Małe dobrze, Kubuś na butli jeszcze, protestuje, mleka z miseczki nie a to lubi najbardziej, ile ja już wymyślałam, żeby inaczej jadł. Dobra, jeszcze malutki przecież Już może Zuza bawić się z nimi, biegają za człowiekiem, coraz lepiej zaraz odrobaczę tzn. jeszcze ze 2,3 dni. Trochę się boję, Violinka przecież chorowała po odrobaczeniu a była większa.
Dowiedzialam sie dzisiaj, ze kotki byly cztery, a ich mama, to dziko zyjaca koteczka, mloda, latem wyrzucona. Ona te dzieci nosila, bo tam gdzie je urodzila rozwalili jej karton, ktory ktos postawil. Kotka po prostu pogubila te dzieci. Po kilku dniach ktos zauwazyl kolejnego jak po chodniku pelzl krzyczac z rozpaczy. Zaczeli szukac i znalezli kotke z kolejnym malym. Jednego kociaka wziela jakas dziewczynka, a drugiego jakas pani. Nie wiadomo co to za ludzie. Dziewczynka powiedziala, ze u niej w domu sa dwa koty i ze ona umie sie opiekowac. Tamte rowniez buraski. Biedny los tych kotow. Dali mi tez cynk, ze pod blokami chodzi i placze jakis puszysty kremowy kotek, ale nikt nie moze wziąć do domu. Dja kielbase, ktos dal mleka, ale onnie je, tylko ponoc placze rozpaczliwie. Udalo sie Kubie i Bubie. Sherina, wielkie dziekuje.
pinokio_ dzwoniłam do ciebie ,ale chyba gdzieś wybyłaś bez telefonu . mam chętna osobę na kremówkę z pod bloku ,ale kociak nie może być starszy niż 3m.
ok. jak by co to pisz mi sms lub dzwoń. dziewczyna wzięła ode mnie na tymczas 3 kociaki ,ale ostatni idzie do adopcji więc jak mały jest mały to ona da mu dt.
dorcia44 pisze:pinokio_ dzwoniłam do ciebie ,ale chyba gdzieś wybyłaś bez telefonu . mam chętna osobę na kremówkę z pod bloku ,ale kociak nie może być starszy niż 3m.
byłoby cudnie kremowemu tez pomóc,jesteś kochana sherina , dorcia- znacie DT który jest w potrzebie i ma kota na karmie urinary? mam do oddania ponad 5 kg, szkoda żeby leżała, a może jakaś bieda potrzebuje.... i 1 saszetka convalescence.
Kocika bezowego nie ma niestety. Albo biedny poszedl szukac szczescia gdzies indziej, albo cos mu sie stalo, albo ktos zabral. Ponoc byl laldny z dluzsza miekka sierscia i w dodatku bezowy byl, to miejmy nadzieje ze ktos sie zaopiekowal. Dziekuje, ze chcialas dac mu dt. Moze dla chociaz jednej biedroneczki znalazlby sie dt? One sa sliczne, czysciutkie, samodzielne i grzeczne.