Pinokio; potrzebny DT dla psa Kruczka str.99

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw mar 22, 2012 12:43 Re: 23 koty u pinokio_szukają DS/Tolek i Buraska jadą dziś d

Przygotowałam sobie zdjęcia Biedronek do ogłoszeń. Pomyślałam, żeby zrobić im wspólne ogłoszenie, bo one są tak podobne, że chyba nie ma sensu robić im oddzielnych. I teraz pytanie, co ze sterylkami Biedronek, czy tekst mam napisać sama i przedstawić do autoeyzacji, czy ktoś ma nieodpartą chęć wykazać się poliglotycznie, na kogo namiary w ogłoszeniach i na jakie województwo? A może wykupić promowane ogłoszenia na Gumtree i Tablicy.pl? Ma ktoś doświadczenia, jak jest z odzewem w takim przypadku?

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
http://imageshack.us/g/27/mimi2y.jpg/

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Czw mar 22, 2012 13:37 Re: 23 koty u pinokio_szukają DS/Tolek i Buraska jadą dziś d

namiary chyba na Randę -Randa tak pisała jakiś czas temu
dobrze żeby potwierdziła

woj najpierw trzebaby spróbować podlaskie -tak myślę
a jak się nie uda -to mazowieckie

a co z ciachaniem?
wpis w umowie?
czy to wystarczy?

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Czw mar 22, 2012 13:54 Re: 21 kotów u pinokio_szukają DS/Tolek i Buraska już w DS

A nie da rady ich ciachnąć teraz, może hurtem będzie taniej :roll:

issey32

Post » Czw mar 22, 2012 14:04 Re: 21 kotów u pinokio_szukają DS/Tolek i Buraska już w DS

nawet jak taniej to i tak kosztuje -chociaż może jednego lub dwa dałoby sie ciachnąc przez Kastora
napisałam Irence, bo nie wiem czy wie o tej akcji
Do kastracji jest 5 kocurkow i 3 kotki czyli 8 kotów
Imiona: Okruszek, Zefirek, Rademenez, Dyzio, Kleks.
Okruszek, to najmniejsza biedrona
Zefirek, najwieksza biedrona
Rademenez czarny z lekkim bialym krawacikiem
Dyzio, biedrona z plamka na nosie i obok noska, tak jakby na policzku, leciutka nieduza plamka czarna
Kleks, biedrona z czarnym od oczy po nos kleksem
Koteczki, to trikolorka-Stefka
biedrona bez plamy na nosie Irenka
biedrona Mimi bardzo podobna do Dyzia, mam problem zeby ja odroznic(jest dzikuskiem i absolutnie nie miziasta)

Patmol

Post » Pt mar 23, 2012 10:11 Re: 21 kotów u pinokio_szukają DS/Tolek i Buraska już w DS

Ale jakby była taka cena jak za wólkowe koty, to chyba źle by nie było...no tak sobie myślę...na głos...

issey32

Post » Pt mar 23, 2012 13:47 Re: 21 kotów u pinokio_szukają DS/Tolek i Buraska już w DS

pewnie -tylko to i tak kasa potrzebna

pisać w tytuł, że potrzebna kasa na Kastrację/sterylizację?
teraz w marcu -można darmowo wykastrować na koszt Kastora (pisałam wcześniej gdzie o tym pisze)
a może poprosić Kastora o założenie subkonta na koty pinokio (te na DT)?

o tych kotach nic nie ma
21. Murzynka

22. Murcia

23. Skarpetka

ani zdjęcia, ani opisu

Patmol

Post » Pt mar 23, 2012 14:01 Re: 21 kotów u pinokio_szukają DS/Tolek i Buraska już w DS

Jeśli jest możliwość bezpłatnej sterylki, to nie ma co czekać. W końcu i tak trzeba będzie je wszystkie ciachać. Pisałaś do Pinokio, odpisała Ci?

