Pchełka i Kleks zgrany duet -Toruń.str 12

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw wrz 15, 2011 12:48 Re: Maluszki z Torunia!!fotki piwniczaków....str10

maluchy rosną i szukają domów ..czyli norma
Dwa kurduple z bazy tirów też są słodkie...szary kocurek i czarna koteczka....jeśli uda się je złapać jakoś w locie ...postaram się o fotki :)
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Czw wrz 15, 2011 13:02 Re: Maluszki z Torunia!!fotki piwniczaków....str10

A co z tymi maluchami, chyba dwoma, które miały stracić tymczas jakoś na początku września? Może coś pomyliłam... :roll:
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Od: Pt lut 09, 2007 21:41

Post » Czw wrz 15, 2011 13:06 Re: Maluszki z Torunia!!fotki piwniczaków....str10

agatka84 pisze:A co z tymi maluchami, chyba dwoma, które miały stracić tymczas jakoś na początku września? Może coś pomyliłam... :roll:

ciiiiiiii narazie chyba cisza .zostały tam bo jakaś zmiana planów wyjazdowych
Obrazek[b]

becia_73

Post » Pon paź 03, 2011 13:45 Re: Piwniczaki szukają nowego dt !

Znowu wraca sprawa nowego dt lub najlepiej ds -tym razem dla piwniczaków.
Zostały 3 malce do "zagospodarowania" bo jeden już w ds a dwa ..pakują manatki i też na dnaich się wyprowadzają do ds..
Jednak zostaje trójka ,która musi też w miarę szybko się wyprowadzić..
Niestety jest to sprawa dosyć pilna, gdyż współlokator tez jest uczulony na koty i niestety nie daje rady z nimi mieszkać...
Obrazek[b]

becia_73

Post » Wto paź 04, 2011 6:32 Re: Piwniczaki szukają nowego dt !

:cry:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Wto paź 04, 2011 9:49 Re: Piwniczaki szukają nowego dt !

podrzucamy maluchy!

od cioci Oli każdy dostanie wyprawkę!!
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Wto paź 04, 2011 9:54 Re: Piwniczaki szukają nowego dt !

dolabra pisze:podrzucamy maluchy!

od cioci Oli każdy dostanie wyprawkę!!

jak na razie to tacy ludzie dzwonią i piszą... :roll: :strach: :crying:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Czw paź 06, 2011 12:42 Re: Piwniczaki szukają nowego dt !

podrzucam maluchy!
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Pon paź 10, 2011 10:27 Re: Piwniczaki szukają nowego dt !

podniosę i przypominam na naszych maluchach...
nadal sa do wzięcia i terminy nas gonią :cry:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Pon paź 10, 2011 10:50 Re: Piwniczaki szukają nowego dt ! aktualizacja foty str 12

Czas na aktualizację i nowe foty kociej drobnicy :
1. Kocurki z piwnicy (te które były wyciągnięte ze schronu po tym jak je opiekunka oddała wraz z matką ) do adopcji jak najszybciej -gdyż z informacji jakie do mnie dotarły kończy im się tymczas w tym tyg..później niewiem gdzie trafią...
Do adopcji najlepiej razem, chyba na fotkach widać dlaczego :wink:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

2. Kocięta z bazy tirów...do adopcji od razu -super kochane kurduple.... :roll: :mrgreen:
Borysek
Obrazek
Lunka -filigranowa modelka, żywe srebro o przepięknych oczach...
Obrazek

3.Piwniczaki - do adopcji zostały w sumie 3 maluszki ...biało bura koteczka, czarno biała koteczka i podobnie umaszczony chłopak...
W ich przypadku też terminy nas gonią, gdyż w obecnym dt nie moga zostać ze względu alergię współlokatora..nic nie możemy w tej sytacji zrobić ...dlatego pilnie potrzebny dt lub ds ..

4.Kolejny miot ..kociaki ze Zbożowej, w dt .
Chore , mega tasiemiec , wychudzone ...Dt się nimi zajmuje jak umie i jak starcza finansów :cry:
Obrazek
Obrazek
Obrazek[b]

becia_73

Post » Pon paź 10, 2011 13:05 Re: Piwniczaki szukają nowego dt ! aktualizacja foty str 12

Kocurki z piwnicy są przepiękne, zwłaszcza ten marmurkowy. A koteczka Lunka przesłodka czarnulka.
Becia, a te kociaki ze Zbożowej to skąd konkretnie, bo ja właśnie na Zbożowej mieszkam?
I foty są na str. 11, nie 12. :wink:
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Od: Pt lut 09, 2007 21:41

Post » Pon paź 10, 2011 13:49 Re: Piwniczaki szukają nowego dt ! aktualizacja foty str 12

agatka84 pisze:Kocurki z piwnicy są przepiękne, zwłaszcza ten marmurkowy. A koteczka Lunka przesłodka czarnulka.
Becia, a te kociaki ze Zbożowej to skąd konkretnie, bo ja właśnie na Zbożowej mieszkam?
I foty są na str. 11, nie 12. :wink:

Agatka, one były chyba koło kościoła podrzucone i teraz są na tymczasie u jakiejś P.Bernadety...nie znam jej, tylko Justyna M .
Wiem tylko,że są już teraz w lepszym stanie ..choć też złym. Mega tasiemniec jeden kotek ma zapalenie płuc ...
Koszty leczenia i doprowadzenia ich do jakiegoś porządku już wyniosły tę osobę 600zł :cry: , dlatego jak możemy staramy się pomóc choć przy kroplówce czy ogłaszaniu..
Obrazek[b]

becia_73

Post » Śro paź 12, 2011 22:24 Re: Piwniczaki szukają nowego dt ! aktualizacja foty str 11

Kotki są przecudne :1luvu:
Czy mogłabyś mi przypomnieć czy mają FB - pogubiłam się :oops:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw paź 13, 2011 6:14 Re: Piwniczaki szukają nowego dt ! aktualizacja foty str 11

albumy z fotkami maluchów są na profilu Fundacji kot na FB .
Miały też wydarzenia ale pewnie już przeterminowane .
Obrazek[b]

becia_73

Post » Nie paź 23, 2011 12:54 Re: Maluszki z Torunia!!fotki piwniczaków....str10

agatka84 pisze:A co z tymi maluchami, chyba dwoma, które miały stracić tymczas jakoś na początku września? Może coś pomyliłam... :roll:

Te kociaki od początku swojego życia miały pod górkę....
Trafiły do schronu , potem kolejno na 3 tymczasy i dziś tracą właśnie lokum...
Lidiya wykonała już niezliczoną ilość telefonów, napisała masę meili , smsów i info na gg ..jak na razie nic...ale nie ma się co dziwić, bo wszyscy znajomi nawet nie kociarze są już "uraczeni" jakimś kotem lub kociakiem... :(
Sytuacja wygląda tak....
Chłopaki mieli zapewniony DT jednak z powodu wyjazdu opiekunki dwa tyg temu przeniosły się do trzeciego już dt ,ale miało to być tylko na 2 tyg...
Miały wrócić na "stare śmieci" dziś ...
W praktyce wyszło zupełnie inaczej..nie mają już gdzie wrócić ,a miejsce gdzie obecnie mieszkają ..też muszą opuścić bo tak była umowa...miały TDT na czas wyjazdu opiekunki, która już ich nie chce z powrotem...
Sytuacja patowa...
Nie liczę na cud,ale jedyne co możemy zrobić to podnieść wątek i przypomnieć o maluchach...
Oto oni...

Obrazek

Obrazek
Obrazek[b]

becia_73

[poprzednia][następna]