Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
inusia00111 pisze:Byłam w urzędzie. Pani mówi ,że wszyscy w urzędzie są zaskoczeni że tak się wlecze z zabiegami. Mówi też, że nie mają podstaw do odebrania zwierząt, a jak by chcieli to nie mają gdzie je umieścić. Wspomniała, że rok temu byli tam w sprawie sfinansowania sterylizacji, i że ma czysto i zwierzęta są dość zadbane.
XAgaX pisze:inusia00111 pisze:Byłam w urzędzie. Pani mówi ,że wszyscy w urzędzie są zaskoczeni że tak się wlecze z zabiegami. Mówi też, że nie mają podstaw do odebrania zwierząt, a jak by chcieli to nie mają gdzie je umieścić. Wspomniała, że rok temu byli tam w sprawie sfinansowania sterylizacji, i że ma czysto i zwierzęta są dość zadbane.
Mam nadzieję, że zmobilizuje ich to do podjęcia konkretniejszych działań. Z Animalsami też bym się skontaktowała.
Deklaruję też pomoc w zaklupie Provery- mogę przysłać gotową.
inusia00111 pisze:kotek jest 6. ale chyba 3 są po zabiegach, wiec zostają 3wiec wyjdzie 12 tabletek na miesiąc
ASK@ pisze:Inusiu, dobrze ze puszki psie kupiłaś.To wydajniesze. Moze zamiast makaronu ryz by lepiej wychodził. Gotuję ryż wcześniej, przez kilka minut. Wyłączam gar i nakrywam by ryż napęczniał.Potem jak ostygnie dodaję puszke i znów zagotowuję. Potem dzielę na porcję. jak szykuje na dany dzie to do tego co mam wkrajam okrawki, wrzucam jakieś chrupki lub wkrajam nerki. Wychodzi dużo wiecej. Makaron po zagotowaniu ubijam rozgniataczem do ziemniaków. Całe jedzenie jest wtedy bardziej kleiste. Jak mam warzywa z zupy to tez drobię i dodaję.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 6 gości