[WRO] piękna czarna COCO, już w DS u Lolci81 :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 22, 2012 21:24 Re: [WRO] piękna czarna COCO, już w DS u Lolci81 :)

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Lolcia81

Od: Pt sie 05, 2011 11:01

Post » Nie sty 22, 2012 21:31 Re: [WRO] piękna czarna COCO, już w DS u Lolci81 :)

Lolcia81 pisze:Coco po prostu NIE DA SIE zrobic normalnego zdjęcia :) za szybka jest ;)

Wklejam najlepsze jakie wyszło, u pańcia na brzuchu :lol:

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Hahaha, jak ją przywiozłam, to już wiadomo było czyj to będzie kot ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Pon sty 23, 2012 8:15 Re: [WRO] piękna czarna COCO, już w DS u Lolci81 :)

piękna :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Normalnie balsam na mą duszę.... taki słodziak kochany :1luvu: :ok:
Faktycznie wyrosła, ale wiedziałam że to będzie wyjątkowa koteczka :kotek: :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pon sty 23, 2012 9:14 Re: [WRO] piękna czarna COCO, już w DS u Lolci81 :)

Aż tak znowu nie wyrosła :lol:

Ona jest taka raczej długa i chuda, ciężko ją podtuczyć :lol: taka powiedziałabym "syjamowata" budowa :lol:
Cóż, może jak będzie miala koleżankę (czytaj:konkurencję do miski :lol: ) to się poprawi :)

Buziaki :1luvu:

Lolcia81

Post » Pon sty 23, 2012 9:40 Re: [WRO] piękna czarna COCO, już w DS u Lolci81 :)

Lolcia81 pisze:Aż tak znowu nie wyrosła :lol:

Ona jest taka raczej długa i chuda, ciężko ją podtuczyć :lol: taka powiedziałabym "syjamowata" budowa :lol:
Cóż, może jak będzie miala koleżankę (czytaj:konkurencję do miski :lol: ) to się poprawi :)

Może być smukła, bo faktycznie jest z pysia taka syjamowata :ok:
Ja mam kocurka Charliego, który ma taką figurę... długi jak jamnik i szczuplutki jakbym go nie karmiła :wink: a zawsze pierwszy przy misce 8) Ma 5 lat i figurę jak modelka :mrgreen:

Coco powinna nabrać troszkę ciałka po sterylce, ala jak dziwczyna ma temperament i wszędzie jej pełno to raczej do grubasów należeć nigdy nie będzie :mrgreen:

Agness78

Post » Pon sty 23, 2012 10:26 Re: [WRO] piękna czarna COCO, już w DS u Lolci81 :)

Tylko pozazdrościć, hihihi (mi by się też tak przydało, a tymczasem ...po świętach... strach na wagę wchodzić :lol: )

Ale że miałam kiedys kota nerkowca to takie chuderlaki dobrze mi sie nie kojarzą :oops: ale ja ogólnie z tych nadopiekuńczych i panikujących jestem :lol:

Np. wczoraj zauwazyłam, że Coco ma "wypigmentowane" obydwie trzecie powieki :lol: Tzn na linii gdzie powieka nachodzi na oko nie jest ona biała tylko taka prawie czarna. Takie równiutkie ok. 2mm "obramówki " trzeciej powieki.
Szybko tu zajrzałam na fotki Coco jak była mała i już chyba wtedy widac tam takie czarne cieniutkie kreseczki :lol: Oczywiście google zostal przeszukany czy to nie objaw jakiejś tajemniczej choroby :lol:

Agness, a ty słyszałam znów cos tymczasujesz? :lol:

Lolcia81

Post » Pon sty 23, 2012 13:21 Re: [WRO] piękna czarna COCO, już w DS u Lolci81 :)

Ja niestety nie tymczasuję :oops: bo z 3 własnymi kotami na 48 m2 i raczującą ciórcią raczej nie zaryzykuję :oops:
Ale "zmolestowałam" kochaną sąsiadkę :mrgreen: , właśnie tą u której też była Coco jakiś czas :ok:
Mam nadzieję że kotek szybko znjadzie domek nowy, lub swój dotychczasowy ( bo coś mi się wydaje że mógł się zgubić ).

Agness78

Post » Pon sty 23, 2012 13:43 Re: [WRO] piękna czarna COCO, już w DS u Lolci81 :)

Aaa, no bo Ania mi mówiła że wiezie kota na dt tam skąd jest Coco i pomyślałam o Tobie :lol:

Postaram się zrobić Coco więcej fotek i wkleję :)

:ok: za domek dla kotka :)

Lolcia81

Post » Czw sty 26, 2012 10:00 Re: [WRO] piękna czarna COCO, już w DS u Lolci81 :)

Agness78, dotarłam na ten wątek z dużym opóźnieniem, ale nadal potwierdza się moje zdanie, że Ty naprawdę masz magnes na bidy... :D

jaguśka

Od: Czw cze 04, 2009 11:46

Post » Pt sty 27, 2012 8:19 Re: [WRO] piękna czarna COCO, już w DS u Lolci81 :)

jaguśka pisze:Agness78, dotarłam na ten wątek z dużym opóźnieniem, ale nadal potwierdza się moje zdanie, że Ty naprawdę masz magnes na bidy... :D

:mrgreen: to fakt.... czasem nawet specjalnie rozglądać się nie muszę a "coś" pod nogi wlezie... :wink:
Z Coco faktycznie była szybka akcja a teraz ma cudowny domek, czyli lepiej być nie mogło :ok:

Agness78

Post » Śro lut 01, 2012 15:53 Re: [WRO] piękna czarna COCO, już w DS u Lolci81 :)

Agness78 pisze:Z Coco faktycznie była szybka akcja a teraz ma cudowny domek, czyli lepiej być nie mogło :ok:

Ten cudowny domek właśnie dostaje świra :lol: bo Coco właśnie ma po dwóch tygodniach przerwy kolejną rujkę :roll: 8O
Dostaje już świra od tych wrzasków 8O 8O 8O a do marca jeszcze cały miesiąc....
muszę pomyśleć czy mój ból głowy jest wart tej zaoszczędzonej stówki, hihihi. Ale chyba przetrwam, będę miec na fajny drapak :lol:

Lolcia81

Post » Wto lut 19, 2013 22:02 Re: [WRO] piękna czarna COCO, już w DS u Lolci81 :)

Lolcia81 pisze:
Agness78 pisze:Z Coco faktycznie była szybka akcja a teraz ma cudowny domek, czyli lepiej być nie mogło :ok:

Ten cudowny domek właśnie dostaje świra :lol: bo Coco właśnie ma po dwóch tygodniach przerwy kolejną rujkę :roll: 8O
Dostaje już świra od tych wrzasków 8O 8O 8O a do marca jeszcze cały miesiąc....
muszę pomyśleć czy mój ból głowy jest wart tej zaoszczędzonej stówki, hihihi. Ale chyba przetrwam, będę miec na fajny drapak :lol:

a ni macie jakiś większych zniżek na sterylki? Ja bym cięła, takie "cierpienie" to zadużo dla mnie :lol:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

[poprzednia]