została zgłoszona na konkurs viewtopic.php?f=20&t=135764&start=240 sesesese od 24 grudnia będzie można zacząć głosować...będziemy prosic o wsparcie
została zgłoszona na konkurs viewtopic.php?f=20&t=135764&start=240 sesesese od 24 grudnia będzie można zacząć głosować...będziemy prosic o wsparcie 
dilah pisze:Milka śniezynka ma nr 11 od 24 grudnia zapraszam na oddawanie głosów viewtopic.php?f=20&t=135764&start=240ja mogę wygrać jakiś upominek
ale też będę mogła wskazać na kogo przekazać kaskę na wsparcie jakiegoś kociastego - pieniąchy pochodzące z wpłat kandydatów - głosujcie dziewczyny
a może się uda, bo juz w głowie mam zamysł gdzie bym tę kaskę przekazała

te takie żelkowe, jak juz przekleiłam na tyle wysoko by łapką nie ściągał to on podskakuje i stępluje mi cała szybę
stworydilah pisze:AAA Duszek też wstawiła kandydataoj ciężko, ale najważniejsze, że i tak ktoś potrzebalski skorzysta fajny pomysł....
Powinnam wstawić Gutka jak ściąga z okna ozdoby z szybte takie żelkowe, jak juz przekleiłam na tyle wysoko by łapką nie ściągał to on podskakuje i stępluje mi cała szybę
już nie wiadomo co lepsze..ale jak to Artur skwitowal najważniejsze, że go choinka zupełnie nie interesuje i bombki wszystkie, co jedynie Milka gwiazdki ściąga i czochra po podłodze
ale to nic nowego w zeszłym roku było to samo
stwory
przynajmniej mają zajecie
Radosnych Świąt

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 5 gości