Mania, śliczna kotka do kochania........... MA DOM!!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon mar 19, 2012 23:34 Re: Mania kotka tylko do kochania czeka i czeka...Gdzie ten

Manieczka wciąż czeka na swój domek!!!

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Śro mar 21, 2012 10:56 Re: Mania kotka tylko do kochania czeka i czeka...Gdzie ten

Domku, wypatrz Manię!!! :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw mar 22, 2012 10:05 Re: Mania kotka tylko do kochania czeka i czeka...Gdzie ten

Zaglądam do ślicznej Mani :D

Bazyliszkowa

Post » Czw mar 22, 2012 10:10 Re: Mania kotka tylko do kochania czeka i czeka...Gdzie ten

Manieczka ma cudowne bursztynowe oczęta :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Czw mar 22, 2012 18:58 Re: Mania kotka tylko do kochania czeka i czeka...Gdzie ten

Mania :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Aniki

Od: Czw wrz 04, 2008 17:55

Post » Pt mar 23, 2012 1:19 Re: Mania kotka tylko do kochania czeka i czeka...Gdzie ten

Ja się poddaję!!! :( :(

Mania nie znalazła jeszcze domu, ale za to ja znalazłam...kolejnego kota :crying: :crying: :crying: :crying:

o, takiego
Obrazek
małe brudne toto niczym się nie przejmuje
Obrazek

a ja idę się zastrzelić :crying:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pt mar 23, 2012 7:30 Re: Mania kotka tylko do kochania czeka i czeka...Gdzie ten

Cudo :1luvu:

Bazyliszkowa

Post » Pt mar 23, 2012 7:47 Re: Mania kotka tylko do kochania czeka i czeka...Gdzie ten

zuzia96 pisze:Ja się poddaję!!! :( :(

Mania nie znalazła jeszcze domu, ale za to ja znalazłam...kolejnego kota :crying: :crying: :crying: :crying:

o, takiego
Obrazek
małe brudne toto niczym się nie przejmuje
Obrazek

a ja idę się zastrzelić :crying:

Śliczny ten koteczek. Czy to kocurek? :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Pt mar 23, 2012 11:36 Re: Mania kotka tylko do kochania czeka i czeka...Gdzie ten

O rany, Wiesiu, ale obrodziło rudasami 8O jak ty sobie dajesz radę z tym wszystkim?

anna_s

Od: Sob kwi 25, 2009 8:29

Post » Sob mar 24, 2012 16:21 Re: Mania kotka tylko do kochania czeka i czeka...i

No dobra, nie zdążyłam się jeszcze zastrzelić, bo............. :dance: :dance: :dance: i rudasek :balony: i Mania :balony: :balony: pojechali właśnie do super domku . WSPÓLNEGO DOMKU!!!!

A było to tak :D Zadzwoniła pani w sprawie Klaksona. Pani ma dom z ogrodem, ale koty nie wychodzą na zewnątrz, bo obok jest ruchliwa ulica. Dom ma zabezpieczone okna i balkon, pani szukała kotka do domu niewychodzącego, a że dla Klaksona szukamy domu wychodzącego (niestety kocurek wciąż domaga się wychodzenia), to sprawa odpadła. Państwo mieli dwa kocurki wzięte z jednego miejsca, niestety okazało się, że obydwa miały białaczkę i po długiej walce kocurki odeszły, jeden po drugim. Przy pierwszym pani walczyła długo, wciąż jeszcze ma wyrzuty sumienia, że pozwoliła kotu tak długo się męczyć. Drugiemu pozwoliła odejść w momencie, kiedy zaczęło się cierpienie. Tearaz bardzo boi się białaczki, a ja ją doskonale rozumiem. Pani znalazła na portalach, że ogłaszam inne koty, zaczęłyśmy korespondować, bo ważne dla niej było, że wszystkie koty ogłaszane przeze mnie mają zrobione testy na białaczkę.

Państwo chcieli kota nakolankowca, bo po odejściu ich kocurków miejsce na kolanach wciąż puste. Na moje sugestie, że dwa koty chowają się lepiej, nie powiedzieli "nie", przecież sami mieli 2 koty i wiedzą to dobrze. Powiedzieli, że przyjadą i to kot wybierze ich. Wyboru Dużych mieli dokonywać: mały rudasek, Mania i Lucuś (nie ma wątku). Rudasek jako pierwszy podbił serducha, nie mógł nie podbić, bo to cudo nie kot :1luvu: wpakował się po prostu na kolana brzucholkiem do góry. Koniec, kropka, kot ich!! :1luvu: Potem bardziej przymilała się Manieczka, Lucuś zachowywał dystans. Państwo się zastanawiali, zostawiałam ich chwilami samych w pokoju, żeby mogli się naradzić co do drugiego kota i w pewnym momencie usłyszałam jak pan mówi "bierzemy od razu dwa, przecież nie będziemy za tydzień jechać drugi raz :D ) No i Dużych wybrała sobie Mania.
Moja śliczna, mięciutka, puchata Maniusia :love: :love:

Kociarstwo pojechało w jednym wielkim transporterze na puchatym kocyku, wieści już były, kotki drogę zniosły dobrze. Mały na początku trochę rozrabiał, ale w końcu przytulił się do Mani i oboje spali. Już są w domku i zwiedzają. Mały już hula :D :D

Oczywiście dom po białaczce odkażony, zabawki i miski plastikowe wyrzucone, dom świadomy wszystkiego.

Manieczko, moja ukochana koteńko, znalazłaś swój dom i bądź w nim szczęśliwa :1luvu: :1luvu: :1luvu: a do towarzystwa masz przebojowego rudaska, który pobił rekord pobytu w DT :lol: w czwartek znaleziony, w sobotę w domku. Miał chłopak farta!!!

Dwa kolejne kocie istnienia uratowane. Chowajcie się kociaki zdrowo!!! Wiem, że macie dobry dom!!
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Sob mar 24, 2012 16:50 Re: Mania, moja kotka ukochana........... MA DOM!!!!!!

Wiesiu super sprawa , że już jesteś pewna, że to odpowiedni domek dla koteczków.
Bardzo się ciesze , że razem będą szczęśliwi. :1luvu:
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Sob mar 24, 2012 18:23 Re: Mania, śliczna kotka do kochania........... MA DOM!!!!!!

Cieszy mnie zawsze, kiedy jakiś kot znajduje dom, a jak dwupak to już :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: Bardzo kibicowałam Maniusi, bo to klon mojej byłej tymczaski, która bryka od dawna w swoim cudownym domku.
Cudowne wieści, naprawdę :lol: :lol: :lol:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob mar 24, 2012 19:16 Re: Mania, śliczna kotka do kochania........... MA DOM!!!!!!

no nie :mrgreen:
Wiesiu, tylko spuści się Ciebie kochana z oka na dzień czy dwa, a Ty takie masz historie, że wystarczyło by na pół roku :ryk:
gratulację dokocenia :ok:
gratulacje znalezienia domków :ok:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Sob mar 24, 2012 20:02 Re: Mania, śliczna kotka do kochania........... MA DOM!!!!!!

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Sob mar 24, 2012 20:22 Re: Mania, śliczna kotka do kochania........... MA DOM!!!!!!

Cudownie!! Strasznie się cieszę!!! :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

[poprzednia][następna]