Też czekam na zdjęcia pozostałych :mrgreen:

issey32

Post » Pt mar 23, 2012 14:51 Re: 21 kotów u pinokio_szukają DS/Tolek i Buraska już w DS

w kwietniu chyba miały ruszyć jakieś fundacyjne sterylki niedaleko pinokio, trzeba ja zapytać

pani od Tolka i Buraski obiecała, że porozgląda się za domkami dla kotów z pinokio, podesłałam jej link do tego watku
ObrazekObrazek

Randa

Od: Pt mar 04, 2011 20:46

Post » Sob mar 24, 2012 9:28 Re: 21 kotów u pinokio_szukają DS/Tolek i Buraska już w DS

Przepraszam, no nie mam kiedy posiedziec nad zdjeciami.
Ze sterylkami od kwietnia kiszka, nic z tego nie bedzie. Fundacja nie podpisze umowy w tym roku z Lecznicą, poniewaz nie ma pieniedzy. Zalamalam sie, bo sa tu u mnie suki juz z brzuchami. Naobiecywalam ludziom, ze nie bedzie walesajacych sie szczeniakow. Cala moja robota w ubieglym roku pojdzie na marne, bo nie jestem w stanie przygarnac wszystkich suk, ktore tu sa bezdomne i nie jestem tez w stanie zapanowac nad ich rozrodem. Jest ich kilka. Ja wiem o siedmiu. Ludzie przyzwyczaili sie, ze ja problem zalatwie i czekali. Nie wiem co teraz bedzie. Bede sie starala choc kilka wystarylizowac. Zalamka normalnie.
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Sob mar 24, 2012 10:30 Re: 21 kotów u pinokio_szukają DS/Tolek i Buraska już w DS

I jeszcze kłody pod nogi. Ech...

Pinokio, jak dasz radę załatwić sterylki kociastym za sumę, taką jak przy kotach Wólkowych, to zapłacę za cztery sztuki. Może być?

issey32

Post » Sob mar 24, 2012 10:34 Re: 21 kotów u pinokio_szukają DS/Tolek i Buraska już w DS

issey32 pisze:I jeszcze kłody pod nogi. Ech...

Pinokio, jak dasz radę załatwić sterylki kociastym za sumę, taką jak przy kotach Wólkowych, to zapłacę za cztery sztuki. Może być?

O ja Cie, kobieto? :ryk: :ok: :1luvu: :piwa: , jeszcze pytasz? dziekuje.

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Post » Sob mar 24, 2012 10:41 Re: 21 kotów u pinokio_szukają DS/Tolek i Buraska już w DS

pinokio_ pisze:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Randa

Od: Pt mar 04, 2011 20:46

Post » Sob mar 24, 2012 10:41 Re: 21 kotów u pinokio_szukają DS/Tolek i Buraska już w DS

pinokio_ pisze:

Ale tą samą sumę mamy na myśli? :mrgreen:
Zaraz prześlę na Twoje konto.

issey32

Post » Sob mar 24, 2012 13:50 Re: 21 kotów u pinokio_szukają DS/Tolek i Buraska już w DS

issey32 pisze:
pinokio_ pisze:

Ale tą samą sumę mamy na myśli? :mrgreen:

ja rozumiem, ze za 4 koty 160 zl / 4x40zl, WIELKIE DZIEKUJE.

Tak w ogole jak mowa o pieniadzach, to ja ciagle mam poczucie winy, ze rozliczenia nie zrobilam. Wszystko mam pisane, ale zupelnie nie wiem jak to zrobic. No bo np. jak wozilam Terenie do lekarza danego dnia, to w zeszycie mam napisane tak:
dn. tego i tego do Wolki, z Wolki do Wyszek, potem Bielsk P, potem Wolka i do domu. No i pisalam ile km przejechalam i ile paliwa poszlo.
No i bylo tez tak, ze recepty wykupowalam i zaplacilam tyle i tyle. Albo dalam z tych pieniedzy od Was jakas kwote.
Czy mam tak pisac w rozliczeniu, czy zsumowac te kilometry i kwote paliwa i zsumowac leki i podac razem, czy rozpisac tak jak wyzej? Jakbym nie napisala to i tak trzeba to sprawdzic, bo ja moge przeciez napisac wszystko, tak? Nie wiem jak to zrobic i dlatego odwlekam, ale wiem, ze mnie nie ominie. Nigdy nie bylo to dla mnie takie trudne jak teraz. Paragony mam i skanera nawet mam, ale umiem zeskanowac i na dysk wrzucic, ale juz dalej nie wiem jak mam to zrobic. Nie umiem zmniejszac obrazkow, nic ak na prawde nie umiem. Aparatem moim niestety nie da sie zrobic zdjecia paragonom, bo naswietlone wychodzą. Ogolnie mam metlik w glowie i bajzel ze wszystkim.
Podpowiedzcie jak mam to zrobic? i przepraszam, ze zwlekam.

Ostatnio wplynelo do mnie 100 zl od Mamrot, bardzo dziekuje(nie pamietam, czy pisalam o tym)

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

[poprzednia][następna]