzyłam jak ta doniczka zaczyna się staczać prosto na głowę TŻ-ta. Zablokowało mnie tak, że nawet się nie wydarłam, zamiaukoliłam tylko coś cichutko. I kolejny cud, bo przez własne chrapanie TŻ i tak usłyszał. Nie robił głupich oczu, nie pytał o nic, tylko raptowanie się podniósł. Ręką zdążyłam jeszcze pchnąć kwiatka w powietrzu, zmieniając trajektorię lotu. Ułamek sekundy wcześniej i coś by się roztrzaskało - albo donica, albo głowa TŻ-ta.
Juka dostała eksmisję na dwór. Właściwie zapomniałam o tym wcześniej, bo od czasu mieszkania w domku - wystawiałam ją na podwórko w czerwcu i zabierałam na koniec sierpnia, więc chyba nic jej nie będzie... Dziś dzwonię do dilah - albo bierze kwiatka-mordercę, albo skażę go na wygnanie :twisted:
TŻ najpierw z zaciśniętymi zębami stwierdził: "wydaj TO! wydaj TO szybko, komukolwiek, na ulicy spróbuj komuś wcisnąć" a 10 minut później latał za Aurelką i robił jej "mizimizimizi" grubym palcem pod maleńką bródką :roll: tak więc mamy dowód czarno na białym, że faceci są niekonsekwentni, słabi i niezrównoważeni psychicznie :twisted:

:ryk: :ryk: :ryk:
BOSSSSSSSSSSSSSKIE :lol: :lol: :lol:

Kaprys2004

Post » Wto wrz 04, 2012 10:18 Re: Aurelia. Maleńka trikolorka wyrzucona właściwie pod koła

Magija pisze:
magdaradek pisze:a jaki ona ma zalotny pieprzyk na policzku, niczym Marilyn Monroe :lol:

no właśnie to samo miałam napisać o tym pieprzu :lol:

To jeżeli domek się zastanawia i imię Aurelka im nie pasuje, to może Marylka? :lol:

Kaprys2004

Post » Wto wrz 04, 2012 20:14 Re: Aurelia. Maleńka trikolorka - w domku! :)))

Kicia ma wpisane w książeczkę imię Kinia.

sunshine

Post » Czw wrz 06, 2012 10:44 Re: Aurelia. Maleńka trikolorka - w domku! :)))

dziękuję za wieści :love:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

[poprzednia][następna]